Şimdi Ara

YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.249
Cevap
109
Favori
651.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

t-1500tl

2-aylık ortalama çıktı sayısı

-150-300

3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)

-yazıcı, fotokopili

4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz-farketmez

5-Renkli çıktı gerekli mi?

Evet

6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?

- tanklı

7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı

-tankli olsun marka önemli değil

8-Fax özelliği isteniyor mu

?-hayir tanklı olsun

9- Bağlantı türü tercihi

-Farketmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. 1.500 TL.

2. 1.000 sayfa

3. Çok foksiyonlu.

4. Lazer

5. Ekonomik olmak şartıyla Renkli de olabilir. Ancak şart değil.

6. Kendimizin doldurabileceği bir model olursa daha iyi olur. Ama şart değil. Piyasadan dolum yapılabilecek ekonomik bir model de olabilir.

7. Yok.

8. Yok.

9. Wifi şart değil ama olursa güzel olur.

Kısaca yazdım. Okul için alacağız. Yardımcı olursanız çok seviniriz. Teşekkürler.

• Çok anlamam ama HP modellere bakabilirsiniz. Aşağı yukarı 12-13 yıl oldu hala sıkıntısız kullanıyorum.
  • Sadece siyah beyaz yazı çıktısı almak için önerilebilecek en uygun yazıcı hangisi olur acaba ?

• 1-fiyat üst limit)............................................................................:1500

2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................:100

3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: çok fonksiyonlu fiyat uygun olursa değişebilir bu koşulum

4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: lazer

5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................:gerekmez

6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............:toner dolumu yapılabilen uygun model arıyorum

7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................:farketmez

8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................: gerek yok

9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................:wifi

• arkadaşlar yazıcı tavsiyenize ihtiyacım var?

canon ile epson arasında kaldım

tanklı yazıcı konusunda en sorunsuz epson modeli hangisidir?

günlük 50 sayfa civarında ödev çıktısı almak ve foto çıktısı için

uzun ömürlü ve kaliteli bir cihaz arıyorum.

güvenilir alabileceğim yerler neresidir?

kartuşlarının fiyatları nedir?

• Merhaba, şeffaf asetat kağıda renkli baskı alabileceğim bir yazıcı var mı acaba? Aradım taradım bulamadım maalesef

• Merhaba,

Formatlı şekilde yazanlara pek cevap gelmemiş. Ben de şansımı böyle deneyeyim. Daha çok dijital fotoğraf çıktısı alabileceğim bir yazıcı almayı düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz? Fotoğraf çıktısı için mürekkepli modeller mi daha uygun, yoksa bitmeyen kartuşlular mı? Ayda 80-100 fotoğraf çıktısı alacağım.

Teşekkürler.

• Merhabalar samsung clx-3175fn hakkında yorumunuz nedir acaba. İkinci elden buldum ancak dolum sarf vb konularda yorumunuzu almak isterim. Bütçe kısıtlı ve renkli lazer geçmek istiyorum. Tarayıcı da elzem. Teşekkürler @goldinkbilişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanli18 -- 26 Nisan 2021; 13:56:5 >
  • Evde çocuğun derslerinde kullanmak için bir yazıcıya ihtiyacım var.

1- Üst limit: 1000TL (ha şunu al mükemmeldir derseniz zorlamayla 1500)
    2- Aylık çıktı: 100 bilemedin 200 sayfa
    3- Sadece yazıcı
    4- Lazer olsun istiyorum. (toner maliyeti açısından)
    5- Renkli çıktı çok önemli değil. Olursa da hayır demem.
    6- Adıyamandayım burada dolum yapan var mı bilmiyorum. Muhtemelen bittikçe yenisini alacağım gibi görünüyor.
    7- Özellikle aradığım bir marka yok.
    8- Fax özelliğine gerek yok.
    9- Usb mümkünse wifii

Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazıcı almak istiyorum. Nadir çıktı alıyorum, yani yeri gelir 1 ay - 2 ay hiç çıktı almam. Renkli olması ve fotokopi çekebilmesi önemli.

Mürekkepli yazıcı alsam az kullanıldığı için sıkıntı yaşar mıyım mürekkebin donması, kafanın bozulması vs gibi? Lazer en garantisi heralde ama renkli lazerler oldukça pahalı bir de alt seviye renkli lazer yazıcılarla kaliteli renkli fotokopi alabilir miyim (renlki kimlik fotokopisi vs.)

• quote:

Orijinalden alıntı: onursumer

1 ay kullanılmayan bi makine eğer oda sıcaklığında duruyorsa çok fazla kuruma tıkanma gibi sorunlar çıkarmaz en fazla ufak tefek baskı kalitesi bozukluğu hissedersin ondada kafa temizleme yaparak sorunu çozersin ama buna bile gerek olmuyor en azından bende

çok sıcak veya çok soğuk ortamda durmadığı surece tıkanma çok zor

onun dışında fotoğraf basıcam dediğin surece lazer makineye geçme şansın yok ayrıca hem alırken ki maliyet hem baskı maliyeti hemde kaplayacağı yer konusunda bayağı bi değişiklik olucak lazere yonelirsen

Alıntıları Göster

epson l3160 aldım hocam. :)

Biraz zamlı oldu ama yapacak bişi yok :(

Bakım ile ilgili nelere dikkat etmeliyim ?

• mob411 kullanıcısına yanıt
    Cok ozel bi bakim yok cok soguk cok sicak gunes vs gormesin

Haftalik 1 tane kesin renkli cikti alsan yeterli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onursumer kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Haftalık 1 renkli çıktı ya dikkat edeceğim :)

kafa temizliği güçlü temizleme gibi değişik özellikler var onları tam çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 23 Mayıs 2021; 11:16:18 >
  • BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    1 2 ay cikti almamak sikinti aslinda sorun olucak diyede birsey yok ama yasama ihtimalinde var

Giris seviyesi renkli lazer bile herturlu isini gorur fakat boyut ve maliyet olarak
    Malesef cok ucuza cozme sansin yok

• mob411 kullanıcısına yanıt
    Guclu temizleme sadece bosa yakin cikti verdigindw kullanicagin bi ozellik normal temizleme kalite bozuldugunda kullanicaksin baski kaliteai bozulmadigi surece kullanma

Bosuna murekkep tuketir ve atik kutusunu doldurursun

• xsileah X kullanıcısına yanıt
    Renkli lazer o butceye olmaz ama siyah beyaz xerox 3025 size uyar muadil toner ile isinizi cozebilirsiniz

• ÇandıR kullanıcısına yanıt
    Cok yuksek kalite fotograf istemiyorsaniz canon ve epson tankli her model isini gorur ama ben kalitede ust noktasa baski almak istiyorum dersen epson L7160 bakmalisin

• kirikpiston K kullanıcısına yanıt
    Asetat mi ? Anca lazer olur

• onursumer kullanıcısına yanıt

Atık kutusu nedir ? onun hakkında bilgim yok .

Bakım ile ilgili yazanlar burada kafa ayarı ve mürekkep seviyesini sıfırla gibi bir sürü fonksiyon var.

Mürekkep için orjinal alayım değil mi her zaman ?

YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER

YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER

• 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.