Şimdi Ara

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
26
Favori
25.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyide 1 kilo fazla göstermesi falan o kadar olamaz dandik bir tartı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu2012

İyide 1 kilo fazla göstermesi falan o kadar olamaz dandik bir tartı değil.

İlk ve ikinci kez tartıldığınızda zeminler aynı mıydı? Ve pil seviyesi aynı mıydı? Bende vardı salonda 2 kilo az gösterirken banyoda 2 kilo fazla gösteriyordu.
  • 3-4 kez tartılmıştım aşağı yukarı aynı çıkıyordu.Aynı zeminde.
  • Arkadaşlar bugün gittim salonuma gider gitmez ölçülerimi tekrar aldırdım ve tartıldım.
    Şuan itibari ile 83.7 den 79.5 e düşmüş bulunuyorum.Yağ oranım 23.4 den 21 e düşmüş bel çevrem de 5 cm incelmişim inşallah 2 aya daha iyi olacağım.Sonunda 80 altını gördüm.
    Güncelleyelim kilomu 79.5 olarak.
  • Nefsime yenik düşüp kebap lahmacun falan siparişi verdim. Siz düşmeyin böyle hatalara
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNs35

Nefsime yenik düşüp kebap lahmacun falan siparişi verdim. Siz düşmeyin böyle hatalara

Ben de dayanamayıp dün 2 büyük dilim baklava yemiştimm ahh ahh tadı hala damağımda :(
  • Ben tatlı falan yemiyorum neredeyse 1 aydır hergün zevkle içtiğim çayı bile sadece haftada 2 kere içiyorum tek şekerli ama istediğim sonuçları yakalayamadım daha :(
  • quote:

Ben tatlı falan yemiyorum neredeyse 1 aydır hergün zevkle içtiğim çayı bile sadece haftada 2 kere içiyorum tek şekerli ama istediğim sonuçları yakalayamadım daha :(

Ben de yemiyordum da dün dayanamadım artık yedim yani istediğim sonucu da yavaştan yakalamaya başladım ama göbekte sıkıntı var hala orası istediğim durumda değil :(
  • Bende dün tartıldım arkadaslar degisen pek bir sey yok 83,6 gösteriyr yavaşladık ii ce ama spor+kas çalıştıgım için incelme var belli bölgelerde 80 altını bi görsem ah ah

Edit : Birde arkadaşlar 1 haftadan beri kepekli tost yiyorum bağırsaklar çalılmaz oldu tuvalete gidemiyorum doğru dürüst katı şeyler yemeyin ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktasli9 -- 23 Mart 2013; 22:48:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Besiktasli9

Bende dün tartıldım arkadaslar degisen pek bir sey yok 83,6 gösteriyr yavaşladık ii ce ama spor+kas çalıştıgım için incelme var belli bölgelerde 80 altını bi görsem ah ah

Edit : Birde arkadaşlar 1 haftadan beri kepekli tost yiyorum bağırsaklar çalılmaz oldu tuvalete gidemiyorum doğru dürüst katı şeyler yemeyin ,

Hocam bol su içmelisin.Bu 80 in altını görmek hayalimdi sonunda gördüm bugün inşallah 75 in altını da göreceğim.Bende bu aralar kahvaltı da kaşar peynirle salama çok yüklendim :D
  • Konuyu şimdi gördüm.Mart başı diyete başladım.84 kg idim, şuan 80 kg'yim.Hedef 70.

Haftada iki gün yüzme ve günde 1 saat yürüyüş.Artı olarak dengeli beslenme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToMa46

quote:

Bende dün tartıldım arkadaslar degisen pek bir sey yok 83,6 gösteriyr yavaşladık ii ce ama spor+kas çalıştıgım için incelme var belli bölgelerde 80 altını bi görsem ah ah

Hocam bol su içmelisin.Bu 80 in altını görmek hayalimdi sonunda gördüm bugün inşallah 75 in altını da göreceğim.Bende bu aralar kahvaltı da kaşar peynirle salama çok yüklendim :D

Aynen dostum 1 haftadan beri susadıgımda su içiyordum yine başladım , inş bnde senın gibi 80 altını görürüm bi gün bende sabahları kepekli tost yapıyordum 2 salam ve 1 dilim kaşar koyuyodum arasına o katı şey yüzünden böyle oldu neyse düzeltcez vermeye devam inş
  • Kilo vermeye çalışan arkadaşlar, kilo verme esnasında bir yerde takılırsanız ve bu kilonunun altına düşemez iseniz telaşa kapılmayın bu durum son derece normaldir.

Borsadaki hisse senetlerinin direnç destek noktaları olduğu gibi insan vücudunun da direnç noktaları vardır.

Örneğin 80 kilodan 75 e düştünüz ama 75 den aşağı düşmüyor, muhtemelen siz o güne kadarki yaşamınızda 75 kiloda 4-5 sene kaldınız.

Orası direnç noktası olarak kaldı.

Bu durum ile karşılaştığınızda tempoyu arttırıp direnç noktasını kırın.

Direnç noktası kırıldığında hızla kilo vermeye devam edeceksiniz.

Ben şuan Mayo Clinic diyeti yapıyorum.

Biraz değişik bir diyet, sabah öğlen akşam yemeklerden önce greyfurt ve et yiyorsunuz.

Birde bol su tüketeceksiniz.

3 öğün et tüketilmesi hoşuma gidiyor. :)

Bu diyet yapıldığında 2 ayda 20-25 kilo vermek mümkünmüş.

Fakat fazla devam edilmesi uygun görülmüyor.

Nisan Mayıs 2 ayda 20 kilo vermek isteyen varsa tavsiye ederim.

Mayo Clinic diyeti:http://www.diyetvediyet.com/mayo-klinigi-diyeti
  • quote:

quote:

quote:

Aynen dostum 1 haftadan beri susadıgımda su içiyordum yine başladım , inş bnde senın gibi 80 altını görürüm bi gün bende sabahları kepekli tost yapıyordum 2 salam ve 1 dilim kaşar koyuyodum arasına o katı şey yüzünden böyle oldu neyse düzeltcez vermeye devam inş

Dostum bu tostu bırak unut gitsin bence :).Hedefim 75 bakalım da inşallahh daha da altına inerim.1 kaç güne de spor minderi alacam evde mekik çekeceğim hem bel fıtığı var bende onun hareketlerini de yapayım diyorum.
    Son olarak 80 in altını görmek tartıya çıkınca 80 in altına bişiler göstermesi çok iyi bir duygu insan rahatlıyor boşa değilmiş diyor.Tabi yemek yeyince gene 80 in üstüne de çıkıyorum orası da ayrı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Kilo vermeye çalışan arkadaşlar, kilo verme esnasında bir yerde takılırsanız ve bu kilonunun altına düşemez iseniz telaşa kapılmayın bu durum son derece normaldir.

Borsadaki hisse senetlerinin direnç destek noktaları olduğu gibi insan vücudunun da direnç noktaları vardır.

Örneğin 80 kilodan 75 e düştünüz ama 75 den aşağı düşmüyor, muhtemelen siz o güne kadarki yaşamınızda 75 kiloda 4-5 sene kaldınız.

Orası direnç noktası olarak kaldı.

Bu durum ile karşılaştığınızda tempoyu arttırıp direnç noktasını kırın.

Direnç noktası kırıldığında hızla kilo vermeye devam edeceksiniz.

Ben şuan Mayo Clinic diyeti yapıyorum.

Biraz değişik bir diyet, sabah öğlen akşam yemeklerden önce greyfurt ve et yiyorsunuz.

Birde bol su tüketeceksiniz.

3 öğün et tüketilmesi hoşuma gidiyor. :)

Bu diyet yapıldığında 2 ayda 20-25 kilo vermek mümkünmüş.

Fakat fazla devam edilmesi uygun görülmüyor.

Nisan Mayıs 2 ayda 20 kilo vermek isteyen varsa tavsiye ederim.

Mayo Clinic diyeti:http://www.diyetvediyet.com/mayo-klinigi-diyeti

İnşallah verirsin hocam :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum bu tostu bırak unut gitsin bence :).Hedefim 75 bakalım da inşallahh daha da altına inerim.1 kaç güne de spor minderi alacam evde mekik çekeceğim hem bel fıtığı var bende onun hareketlerini de yapayım diyorum.
    Son olarak 80 in altını görmek tartıya çıkınca 80 in altına bişiler göstermesi çok iyi bir duygu insan rahatlıyor boşa değilmiş diyor.Tabi yemek yeyince gene 80 in üstüne de çıkıyorum orası da ayrı :D

İnş dostum vericez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon

benim sadece bel cevresi 87 onu 80 yapcam kilo da yok ama rahatsiz ediyo yaglar :D hanima bel cevresi 87 yaz(en kalin yer)

hocam eklememissin :D
  • Yağ yakıcı alıcam ama önce bir diyetisyene çıkıcam bakalım ne kadar etkili olacak.
  • quote:

Yağ yakıcı alıcam ama önce bir diyetisyene çıkıcam bakalım ne kadar etkili olacak.

Hiç girme öyle şeylere normal ver varsın yavaş olsun dostum
  • Benim şu yaptıklarım ve yemek düzeniyle en az 6-8 arası vermem gerekliydi.Ama nedense veremedim.Artık canıma tak etti bu durum 19 senedir hayatımı bitirdi.Hızlı olsun istiyorum bir an önce kurtulmak istioyrum kısaca.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.