1-fiyat üst limit)............................................................................: 3500 diyelim, net bir şey yok aklımda. 2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: 150 3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: EVET 4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: LASER 5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................: EVET 6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: HAYIR 7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: HAYIR 8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................: HAYIR 9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: Wİ-Fİ |
YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER (199. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: aycibinbekleyemedım kendim araştırdım.xerox phaser 3020 aldım.çok iyi çıktı.
Alıntıları GösterMerhaba hocam, mürekkebi kolay doldurulan fotokopi özelliği olan bir yazıcı tavsiyeniz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aldığım xerox 3020'nin üst modeli 3025 fotokopi de yapıyor.alt modelin printer özelliği çok iyi ise üst modeli de sorunsuzdur bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aycibinaldığım xerox 3020'nin üst modeli 3025 fotokopi de yapıyor.alt modelin printer özelliği çok iyi ise üst modeli de sorunsuzdur bence.
Teşekkür ederim hocam, bu fotokopi özelliği olana da mürekkeb uygun şekilde dolum yapılıyor mu?
muadil tonerleri hayli uygundu ve yaygındı.dolumuna bakmadım o yüzden.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aycibinmuadil tonerleri hayli uygundu ve yaygındı.dolumuna bakmadım o yüzden.
Teşekkür ederim. Yukarıda Wifi bağlantı da kopma oluyor diye yazmış bir arkadaş. Sizdeki durum nedir?
Ayrıca bu renkli yazmıyor herhalde. Renkli tavsiyeniz olabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 17 Ocak 2021; 14:8:9 >
quote:
Orijinalden alıntı: araman
koca forumda bilgi sahibi yokmuş maalesef Epson l3161 alındı ... mac kendi algıladı ama ben yinede kendi yazılımlarınıda sitesi üzerinden indirdim airprinte çalışıyor.. mac kullanıcıları için tavsiye ederim özellikle tüm ayarları wifi ayarlarıda dahil olmak üzere cihazın kendi ekranı üzerinden yapabiliyorsunuz cd yazıcısı olmadığı için büyük rahatlık oldu ..
Alıntıları GösterMerhaba hocam, bu üründen memnun musunuz? Wifi bağlantısı nasıl, mürekkep ucuz mu?
Xerox yazıcı da yalnız Android cihazlarda WiFi'dan çıktı alma düzgün çalışmıyormuş. İos'ta sıkıntı yok diye duydum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 17 Ocak 2021; 15:32:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MyloveTeşekkür ederim. Yukarıda Wifi bağlantı da kopma oluyor diye yazmış bir arkadaş. Sizdeki durum nedir?
Ayrıca bu renkli yazmıyor herhalde. Renkli tavsiyeniz olabilir mi?
Alıntıları Gösterbende wifi kopma yok.gayet iyi
renksiz benimki.bunun vardır illaki renklli modeli de ama araştırmadım
-
1-fiyat üst limit)........................................................1500-1700 ....................:
2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................250................:
3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: Yazıcı tarayıcı fotokopi
4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz............ farkını bilmiyorum.............:
5-Renkli çıktı gerekli mi?...................hayır........:
6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: Nasıl kolay ve ekonomik oluyorsa
7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: Yok
8-Fax özelliği isteniyor mu? Olmalı............................................................:
9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: Wifi mutlaka olsun
Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler
Arkadaşlar merhaba, Lexmark MB2236ADW Fotokopi Tarama Fax Dubleks Wifi Monochrome Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı aldım ama cipliymiş toneri. Bunun muadili varmıdır yada bunun kartuşunu doldurma imkanı bulunur mu?
-
Arkadaşlar gelin arabaları için çıkarılan resimdeki gibi yazıları ne tür yazıcıdan çıkarılıyor. İnternetten araştırdım bir türlü bulamadım.
-
Fiyat aralığı farketmez 1500 tl den fazla olmaz ise güzel olur.
Günde en fazla 60 fotokopi
Fotokopi özelliği ve yazıcı olsun
renkli çıktıya gerek yok
kartuş veya toner farketmez
özellikle tercih ettiğim bir marka yok
fax özelliği olmasın
bağlantı türü farketmez.
-
Butce onemli degil 1000 lira ustune cikabilirim
Ayda 20-30 cikti
Yazici olarak kulancam ama foksyenel biseyde olabilir
Lazer olursa daha iyi
Renkliye gerek yok
Wifi airprint cep telefonuyla cikti alinabilen bir model ariyorum
Yardimlariniz icin simdiden tessekuler
Canon lbp223dw kullanan var mıdır ? Bu yazıcının baskı ömrü aşağı yukarı nedir acaba ?
-
1-fiyat üst limit)....................................: 2-2.5 arası
2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: 300-400
3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: tarayıcı ve dubleks baskı şart
4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: fark etmez
5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................: evet
6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: evet
7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: yok
8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................: hatır
9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................:wifi önemli
Tasarruflu olsa yeterli
1-fiyat üst limit)............................................................................:1000
2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................:600
3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: sadece yazıcı istiyorum slayt çıkartmak için
4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: lazer
5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................:hayır
6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: toner
7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: yok
8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................: yok
9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: wifi
dersler için slayt çıkartmaya dünyanın parasını veriyorum amacım tasarruflu bir şey almak
-
herkes soruyor , yanıt yok mu arkadaşlar?
-
1-fiyat üst limit)............................................................................:1300
2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................:1000
3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: sadece yazıcı
4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: lazer
5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................:hayır
6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: toner doldurarak/toner satın alarak
8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................: yok
9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: wifi
Önemli olan Wi-Fi bağlantısı olması ve muadil toner/toz kullansam dahi sıkıntı vermeden uzun yıllarca kullanabilmem.
Benim aklıma iki model yattı. Birisi Brother HL-1211W ve WiFi olmayan Canon I-Sensys LBP6030B.
Wifi istiyorum fakat eğer Canon uzun yıllarca sorun vermeden muadil toner ve toz kullanabileceksem alabilirim.
-
Arkadaşlar siyah beyaz tonerli dolum yapılabilen bir yazıcı tavsiyeniz varmı fiyatlar çok artmış şöyle bir göz gezdirdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X