Şimdi Ara

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
26
Favori
25.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: batu2012

Yağ yakıcı alıcam ama önce bir diyetisyene çıkıcam bakalım ne kadar etkili olacak.

Yaglari eritmek icin greyfurt yiyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim şu yaptıklarım ve yemek düzeniyle en az 6-8 arası vermem gerekliydi.Ama nedense veremedim.Artık canıma tak etti bu durum 19 senedir hayatımı bitirdi.Hızlı olsun istiyorum bir an önce kurtulmak istioyrum kısaca.

Seni anlayabiliyorum dostum ben 2010 dan sonra kilo aldım zayıf olmanın nasıl bi şey oldugunu çok iyi bilirim son 2 senedır kilo aldım hiç dikkat etmedim kendime vücüduma ama taki kız arkadaşım benı terk edene kadar :) şimdi durumu toparlıyıp devam etme zamanı

Edit : Hiç bir zaman tek bir kızla takılmazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktasli9 -- 24 Mart 2013; 21:49:18 >
  • quote:

Benim şu yaptıklarım ve yemek düzeniyle en az 6-8 arası vermem gerekliydi.Ama nedense veremedim.Artık canıma tak etti bu durum 19 senedir hayatımı bitirdi.Hızlı olsun istiyorum bir an önce kurtulmak istioyrum kısaca.

Bak dostum hızlı kilo veren bi adam fotoğrafı görmüştüm adamın derisini görmeni istemezdim yavaş kilo vermek en güzeli.Yağ yakıcı konusuna gelince ben de kullanıyorum ama öyle ahım şahım bir etkisi olmadığını bilmelisin.
  • Bende kilo vermek için uğraşıyorum uzun zamandır. Şuanda boy:182cm 85 kiloyum ama kilolu biri olarak görülmüyorum herkes kilomu duyunca şaşırıyor.

Vucutta yağ oranı biraz fazla , düzenli spora tekrar başladım bakalım kaç kilo verebilicem yaza kadar. Hedefimi şimdilik 77 olarak belirledim.Verdiğim kiloları belirli aralıklarla ve nasıl verdiğimi paylaşmaya çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToMa46

quote:

Bak dostum hızlı kilo veren bi adam fotoğrafı görmüştüm adamın derisini görmeni istemezdim yavaş kilo vermek en güzeli.Yağ yakıcı konusuna gelince ben de kullanıyorum ama öyle ahım şahım bir etkisi olmadığını bilmelisin.

Biliyorum o resmi ama o kadarda hızlı kilo vermeyeceğim ayrıca normalden kalıplı birisiyim yani kemiklerim kalın ince-şişman değilim kısaca.

Bir diyetisyene çıkıp bana uygun bir yağ yakıcı bulacağım.

Okuldan gelince tatrıldım ilk çıktığımda 97.5 ikinci çıktığımda 98.1 çıktım ortalama 97.8 kilo falanım sanırım ilk hedefim 90 altına inmek sonrası 70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu2012 -- 25 Mart 2013; 17:04:19 >
  • Benide ekleyin.

Yaş 17 boy 1.72 kilo 75 yağ oranı %16

Hedef: boy 1.75 kilo 68-70 yağ oranı %11-12

1.5 aydır yapıyorum diyet + basketbol. Benim derdim çikolata tatlı ve hareketsizlikti. Zaten pc kalktı. Evin bahçesinde pota var her gün neredeyse 1 saat basketbol oynuyorum. Protein ile besleniyorum. 1.5 ay önce kilo 80 yağ oranı %18-19 falandı. 2 haftada bir tartılıyorum. Ama evde tartıldığımda 76 çıkarken spor salonunda 75 çıkıyor. Yağ oranı falanda ölçtürüyorum orada. Benim yazdığım hedef yaza kadar değil aslında. Sağlıklı şekilde yağ oranı düşürüp adonis + six pack için :) o baklavaları yemeden göbekte çıkaracağım inşallah Eğer yaza kadar hedef yazmak gerekiyorsa illa: boy 1.73 kilo 70 yağ oranı %13 yazabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ToMa46

quote:

Biliyorum o resmi ama o kadarda hızlı kilo vermeyeceğim ayrıca normalden kalıplı birisiyim yani kemiklerim kalın ince-şişman değilim kısaca.

Bir diyetisyene çıkıp bana uygun bir yağ yakıcı bulacağım.

Okuldan gelince tatrıldım ilk çıktığımda 97.5 ikinci çıktığımda 98.1 çıktım ortalama 97.8 kilo falanım sanırım ilk hedefim 90 altına inmek sonrası 70

Hadi bakalımm :)
  • Guncelll 97.5

• 31.Gün 82.5 kg
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

31.Gün 82.5 kg

boy kaç dostum hedefin kaç kilo
  • [simage][/simage]
     YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR]
    [simage][/simage]

buda benim 9 kglik farkım

yağ yakıcılar falan hepsi yalan yemeğe dikkat edip birde antrenmanlarını düzgün yaparsan on numara oluyo :;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihözel -- 26 Mart 2013; 17:34:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihözel

[simage][/simage]
    [simage][/simage]

yağ yakıcılar falan hepsi yalan yemeğe dikkat edip birde antrenmanlarını düzgün yaparsan on numara oluyo :;)

9 kilo için çok fark olmuş inanamadım
  • quote:

[simage][/simage]
    [simage][/simage]

Gercekten cok fark var. Bende bi 6-7 kilo verirsem aradaki farki cok rahat goruruz

• quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

31.Gün 82.5 kg

boy kaç dostum hedefin kaç kilo

Boy 1.80 ,90 kg ile başladık Insanity bitene kadar kaç olursak 74-75 Kg yeterli

bu arada bendede birhayli incelme oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 26 Mart 2013; 19:29:01 >
  • ben profesyonel boksorum milli takım yolunda ilerliyorum kilo verdikten sonra antrenmanları 2 katına çıkardım kilo sabit ama boks bilindiği üzere vücüdu sıkılaştıran bir spor hatta bu fotodan sonra yeni fotomuda ekliyim 2 adet baklava ve adonis cıkardım :)
  • Kilo verdik o kadar sanki bugünlerde geri alıyormuşum gibi :(
  •  YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR]

bunuda simdi çektim :D adonis sol tarafta belli oluyor baklavalarda antrenman sonrasi cıkıyo sonra kayboluyo :D
  • ben de durumumu güncelleyeyim bugün 30. gün,

92 den 87.5'a geriledim, yaz sonuna kadar 80'e düşmeyi planlıyorum,
    yaptıklarım koşu bandında günlük 6km yürüme-koşu, 40 dakika bisiklet, mekik ve twister, bir de bol bol yeşil çay ve kahve içmek.
    Diyet yapmıyorum, bununla birlikte eskiye nazaran yediklerime daha dikkat ediyorum,
    havalar biraz daha ısınınca sailde koşu-yürüme çalışmalarına başlayacağım,

yarışmacı arkadaşlara kararlılık ve kolaylıklar diliyorum
  • antrenmandan önce acı kahve size yağ yakımında yardımcı olur fakat bol bol kahve yağ yakımının aksine size kilo yapmaya başlar :)
  • quote:

antrenmandan önce acı kahve size yağ yakımında yardımcı olur fakat bol bol kahve yağ yakımının aksine size kilo yapmaya başlar :)

Acı kahve nasıl oluyor dostum?

Birde antremandan ne kadar süre once icmek gerekir?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.