Şimdi Ara

yaz tatili 2014 ygs çalışma planı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
7.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar bana yaz tatilinde çalışmak için bi program gerekiyor. Hocalar çalışmayın dinlenin diye program yapma gereği duymadı ama ben çalışmayı düşünüyorum siz değerli forum üyelerinin yorumlarına ihtiyacım var mesala şu derse şu kadar çalış şu kadar soru çöz gibi saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• önce bi yaşını kaçıncı sınıf olduğunu temelini söyle okulunu söyle hedefini söyle ygs netlerinden puanlarından örnek ver ona göre birşey diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisilik

önce bi yaşını kaçıncı sınıf olduğunu temelini söyle okulunu söyle hedefini söyle ygs netlerinden puanlarından örnek ver ona göre birşey diyelim

kendin hakkında bilgi ver. yani günde şu kadar test çözebilirim, şu kadar saat ders çalışabilirim gibi...
  • Merhaba. Nasil bir ogrenci oldugunu bilemem ama, eger 12. sinifa gectiysen ve dershaneye gidiyorsan bana gore Ygs konularini Agustos a kadar bitirmelisin. Dershane acilinca konulardan bihaber kalmazsin, hem de Lys konularina da yavas yavas ama kendini yormadan baslarsin. Hep deniliyor bize forumda, Lys yi boslamayin en onemlisi o diye. Bana gore gunde 300/400 soru cozmektense anlayarak ve ozumseyerek 100-150 soru cozmek daha mantikli baslangicta. Ayrica TM ogrencisiysen Cumhuriyet donemi Edeb. yazarlarinin kitaplarini okumalisin. En azindan ben boyle yapacagim. Basarilar :):)

• quote:

önce bi yaşını kaçıncı sınıf olduğunu temelini söyle okulunu söyle hedefini söyle ygs netlerinden puanlarından örnek ver ona göre birşey diyelim

11.sınıf im 12 ye geçtim dershane ağustos da başlayacak şuan ygs denemelerin den( final yayın) ortalama 120 net çıkarıyorum hedefim 140 net 5k mf4 anadolu lisesinde okuyorum okuldan ort 48-50 puan gelecek günde 5-6 saat çalışacağım mat1 de fem simetri den çalışıyorum sadece ama dediğim gibi tam başlıyacağım ilk iki kitabı bitti fem ygs simetrinin

• bu arada temelim sağlam

• quote:

Orijinalden alıntı: konkane

quote:

11.sınıf im 12 ye geçtim dershane ağustos da başlayacak şuan ygs denemelerin den( final yayın) ortalama 120 net çıkarıyorum hedefim 140 net 5k mf4 anadolu lisesinde okuyorum okuldan ort 48-50 puan gelecek günde 5-6 saat çalışacağım mat1 de fem simetri den çalışıyorum sadece ama dediğim gibi tam başlıyacağım ilk iki kitabı bitti fem ygs simetrinin

Dostum ben 10. sınıfım sana ne kadar tavsiye verebilirim bilemem ancak senin yerinde olsaydım;

1)3. kitabı bitirirdim
    2)Fem konu özetliyi adam akıllı bitirirdim
    3)Birey B soru bankası nı bitirirdim (MAT1 İçin)
    4)Geometri hakkında bir bilgim yok temelinle ilgilide bir bilgim yok.Bir kaynak seç kendine (simetriyi beğendiysen simetri olabilir)Onu çalış geometriden de 2 soru bankası bitir.Geri kalan edebiyat cart curt işinide ben bilmem valla.TM ciyim ama nefret ederim edebiyattan coğrafyadan(hocalarım sağolsunlar).Verebileceğim tavsiyeler bunlar.

• ok sağolasın geometriyi bitirdim sayılır onu yazmayı unutmuşum birey b ve zafer ygs lys kitapları bitti sadece analitik geo kaldı o da ezber gibi bir şey diye sona bıraktım

• güncel

• mrb bende bu başlık altında birşey sormak istiyorum bende 11.sınıfa bu sene geçtim,ticaret lisesindeyim,ygs-lys hakkında pek bilgim yok onun için öncelikli olarak hangi derse ağırlık vermem gerektiğini bilmiyorum :// yaz tatili için banada çalışma programı lazım banada birşeyler önerebilirseniz sevinirim...
  • ben de bişi danışmak istiyorum ..11 sınıfım seneye ygs ye girem şimdiden bu yaz tatilini iyi değerlendirmek istiyorum bu konuda fikirlerini ve birde bende moleküler biyoloji ve genetik bölümünü istiyorum bu bölüm hakkında da önerileriniz bekliyorum şimdiden tşk ederim
  • ARKADAŞLAR BEN 11.SINIF ÖĞRENCİSİYİM YAZ TATİLİ İÇİN BİR PLAN ÖNEREBİLİRMİSİNİZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.