Okullar kapandığından beri dışarı çıkmıyorum markete gitmek dışında. Okul varken sıkılsak da bişeyler ile uğraşıp eğleniyorduk en azından. Nefret ediyorum yazdan
aslında buna evet diyebilirim ama bi miktar katılıyorum sana...
Sende yazma ozaman
Okul varken tatil olmasını isterdim, tatil olurken okul olmasını istiyorum yok böyle bişey
bende yazdan nefret ediyorum bütün gün evde tıkış yıkış yapcak bişe yok
quote:
Orijinalden alıntı: Al Senin Olsun
Okullar kapandığından beri dışarı çıkmıyorum markete gitmek dışında. Okul varken sıkılsak da bişeyler ile uğraşıp eğleniyorduk en azından. Nefret ediyorum yazdan
Ne kadar kullanmak istemesemde Adam Haklı Beyler demeden bu konudan çıkmak istemiyorum
ne boş adamlarmışsınız gidin çalışın paranızı kazanan sonra bir kız ooh mis
quote:
Orijinalden alıntı: mrchad
Dolu adama bakın
bende kışdan nefret ediyorum yaz kış evdeyim
quote:
Orijinalden alıntı: Shift41
Okul varken tatil olmasını isterdim, tatil olurken okul olmasını istiyorum yok böyle bişey
sen okul bitince gör
Asosyal insan
Sıkıcı
quote:
Orijinalden alıntı: mrchad
çalışıp aldığın maaşı kıza yedirmenin neresi mis al şişme bebek parada harcamazsın
quote:
Orijinalden alıntı: Al Senin Olsun
aynen hocam
Ben anlamıyorum zaten sizi. Siz değil misiniz okul bitsin isteyen Okul açılınca görürüm sizi. İçimden sövmek geliyor ama kurallar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme