Bildirim
Yazıcımdan çıktı alamıyorum
Salomon 409220M Outsnap Cswp Siyah Erkek Bot : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B07M6BNJLQ
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Toner dolum vs.yaptınızmı yakın zamanda yazıcı yenimi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazıcı toneri dolu durumda fakat işletim sisteminin windows 7 olmasından dolayı olabileceğini düşünüyorum. Windows 7 işletim sistemine sahip bir çok kişinin bilgisayarında bu sorun gözüküyor internette ki yorumlara bakılarak.Sınama sayfasını bile yazdıramıyorum. -
-
"Web sayfası hata verip duruyor !2!...!3! " adlı konuma bakıp yardımcı olurmusunuz ?? -
Dostum o yazici tam kurulmus degil. Nette tam driveri indir yukle. Aygit yazicilirda allata belirtilmeyen diye gozuken yerin gitmesi lazim
http://www.support.xerox.com/support/phaser-3140/downloads/enza.html?operatingSystem=win7x64&fileLanguage=en_GB
Bu driveri dene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcankal -- 5 Aralık 2015; 18:34:53 >
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimergon
Yazıcı toneri dolu durumda fakat işletim sisteminin windows 7 olmasından dolayı olabileceğini düşünüyorum. Windows 7 işletim sistemine sahip bir çok kişinin bilgisayarında bu sorun gözüküyor internette ki yorumlara bakılarak.Sınama sayfasını bile yazdıramıyorum.
Dolum yapıldıysa cipten dolayı yazdırmaz onu dicektim.Yazıcı çevrimdışı moddada olabilir.
Daha önce sağlıklı çalışıyor muydu win7 de yazıcıyı komple kaldırıp tekrar kurmayı denedinizmi veya farklı bir USB girişinde denedinizmi mi ?
Zaten bu driverden kurdum fakat hala olmuyor.
Daha önce yazıcım win xp de çalışıyordu ilk defa laptopa bağlamaya çalıştın fakat sonuç olumsuz.
Aygit yoneticinden xerox ile ilgili tum driverleri kaldir. Elle kurmayi dene. Yazici ekle usb den yerel ve driveri kendin goster.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- anakart sarı ışık
- wifi sinyal güçlendirici tavsiye
- sembollerle kalp yapma
- bilgisayar klavyeyi görmüyor
- valorant ekran kartı sürücüsü çöktü
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- udf dosyası nasıl açılır
- windows ekran görüntüsü alma
- silinen dosyaları geri getirme
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X