Şimdi Ara

yazıcının usb cıkısını cogaltmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar benim problemim bir yazıcı ( tek usb cıkısı olan ) iki ayrı bilgisayara baglamak istiyorum nasıl yapabilirim....

• iki bilgisayar arasında ağ varsada ikisinden de yazıcıyı kullanabilirsiniz...
  • ag yok daha dogrusu ag kuramam bilgisayarlardan biri internete diğeri otomasyon sistemine baglı
  • bence usb kablosu (çekilebiliyorsa eğer) çekiceğinize modemde boş bir port varsa bir ethernet kablosu da çekebilirsiniz...
  • Bu topic şimdi aklıma bir şey getirdi.

Bizim firmada yan yana çalışan iki kişi var
    Birinde Canon laser yazıcı bağlı
    Yazıcı paylaşıma açık
    Yazıcısı kendisine Direk PC ye bağlı olan kişi çıktıyı hemen alıyor

Yan masadaki ağdan yazı gönderen kişi ise 20 - 30 sn sonra çıktı alabiliyor
    Bu sorunu çözmek için çift çıkışlı USB kablo iyi fikir aslında
    Tabii böyle bir şey varsa
  • bu tur usb coklayıcılar var ama amperi dedileer voltajı dediler olmaz deyip cıktılar işin içinden ama yazıcının usb cıkısını coklayabilirsem olacakmıs gibi geliyor adaptorlu usb hublar var bunlar aynı işi gorurmu bunu bilmiyorum yaklasık 50 çift bilgisayara bunları yapmam lazım
  • bilgisayarlar aynı ag uzerinden calısmıyacaklar biri internet diğeri servere baglı otomasyon sistemi o yuzden agdan paylastıramıyorum yazıcıyı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI SPLITTER VE SWITCH SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    USB HDD Uzatma Kablosu Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbirgucu

bu tur usb coklayıcılar var ama amperi dedileer voltajı dediler olmaz deyip cıktılar işin içinden ama yazıcının usb cıkısını coklayabilirsem olacakmıs gibi geliyor adaptorlu usb hublar var bunlar aynı işi gorurmu bunu bilmiyorum yaklasık 50 çift bilgisayara bunları yapmam lazım

adaptörü bulup bağlasanız bile yazıcı her iki bilgisayardan da komut alırmı acaba...yani bi çakışma da olabilir.
  • cakısma olacagını sanmıyorum her bilgisayara ayrı ayrı kuracagım yazıcıyı birbirlerinden bagımsız calısacak nasıl cakısabilirki
  • http://www.i-tek.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=20&Itemid=34 veya bu linkteki pc coklayıcı kullansam olurmu yazıcıyıda kullanabilirmiyim 2 kasa tek monitor tek klavye mause tek yazıcı seklinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbirgucu

cakısma olacagını sanmıyorum her bilgisayara ayrı ayrı kuracagım yazıcıyı birbirlerinden bagımsız calısacak nasıl cakısabilirki

sonucu görmeden bişey söyliyemeyiz. sonuçta yazıcılar tek bilgisayar için üretiliyor.siz buna iki ayrı bilgisayar baylıyorsunuz.ee bilgisayarların ikisinin de açık olduğunu düşünürsek.....
  • bakalım bir deneyelim ozaman tecrubelerimi size bildiririm tesekkurler
  • USB hubların işinizi göreceğini sanmam o vermiş olduğunuz, sistemde sizin işinizi görmez.

Size eski çoklu Paralel portları tek yazıcıya yönlendiren port yönlendiricilerinin USB olanlarından lazım.

Özel kablo ve bu tür cihazlarla uğraşan firmalardan temin edebilirsiniz.
    Örneğini bulursam buraya koyarım.

Kolay gelsin...
  • USB switch

olarak aratırsan bulabilirsin. Ankarada Bimelde manuel var otomatik olanı gözüme çarpmadı.

http://www.bimel.com.tr/urun/index.php?kod=USB

http://www.ciao.co.uk/Reviews/Belkin_Components_Switch__5644493
     yazıcının usb cıkısını cogaltmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramerturk -- 6 Ekim 2007; 23:24:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.