Bildirim
Yazıcı Çevrim Dışı Görünüyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
%99 bağlantı noktasını yanlış tanımladığınız içindir. -
yazıcı direk networke mi baglı o zaman IP port açman lazım.gerçi ekledim diyosun.otomatik bulup eklediysen sorn yaşamamam lazım acaba marka modeli bildigin için rastgele eklemiş olmayasın LTP1 üzerinden -
Pek tecrübem yok bu konuda. Yazıcının adını biliyorum ama yazıcı ekle kısmından ağ üzerindeki yazıcıları listeliyor ekliyorum silik görünüyor ikonu. Çevrim dışı diyor ve hiçbir ayarına müdahale edemiyorum. -
ARkadaşlar tekrar baktım.
Yazıcı usb ile bir bilgisayara bağlı. Bu bilgisayar üzerinden ağda paylaştırılmış durumda.
Ofisteki tüm bilgisayarlardan çıktı alınabiliyor benimkinde sorun var. -
yazıcının bağlı olduğu bilgisayar ile sizin bilgisayarın işletim sistemi aynımı ? -
Benim HP 300 yazıcımda çevrimdışı oldu çok uğraştım düzeltemedim.en son bilgisayarı yeniden başlatınca sorun kendiliğinden çözüldü. -
IP üzerinden bağrlanıyorsanız sizinde bilgisayarınız internete bağlanıyor olması gerekiyor biraz önce bende de aynı sorun vardı laptop internetim gelince yazdırmaya başladı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X