Şimdi Ara

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
784
Cevap
26
Favori
25.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaz beni 92 kgyim bu mesajı güncellerim
  • acı kahve dedigim 1 bardağın yarısını doldur suyla içine kahveyi tam ölcek koy şekersiz şekilde iiç antrenmandan yarım saat falan önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihözel

[simage][/simage]
     YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR]
    [simage][/simage]

buda benim 9 kglik farkım

yağ yakıcılar falan hepsi yalan yemeğe dikkat edip birde antrenmanlarını düzgün yaparsan on numara oluyo :;)

Dostum bendede kilo verme yavaşladı ama kas ve incelme var 83 te kaldım ama belirgin kaslar oluşmaya başladı şimdi aklımdaki tek soru artık diyeti bıraksam mı çünkü vücut kas yapmaya başladıkça dahada kalıplı oldum
  • merhaba bende 15 gün önce beslenmeme dikkat etmeye ve spora başladım.
    boy:1.81
    kilo:96

15. günün sonunda 92 kilo olduğumu görmek benim için çok motive edici oldu. hedefim yaz sonuna kadar 80 kilonun altına inmek. Azmedip çalışan mücadele eden tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim
  • Gençeler Yaş 35 kilo 90,5 bende yeni başladım After Before resimleri koyacam inşallah ilerde çok azimliyim Daha doğru düzgün diyet yapmaya başlamadım önce şu fazla su yu bi vereyim yağ ölçümü ve diyetisyen yardımıyla diyete başlayacağım. Göbek bölgemde çok ciddi yağ var onun için l'cartine bakıyorum ama sonra vaz geçtim 1 ay sonra bakacam o işlere hadi bakalım Bismillah. Buraya sık sık uğramaya çalışacağım Bu arada 3 Ay boyunca en çok kilo veren arkadaşa benden birbuçuk İskender :)
  • carnitin falan tavsiye etmiyorum hocam :) ben 4 ay kullandım hiçbir faydasını göremedim
  • Benim arkadaş benden fazla yiyor ve ilaç falan kullanmıyor günde 40 dakika koşu bandında yürüyor 10 kilo vermiş ben ise günde 40 dakika koşuyorum daha az yiyorum nasıl iş bu ?
  • metabolizma hızı denen bir olay var hiç duydunmu bilmiyorum :) onun metabolizması çok hızlıdır sizinki yavaştır bu sebebtendir
  • Bel göbek bölgesindeki yağları en hızlı yakan şeylerden biri yoğurttur.

Bir kase yoğurda Nesfit müsli yada Ülker Kellogs ekleyebip yiyebilirsiniz.

• Ben bundan yiyorum işte.Ben çok severim yoğurdu her akşam yemeğinde yerim ama etkili oldu mu zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu2012

Ben bundan yiyorum işte.Ben çok severim yoğurdu her akşam yemeğinde yerim ama etkili oldu mu zannetmiyorum.

http://www.zayiflamateknikleri.org/yagsiz-yogurt-ile-yag-yakma-ve-zayiflama/
  • 7 gün 1 saat tempolu koşuyu 2 günde 1 e indirdim bakalım ne olacak...
  • Yarın sabah 37.günüm olacak ve isteyenlere 1. gün ile son gün fotosu atabilirim. 37 günde 71den 66,5 ' a düştüm boy 1.70 yaş 22
  • 92---------------------------------91
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Bel göbek bölgesindeki yağları en hızlı yakan şeylerden biri yoğurttur.

Bir kase yoğurda Nesfit müsli yada Ülker Kellogs ekleyebip yiyebilirsiniz.

Hocam yoğurdu direk yesek bir faydasi olur mu? Musli ile yag yakmayi falan mi hizlandiririz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red-

Hocam yoğurdu direk yesek bir faydasi olur mu? Musli ile yag yakmayi falan mi hizlandiririz?

Yoğurdu direk yesenizde olur ama Musli yada Ülker Kellogs ile karıştırıp yediğinizde lifli yiyecekler de yemiş olursunuz.

Örneğin öğünlerden birini bu şekilde geçiştirebilirsiniz.

Rejim yaparken en önemli konulardan biride bol su içmektir.

Çalışırken masanızda sürekli su bulundurun, aklına geldikçe için.

Günlük olarak genel toplamda ihtiyaç olan kaloriden fazla kalori alırsanız fazla kalori vücuda yağ olarak döner.

Bu durumun tersi olarak ihtiyacın altında kalori alırsanız bu sefer yağlar erimeye başlar.

Yeterli kalori alıp birde buna ilaveten egzersiz yaparak zayıflayabilirsiniz.

Düşük kalorili şeyler yiyin, örneğin salatalık yerken aldığınızdan daha fazla kalori harcarsınız.

100 Gr salatalığın kalorisi 8 kaloridir.

Aç kalamıyorsanız bu nedenle zayıflayamıyorsanız birde şunu deneyin.

Her iki saatte bir şeyler atıştırın.

Misalen sabah 1 yumurta 1 dilim kepek ekmek.

2 saat sonra 2 kaysı 2 incir.

2 saat sonra 1 yeşil elma (bulabilirseniz Granny Smıth elma alın sulu ve hafif tatlıdır.)

2 saat sonra Yoğurt+Müsli

2 saat sonra Kızarmış et yada tavuk

2 saat sonra 1 yeşil elma

2 saat sonra domates salatalıktan oluşan salata

Bu listeyi sevdiğiniz sevmediğiniz şeylere göre kendiniz düzenleyin.

Yukarıdaki yiyecekler hem metobolizmeyı hızlandırır hem sizi tok tutar hemde aldığınız düşük kalori nedeni ile zayıflamanıza neden olur.

Bol su şart + egzersiz şart + Yürüyüş şart.

Bir Excel dosyası hazırlayın rejim başlangıç ve bitim tarihi arasındaki tarihleri 1 er hafta ara ile girin, bulunduğunuz kiloyu ve heseflediğiniz kiloyu girin sonrasında hafta hafta yakaladığınız kiloları yazın.

Örneğin 1 Nisan da rejime başlarsanız 1 Hazirana kadar 10 Kilo vermeyi hedefliyorsanız bu demektirki haftada 1.250 Gr vermeye çalışacaksınız.

Hazırladığınız Excel tablosuna Tarih Hedef M.Kilo gibi değerler girip haftalık olarak işleyin.

Tarih 1 Nisan 8 Nisan 15 Nisan 22 Nisan 29 Nisan
    Hedef 90 Kilo 88,75 Kilo 87,5 Kilo 86,25 Kilo 85 Kilo
    M.Kilo

Bu tabloyu grafik Excel tablolara dönüştürün.

Hem durumunuzu düzenli olarak takip eder hemde bu tablo sizi motive eder.

2008 de yaptığım rejimde 102 den 79 kiloya düşmüştüm.

Şimdi 13 Şubat itibari ile başladığım rejimde 6 kilo vermişim.

7 Haziranda rejimi bitiricem.

Hedefim 22 kilo vermek şuan kaldı 16 kilo.

Genel toplamda 20 kilo versemde olur 15 kilo versemde olur.

Ne kadar düşürsek kardır.
  • Yeni kilomu güncelleyebilirsin dostum
    70.500 36 günde 5 kilo
    20 günde 3 kilo daha verip bu kiloyu 2 ay korumayı başarırsam ne ala
    kolay gelsin herkese...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

quote:

Orijinalden alıntı: Red-

Yoğurdu direk yesenizde olur ama Musli yada Ülker Kellogs ile karıştırıp yediğinizde lifli yiyecekler de yemiş olursunuz.

Örneğin öğünlerden birini bu şekilde geçiştirebilirsiniz.

Rejim yaparken en önemli konulardan biride bol su içmektir.

Çalışırken masanızda sürekli su bulundurun, aklına geldikçe için.

Günlük olarak genel toplamda ihtiyaç olan kaloriden fazla kalori alırsanız fazla kalori vücuda yağ olarak döner.

Bu durumun tersi olarak ihtiyacın altında kalori alırsanız bu sefer yağlar erimeye başlar.

Yeterli kalori alıp birde buna ilaveten egzersiz yaparak zayıflayabilirsiniz.

Düşük kalorili şeyler yiyin, örneğin salatalık yerken aldığınızdan daha fazla kalori harcarsınız.

100 Gr salatalığın kalorisi 8 kaloridir.

Aç kalamıyorsanız bu nedenle zayıflayamıyorsanız birde şunu deneyin.

Her iki saatte bir şeyler atıştırın.

Misalen sabah 1 yumurta 1 dilim kepek ekmek.

2 saat sonra 2 kaysı 2 incir.

2 saat sonra 1 yeşil elma (bulabilirseniz Granny Smıth elma alın sulu ve hafif tatlıdır.)

2 saat sonra Kızarmış et yada tavuk

2 saat sonra 1 yeşil elma

2 saat sonra domates salatalıktan oluşan salata

Bu listeyi sevdiğiniz sevmediğiniz şeylere göre kendiniz düzenleyin.

Yukarıdaki yiyecekler hem metobolizmeyı hızlandırır hem sizi tok tutar hemde aldığınız düşük kalori nedeni ile zayıflamanıza neden olur.

Bol su şart + egzersiz şart + Yürüyüş şart.

Bir Excel dosyası hazırlayın rejim başlangıç ve bitim tarihi arasındaki tarihleri 1 er hafta ara ile girin, bulunduğunuz kiloyu ve heseflediğiniz kiloyu girin sonrasında hafta hafta yakaladığınız kiloları yazın.

Örneğin 1 Nisan da rejime başlarsanız 1 Hazirana kadar 10 Kilo vermeyi hedefliyorsanız bu demektirki haftada 1.250 Gr vermeye çalışacaksınız.

Hazırladığınız Excel tablosuna Tarih Hedef M.Kilo gibi değerler girip haftalık olarak işleyin.

Tarih 1 Nisan 8 Nisan 15 Nisan 22 Nisan 29 Nisan
    Hedef 90 Kilo 88,75 Kilo 87,5 Kilo 86,25 Kilo 85 Kilo
    M.Kilo

Bu tabloyu grafik Excel tablolara dönüştürün.

Hem durumunuzu düzenli olarak takip eder hemde bu tablo sizi motive eder.

2008 de yaptığım rejimde 102 den 79 kiloya düşmüştüm.

Şimdi 13 Şubat itibari ile başladığım rejimde 6 kilo vermişim.

7 Haziranda rejimi bitiricem.

Hedefim 22 kilo vermek şuan kaldı 16 kilo.

Genel toplamda 20 kilo versemde olur 15 kilo versemde olur.

Ne kadar düşürsek kardır.

Hocam diyet yapıyorum zaten. Az kalorili şeyler yiyorum. Benim diyetim protein diyeti. Protein ile besleniyorum. Zaten çikolata,tatlı,kola bırakınca pantolonlar kemerin en son deliğinde takılı olsa bile düşüyor

1.5 ay önce 80 kiloydum. Şu an 75 kiloyum. Koşu yapıyorum bazen. Genelde 1 saat boyunca tempolu yürüyüş oluyor. Ve her gün 1 saat basketbol oynuyorum bu bir avantaj benim için. Çünkü daha 17 yaşındayım süt falan içtiğim için boyum uzar diye bekliyorum ama uzamıyor maalesef. Hala 1.72 falanım. Hedefim yaz a kadar 67-70 kilo arası. Boy olarak da 1.75 falan olsam. Kilo büyük ihtimal başarırım ama boy zannetmiyorum. 3-4 ayda 3cm falan uzayacağımı
  • Evet biraz önce tartıldım 88 kiloya inmişim 5 günde 2,5 kilo .yaza kadar 78 - 75 olmamlazım bakalımmbumsefer 80 den aşağı inebilecekmiyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 76.5 den 73.8 e düşmüşüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.