Herşey sarımsı tonda aklımda Eski günlerde olan dostluklar Daha çok gençtim temizdim Temiz yüzümde bıyık bile bitmemişti Arkadaşlarım çok iyiydi çıkar göz etmezdi Saftım o sevimli kavgaları ne gözümde büyütmüşüm Sanki zaman durdu Ozamanlar abi diye baktığım uzun boylu genç Gözümde büyük gibi gözükür geçen senelere rağmen İlkokulda umursamaz sınıfımda yaptığımız eğlenceler Artık çocukça gözüküyor anlamadım Sınıflar arası gruplaşmalar Ben futbol oynayamayan çocukluğumda Dışlanmayı ilk tadanlardanım Heleki o ilk aşkım Sırf onu görmek için okula gittiğimi biraz süre sonra anladım İçe kapanık çocukluğumda kimseye derdimi anlatamadım Yaptığımız kısa besteler sürekli dilimizde Mahallemde ilk kardeşim diye benimsediğim melihle Geçen vakitler Canım dostum Berk Birisi çok yakınımda ama uzak birisi ise nerde bilmem İnternet cafeye koşarak gittiğim gençliğim Şu sıralar sık sık kaçtığım okula girmemi istemiyor güvenlik İlk sigaramı içtiğimde ellerim titrerdi Herşey saf ve temizdi küçük kılsız bedenimiz büyük yürekler taşıyordu Ve zamanı geldi büyüdük Herkesin bedeni büyümüştü ama o yüreğin pislendiğini küçüldüğünü Artık eskisi gibi hiç bi şeyin olmayacağını İlk sigaramda fark etmiştim
Saatte geç oldu tabi , Usta , milli edebiyat serbest nazımda kalmışsın sen