Şimdi Ara

Yazı yazdıktan sonra alıntı yapmak????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yazımı yazıyorum altına tekrar alıntı yapamıyorum bu nasıl oluyor söylerseniz sevinirim

• Böylemi yapamıyorsun ?

İlk önce Alıntıya tıkladıktan sonra Orjinalinden alıntı kısmını Enter layıp yazıyı üste yaz

quote:

Orjinalden alıntı: fallenundy

Arkadaşlar ben yazımı yazıyorum altına tekrar alıntı yapamıyorum bu nasıl oluyor söylerseniz sevinirim
  • Tam anlamadım ama yine de sağol şey benim bi de TasteTheBlood@windowslive.com e-mail adresimdeki aktivasyon kodunu vs. yazım bi türlü aktive olmuyor ilgilenirsen sevinirim

edit:Ben nickinin ByAdmin olduğunu görünce seni Admin sandım

Dediğini anladım da 2 kere alıntı nasıl yapılıyor
    quote:

simgelerine tıklamıştım bi keresinde ve alıntı yaptığım kişinin nickini yazmıştım olmamıştı beyaz kutucuk içinde olmuyordu bi de Orjinalden alıntı mı yazmak gerekiyor?Gerçi bu seçenek varsa üyelere haksızlık olur mesela bi üye bir başka üyenin adı altında iyi kötü vs. onun lehinde veya aleyhinde şeyler yazabilir.Lehindeyse ne ala ama aleyhindeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallenundy -- 11 Aralık 2007; 2:34:44 >

• Bi deneme yazısı yazıcam
    quote:

Orjinalden alıntı:fallenundy
    ıodsjhfıdsofjdsujfdshfdsoıfıdsujhfıdsofıdsufdsufıdsofdsfdsohfıdsujıdsfıudsfıods ıusjdf dsh fıdso fdsj dsy hıdsuo gbjıdsku hdshuyh ıdsub ıdsu hfıdsu hfıdsu hfds fhıdsu hıdsu hnf

Tmm olmuş quoteleri sona yazmak gerekiyormuş bi de şöyle deniyeyim
    quote:

sdfdsfdsfdsfdsfdsfdsf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallenundy -- 11 Aralık 2007; 2:37:26 >
  • Deneme iletileri, gereksiz mesajlar bölümüne. Orada istediğiniz denemeyi yapabilirsiniz.

Forum kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım.
  • Ulan, ne sıkıntı çekmiştim, eskiden, şu forumda yeniyken.

fallenundy, benim eski üyelik, bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 10 Temmuz 2010; 20:47:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.