< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER (197. sayfa)
-
-
kimsenin yazıcı tavsiye isteklerine cevap yazılmıyor konuda. tavsiye almaya gelmiştim ama anladım ki nafile. yok mu acaba yazıcıdan anlayan ve insanların sorularını cevaplandıracak olan forumdaşlar.
-
Hocam merhaba evim için almış olduğum https://www.toner.com.tr/hp-laserjet-pro-m15a-mono-lazer-yazici yazıcısını
dükkan için de aldığım https://www.toner.com.tr/canon-i-sensys-mf3010-cok-fonksiyonlu-mono-lazer-yazici yazıcısını önerebilirim. Siyah beyaz çıktı alırsın sadece ama hem yazıcılar uygun hem de tonerleri uygun. Attığım linklerden almıştım ,ben istanbulda oturuyorum ertesi gün gelmişti.
-
Arkadaşlar merhaba
Bizde Canon mp150 yazıcı var. Kartuş yok elimizde. Renkli ve siyah kartuş arıyoruz. Ankara'da nereden bulacağımıza dair bilgi verebilen olursa sevinirim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Selamlar arkadaşlar. Elimde HP Officejet 4500 var. Buna kolay doldurulabilir bir kartuş yok mu acaba? Doldurup doldurup kullansak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mrb üstadlar
L5190 yazıcı aldım kurulumda e-01 hatası almaktayım hata koduna baktığımda çözüm olarak
Tarayıcı ünitesini acın ve yazıcı içinde kağıt yada koruyucu malzemeyi çıkarın
Gücü kapatın ve yeniden acın
Tarayıcı ünitesi dediği yer neresi üst kapağın olduğu fotokopi çektiğimiz yer mi ve ben kağıt yada koruyucu malzeme göremedim acil yardım lütfen
Arkadaşlar öğretmenim ve sınıfım için acil tavsiyeye ihtiyacım var
1-fiyat üst limit)............................................................................:1500
2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................:500 -600 yaprak
3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....:yazıcı-fotokopi
4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................:farketmez
5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................:gerekli
6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............:dolum tercihimdir
7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................:yok
8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................:hayır
9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................:farketmez ama wifi olursa kolaylık sağlar
-
Hocam renkli kolay dolum arıyorsanız ecotank modellerine bakın, anakonusu var, eksisi artısı yazıyorquote:
Orijinalden alıntı: Sentez*Arkadaşlar öğretmenim ve sınıfım için acil tavsiyeye ihtiyacım var
1-fiyat üst limit)............................................................................:1500
2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................:500 -600 yaprak
3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....:yazıcı-fotokopi
4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................:farketmez
5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................:gerekli
6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............:dolum tercihimdir
7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................:yok
8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................:hayır
9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................:farketmez ama wifi olursa kolaylık sağlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: an agony
Hocam renkli kolay dolum arıyorsanız ecotank modellerine bakın, anakonusu var, eksisi artısı yazıyor
Alıntıları GösterHP 515 ile karşılaştırma imkanınız var mı hocam?
-
Arama filtresi iyi olan alışveriş sitelerine ya da epey gibi karşılaştırma sitelerine istediğiniz kriterleri yazarak bu sonuçlara ulaşırsınız zaten.
Bilmeniz gereken şey şu: alacağınız yazıcının kullandığı toner ya da kartuş modelini öğrenin, piyasada muadili ya da dolanı var mı araştırın.
Dolan toner tavsiye etmem, doldurma sırasında un inceliğinde toner tozu solursunuz, maden işçileri ile aynı hastalıklara maruz kalırsınız, onun yerine muadil toner alın. Zaten dolan toneri en fazla 3 kere kullanırsınız, sonra drum'ı değiştirmeniz lazım(zor iş ben yapamadım)
Bu başlık eski; 200 sayfa yazılmış, o yüzden sadece başlığı gören konuyu okumadan sorusunu soruyor ama artık cevap alamıyor.
-
O modeli hiç bilmiyorum ne desem yalan olur ben epson ecotank kullanıyorum, üni öğrencisiyim binlerce renkli sayfa bastım oldukça memnunumquote:
Orijinalden alıntı: Sentez*HP 515 ile karşılaştırma imkanınız var mı hocam?
Alıntıları Göster
1-fiyat üst limit)............................................................................: 1000
2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: Arkalı önlü şekilde 40 sayfa
3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: Arkalı önlü fotokopi çekebilsin yeter, kağıdı ters çevirmeye gerek kalmadan yani :)
4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: Birbirine göre avantajları nedir bilmiyorum
5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................: %95 siyah-beyaz, %5 renkli. Renkli özelliği olmasa da çok etkilemez, onu da kırtasiyeden çıkarırız
6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: En ekonomik nasıl olacaksa o şekilde yapabilirim
7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: Hayır
8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................: Hayır
9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: USB bağlantı yeterli olur diye düşünüyorum, diğerleri önemsiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar merhabalar, ofis için yazıcı + tarayıcı + fotokopi özellikleri bulunan yazıcı tavsiyelerinizi bekliyorum.
1-fiyat üst limit: 1500 TL
2-aylık ortalama çıktı sayısı: 500-1500
3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili): EVET
4-Renkli çıktı gerekli mi?: NEREDEYSE HİÇ GEREKLİ DEĞİL.
5- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?: EVET EKONOMİK OLMASI BAKIMINDAN MUADİL TONER VE KARTUŞ KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
6-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?: HAYIR, İŞİMİ GÖRSÜN SAĞLAM OLSUN YETERLİ.
7-Fax özelliği isteniyor mu?: OLSA İYİ OLUR ANCAK ŞART DEĞİL.
8- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi): WİFİ ÜZERİNDEN ÇIKTI ALABİLME ÖZELLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ.
Şimdiden yazan herkese teşekkürlerimi iletiyorum :)
-
Bugün DH’de reklamları dönmeye başlayınca merak ettim
HP Neverstop 1000w kullanan var mıdır? Çok tavsiye edilen Brother HL-1211w ile karşılaştırabilir misiniz?
-
Ofis için HP Color LaserJet Pro MFP M479fnw (W1A78A) aldık. Karuşları yazıcı ile aynı para 3800 TL civarında. Renkli lazer yazıcılarda en uygun baskı maliyeti için ne almalıyız? bütçe 5-8 bin TL civarında
-
quote:
Orijinalden alıntı: gallardo101Ofis için HP Color LaserJet Pro MFP M479fnw (W1A78A) aldık. Karuşları yazıcı ile aynı para 3800 TL civarında. Renkli lazer yazıcılarda en uygun baskı maliyeti için ne almalıyız? bütçe 5-8 bin TL civarında
Kartuş değil toner kullanır lazer yazıcılar. Orjinal toner pahalı olur tabi. Muadil toner alın. Mesela:
https://www.prinkjet.com/hp-color-laserjet-pro-mfp-m479fnw-w1a78a_p2987
-
selamlar,
evde kullanmak için renkli yazıcıya ihtiyacım var. tek isteğim ağa bağlı çalışması ve kartuşu dolum veya ucuz olan bir model arıyorum.
tavsiyelerinizi bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1-fiyat üst limit)............................................................................: yok
2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: 3000-5000
3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: tarayıcı hızlı yüksek ise fotokopili
4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: laser
5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................: hayır
6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............:evet fiyat uygunsa orjinalde kullanırız
7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: kaliteli bir marka olsun
8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................: hayır
9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: wifi tercihen
-
1-fiyat üst limit)... YOk
2-aylık ortalama çıktı sayısı.....2500
3-çok fonksiyonlu mu çok fonksiyonlu
4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz laser:
5-Renkli çıktı gerekli mi? siyah beyaz
6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? kendim dolduracağım
7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?.. yok
8-Fax özelliği isteniyor mu? ....hayır
9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ..wifi
Merhaba
Ofis de 3 adet yazıcı var
Canon g3411 mürekkepli wifi tarayıcılı yazıcı basit bir arıza verdiğinde sistem tüm fonksiyonları kitliyor
hp p2035 lazer yazıcı severek isteyerek kullanıyoruz 25 tl ye doldurtup kullanmaya devam ediyoruz.
brother hl 1211w küçük ama çok etkili bir yazıcı
Aradığımız yazıcı ise all in one chipsiz yada dolabilen tonerli lazer yazıcı.G3411 bozulduğun da bayrağı devralıp yola devam edebileceğimiz bir yazıcı arıyoruz.
Çok yüksek fiyatlara çıkmak da istemiyoruz.
Kendi araştırmalarım sonucu hp 135w modelini düşünüyorum dolabilen tonerli olarak
sizlerin tavsiyesi ne olur ?
-
Merhaba,
Çıktı hacminizi gözden geçirerek kartuş yerine mürekkep tanklı bir yazıcı almanızı tavsiye ederim. Zira, mürekkep dolumu baskı kalitesinden bir şekilde ödün verir, verim düşer.Ayrıca üreticiler, kartuşu dolduramamanız için sürekli teknolojiler ve güncellemeler geliştiriyor.
Ben hp 3635 kullanıyorum, Şu an piyasada 3835 modeli var, hp 652 kartuş kullanıyor galiba. Hp 652 için dolum kitleri mevcut, ayrıca forumda konusu da var.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X