Şimdi Ara

yazı renkleri değişti fotoğrafları göremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar C ye format attım formattan sonra D deki bazı dosyalar yeşil rnk aldı bunun formattan önce dosyalara şifre konulduğu için olduğunu düşünüyorum ama nasıl düzelteceğimi bilmiyorum rengi değişen klasörde hiçbir resimi açamıyorum ön izleme yok diyor...yardımlarınızı bekliyorum...

iyi çalışmalar

• şifreleme anahtarını yedeklemediyseniz formattan önce geçmiş olsun,o dosyalara ulaşma şansınız yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferdcasx

şifreleme anahtarını yedeklemediyseniz formattan önce geçmiş olsun,o dosyalara ulaşma şansınız yok.

öyle bir yedekleme yapmadım ama formattan öncesini bulan recovery genius du heralde öyle programlarla arasam nereye kaydeder o anahtarları bide ne dosyası olarak katdeder..farzedelim buldum onu nasıl kullanacağım...biraz fazla sordum kusura bakma...
    iyi çalışmalar şimdiden teşekkürler
  • o anahtarı siz bizzat yedeklemediyseniz hiçbir programla da geri getirme şansınız yok.
  • quote:

o anahtarı siz bizzat yedeklemediyseniz hiçbir programla da geri getirme şansınız yok.

anahtar özel bi şekilde yedeklenmemiş zaten yeni kullanıcı oluştururken oradaki dosya içeriğini koru yazan kutucuk farkında olmadan işaretlenmiş.......kardeş ya hiçmi şnsım yok kurtarmak için
  • windows xpnin kendi şifreleme özelliği ile (EFS) şifreleme işlemi esnasında özel bir anahtar oluşturulur ve o anahtar tektir.tekrar oluşturmak ya da kurtarmak gibi bir alternatifi yoktur.
    benim bildiğim bu,konu hakkında bilgi sahibi olan başka üyelerinde yorumlarını bekleyin.ama EFS ile şifrelenip anahtar olmadan kurtarılan dosya ben görmedim.
  • quote:

windows xpnin kendi şifreleme özelliği ile (EFS) şifreleme işlemi esnasında özel bir anahtar oluşturulur ve o anahtar tektir.tekrar oluşturmak ya da kurtarmak gibi bir alternatifi yoktur.
    benim bildiğim bu,konu hakkında bilgi sahibi olan başka üyelerinde yorumlarını bekleyin.ama EFS ile şifrelenip anahtar olmadan kurtarılan dosya ben görmedim.

Saol dostum yordum senide iyi çalışmalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.