Şimdi Ara

Yaz tatilinde çalışmak için iş onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selqm beyler,arkadaşlar 15 yaşındayım yaz tatilinde çalışıp PC toplamak istiyorum toplayacağım bilgisayar 4000 TL civarında.Bende evde boş boş oturmak tansa calisiyim dedim.Yalniz falza kaslı ve güçlü değilim beni ise alamazlar diye korkuyorum.her türlü işi yapabilirim ama 2.5 ay calisabilecegim zman var.bu zaman zarfında bana onerebileceginiz ve bu parayı cikarmak için calisabilecegim işleri istiyorum.Simdiden teşekkürler.
    Edit:Fazla çevrem yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• arkadaş, akraba,tanıdık sayesinde iş bulamazsan çok zor.15 yaşında kişiyi almaz çoğu yer.

internet kafelerde,dönercilerde falan sorabilirsin işe alırlar belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işmi var yeğen 15milyon işsizlik olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan durumlar sıkıntılı ama bulabilirsen berber yanına gir ama amacım mesleği öğrenmek de durumumuz da kötü de günlük 40-50 lira civarı veren bir yer bulursun. Hemde meelek öğrenme şansın olur.

• Tm abilerim çok teşekkürler,bıde benim arkadaş vardı pancar tarlasında 1 ay çalışıp 3000 TL kazanmıştı.bende diyorumki 1 1.5 ay dişimi sıkıp çalışsam bu kadar kazanabilir miyim??

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim peki bu gibi yerlerde çalışsam günde kaç lira kazanırım?çok teşekkürler yanitlariniz önemsiyorum.

• Blue Owl B kullanıcısına yanıt
    Şuanki durumda belli olmaz karantinadan dokayı piyasa durgun. Yani şöyle diyeyim sana tarlada çalışacak olsan tarlanın malını alacak olan tüccar çok az alacak, tarla sahibi daha az üretecek az kişiye iş verecek. Zaten işsiz çok iş verirken bebim düşüncem öncelikli daha önce çalışan işi bilen vasıflı elemanlara veya paraya çok ihtiyacı olup çoluk çocuk sahibi adamlara iş vermek isteyecek. Normal şartlarda belki olurdu istediğin ama bu şartlarda biraz zor gibi. Bilgisayara bu kadar meraklıysan git bi mahalle bilgisayarcısına delikanlı gibi abi böyle bir planım var bana maaş verme yazın burda çalışayım sabah temizliktir ayak işleri git gel takılırım burda de. Hem bilgisayar konusunda da kendini geliştirir donanım olarakta anlarsın. Hem de geliş fiyatından verirler belki daha iyi bir pc almış olursun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • linkorn L kullanıcısına yanıt
    Abi anladım da adamlar bana küçük işler yaptırarak 4000 TL civarı PC verirler mi orada biraz kararsızım...

Yani 3 ay tatil var. Konuşursan olabilir. Günlük yevmiye aldan yinr zaten 40-50 lira verirler heralde.

Peki bilgilrindiginiz için teşekkürler kararlarınızı düşüncem...

Bende aynı durumda bateri almak için çalışmıştım bir yaz. Pazarda yardıms gittim peynir yumurta sattım sıcak güneşin altında valla.

:))

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue Owl

Kardeşim peki bu gibi yerlerde çalışsam günde kaç lira kazanırım?çok teşekkürler yanitlariniz önemsiyorum.
    bilmiyorum hocam.günde 50 lira falan olabilir.

birde bir kaç yıl önce bir dh li istanbulda kalabalık bir yolda ışıklarda soğuk su satarak pc almıştı.
    öyle bir yerde oturuyorsan ve virüs biterde kalabalık başlarsa deneyebilirsin bu yöntemide.

Knk erzincandayim zaten nüfus 100.000 çarşıda fazla kalabalık olmuyor haliyle yani burada çarşıda su satan görmeniz dahi neredeyse imkansız...

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue Owl

Knk erzincandayim zaten nüfus 100.000 çarşıda fazla kalabalık olmuyor haliyle yani burada çarşıda su satan görmeniz dahi neredeyse imkansız...
    Anladın hocam.
    Su satmak değilde mesela başka bir şey satarsınız belki erzincanda tutacak bir şey.Bunu da düşünebilirsiniz.
    Çünkü bir işe girerseniz köle gibi çok çalışıp az para alacaksınız malesef.

Tm kardeşim teskkurler,veridgin cevapları degerlendiricem

• Beyler,kararlarınızı bekliyorum...

40 50 vermez hiçbir berber
    Çırak bir şey yapmıyor neden para versin

• Akşama kadar yerleri süpürecek adam markete gidecek çay yapacak temizlik yapacak 50 kişi traş okuyor günde 1 traş parasını verirler heralde. Bir arkadaşım berberde çalışıyor ama usta olarak, günlük 100 tl +traş başına 10 lira para alıyor. Günlük 15 traştan aşağı değildir. Ne sanıyorsun mühendis doktor dışında millet para kazanmıyor mu? Bir kafede barda garsonun bile aylık geliri 5-6 bin liranın altına düşmüyor.

Karşılığında meslek öğreniyor işte beleşe çalışmıyor
    Kalfa değil ki para alsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.