Şimdi Ara

Yazıcı Çevrim Dışı Görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
49.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

üzerinde yazıcımız var ofiste bunu yazıcı ekle bölümünden bulup ekledim fakat açık olmasına karşın çevrim dışı şekilde görünüyor.
    Sebebi ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum.

• %99 bağlantı noktasını yanlış tanımladığınız içindir.
  • yazıcı direk networke mi baglı o zaman IP port açman lazım.gerçi ekledim diyosun.otomatik bulup eklediysen sorn yaşamamam lazım acaba marka modeli bildigin için rastgele eklemiş olmayasın LTP1 üzerinden
  • Pek tecrübem yok bu konuda. Yazıcının adını biliyorum ama yazıcı ekle kısmından ağ üzerindeki yazıcıları listeliyor ekliyorum silik görünüyor ikonu. Çevrim dışı diyor ve hiçbir ayarına müdahale edemiyorum.
  • ARkadaşlar tekrar baktım.
    Yazıcı usb ile bir bilgisayara bağlı. Bu bilgisayar üzerinden ağda paylaştırılmış durumda.
    Ofisteki tüm bilgisayarlardan çıktı alınabiliyor benimkinde sorun var.
  • yazıcının bağlı olduğu bilgisayar ile sizin bilgisayarın işletim sistemi aynımı ?
  • Benim HP 300 yazıcımda çevrimdışı oldu çok uğraştım düzeltemedim.en son bilgisayarı yeniden başlatınca sorun kendiliğinden çözüldü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • IP üzerinden bağrlanıyorsanız sizinde bilgisayarınız internete bağlanıyor olması gerekiyor biraz önce bende de aynı sorun vardı laptop internetim gelince yazdırmaya başladı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.