Şimdi Ara

YAZ TATİLİ İÇİN İŞ ARIYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Ben Burak 14 yaşındayım 2000 doğumluyum anladığınız üzere Yaz tatili için iş arıyorum 1 en fazla 2 aylığına. İşe girme sebebim bilgisayarım eskidi bende oyun oynamayı seviyorum yeni bir bilgisayar almamın zamanı geldi ama bunu baba parasından çok kendi emeğimle yapmak istiyorum. Konuda bu zaten. İş arıyorum. Ama uslübunu bilmiyorum.
    Koşullarım ise şunlar ;
    - Anadolu yakasında olacak (bende anadolu yakasında oturuyorum)
    - Günlük 7-8 saat mesai
    - servis olursa çok iyi olur ama gerek yok
    - Yemeğe gerek yok
    Bu koşullara göre iş tavsiyelerinde ve nerede bulabileceğime dair önerileriniz olursa sevinirim. Anket dağıtımı olsun hiç farketmez :D Şimdiden Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgebze

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Ben Burak 14 yaşındayım 2000 doğumluyum anladığınız üzere Yaz tatili için iş arıyorum 1 en fazla 2 aylığına. İşe girme sebebim bilgisayarım eskidi bende oyun oynamayı seviyorum yeni bir bilgisayar almamın zamanı geldi ama bunu baba parasından çok kendi emeğimle yapmak istiyorum. Konuda bu zaten. İş arıyorum. Ama uslübunu bilmiyorum.
    Koşullarım ise şunlar ;
    - Anadolu yakasında olacak (bende anadolu yakasında oturuyorum)
    - Günlük 7-8 saat mesai
    - servis olursa çok iyi olur ama gerek yok
    - Yemeğe gerek yok
    Bu koşullara göre iş tavsiyelerinde ve nerede bulabileceğime dair önerileriniz olursa sevinirim. Anket dağıtımı olsun hiç farketmez :D Şimdiden Teşekkürler

servis olursa çok iyi olur ama gerek yok
    - Yemeğe gerek yok

Maaş olsada olur mu yoksa gerek yok mu ?

Sana kimse iş vermez 1 aylıgına 3 ay olsa belki daha kolay ve hızlı olur iş bulman....

• burakgebze B kullanıcısına yanıt
    Sen nefes alıyormusun ama gerek yok :D, 1aylık çalışcam dersen vermezler sen paranı aldıktan sonra tüyecen oradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.K.A Askeri

Sen nefes alıyormusun ama gerek yok :D, 1aylık çalışcam dersen vermezler sen paranı aldıktan sonra tüyecen oradan

+1

Dostum kesinlikle 1 ay çalışacağını söyleme kendimi çok iyi yerlerde görüyorum vs. okul zamanında ne yapıcaksın derlerse part time çalışabilirim ama bakıcaz de tabi kontrat imzalatırlarsa iyice oku sakata gelme
    yani parayı aldıktan sonra adamın telefonları bloğa atıyorsun ve birdaha gitmiyorsun bir mesaj çekersin patron ben işi bıraktım

Edit : Ve kesinlike söyleme eşşşek gibi mok gibi işler verirler lokantada tuvalet temizlersin benden söylemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Turner -- 11 Haziran 2014; 0:44:49 >

• Ya burda bi tane market var onun anket dağıtımına giricem 10 lira 20 lira bir yerden başlamak lazım. Ne tür işler önerebilirsiniz?
  • Banada tavsiye edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil852 -- 13 Haziran 2014; 20:55:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burger king yada marketlerde çalış hayatın zorluğunu gör en azından deneyimin olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.