Şimdi Ara

Yaz Tatilini Nasıl Geçireceksiniz? (Öneriler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok şükür tatil kapıda . Ben seneye sınava gireceğim için sınava hazırlık yapacam ama vucut geliştirme, yüzme gibi aktivitelerde düşünüyorum. Sizin önerileriniz neler ve siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

• ÇALIŞCAM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotize™

ÇALIŞCAM.

aynen her yaz oldugu gibi sıcakta calısıcamm mecburuz babadan para istenmıyor
  • Sınıfta kalma ihtimalim var o yüzden zehir olabilir bu tatil bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbdogukan

Sınıfta kalma ihtimalim var o yüzden zehir olabilir bu tatil bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotize™

ÇALIŞCAM.

ÇALIŞMAYACAM.
  • Bilgisayar başında tabiki . Açıkçası çıkıp tatile gidip denizde yüzmek felan , bilgisayar oynamak kadar zevkli değil . En iyisi bilgisayar .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ders çalışacağım. Hemde çılgınlar gibi. Amacım ilk 10000 arasına girmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

Bilgisayar başında tabiki . Açıkçası çıkıp tatile gidip denizde yüzmek felan , bilgisayar oynamak kadar zevkli değil . En iyisi bilgisayar .

yuh diyorum baskada bişey demıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbdogukan

Sınıfta kalma ihtimalim var o yüzden zehir olabilir bu tatil bana.

+1
  • Şu sınavlar bitsin bir güzel kafa dinleyecem.

Bisikletimi , çadırımı. oltamı alıp ufak çaplı bir tura çıkacam.Kafa dengi bir iki arkadaş da olursa fena olmaz.10 gün sürecek sanırım tur.Umarım bir teslik çıkmazda güzel bir tatil yaparım.

Onun dışında yine ufak bisiklet turları ,bilgisayar,birde Ankaraya gidip gelirim.Belki yaz sonunda bir ufak tur daha olabilir.
  • bugün son sınavımızı olduk kesin sınıfımı geçiyorum ayın 19 undada ayvalığa giderim.
  • İki yıl falan olmuştur yıllık izin almıyorum. Böyle olunca baya iyi bir tatil yapmak istedim. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı ve birkaç haftadır güzel bir seyahat acentası arıyordum. Hem güvenilir hem de uygun olmasına özen gösteriyordum. Bir arkadaşım geçenlerde tatilini touristica ile planlamış. Bana güvenilir gelince biraz bakındım. Bankkart ile de kampanyası vardı. 8.500 tl bankkart lira kazandım. Bankkart liram da biriktiği için tatilde harcamalarımı bankkart lirayla yaptım. Benim gibi durumda olan varsa önerimdirr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.