Şimdi Ara

YAZICIOGLU SYD BLGSYR (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
12.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güncel arcade ve elite fiyatlarını bilen var mı syd de? peşin veya taksitli fiyatlar?
  • arcade : 550 elite : 700
  • ben bonusa 12 taksitle 585 ytl ye aldım bu arada arkadaşlar syd den...
  • beyler syd nin telefonunu yazabilir misiniz buraya
  • SYD kadıköydeki hem musteri iletişimi ve satişdan sonrada satıgı malı tanıması ile cevresindeki tükkanlardan daha guvenılır en azında sattıgı urunun garantısı ürünü satana kadar deel
  • Ben xbox'ı atik elektronikden aldım insanlar gerçekten ilgili ve bu işi en ince ayrıntısına kadar biliyorlar.Oradan almanızı tavsiye ederim 20,30 ytl için bilmediğiniz yerlerden almayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Boidae

Ben xbox'ı atik elektronikden aldım insanlar gerçekten ilgili ve bu işi en ince ayrıntısına kadar biliyorlar.Oradan almanızı tavsiye ederim 20,30 ytl için bilmediğiniz yerlerden almayın...

SYD Bilinmedik yer değilki ben internet üzerinden almama rağmet dürüst ve güvenilir davrandılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Witch-king-05

quote:

Orjinalden alıntı: Boidae

Ben xbox'ı atik elektronikden aldım insanlar gerçekten ilgili ve bu işi en ince ayrıntısına kadar biliyorlar.Oradan almanızı tavsiye ederim 20,30 ytl için bilmediğiniz yerlerden almayın...

SYD Bilinmedik yer değilki ben internet üzerinden almama rağmet dürüst ve güvenilir davrandılar..

Yok hocam ben SYD için konuşmadım genel anlamda konuştum güvenmediğiniz yerlerden almayın diye yanlış anladın
    SYD hakkında bilgim yok eğer biiğiniz güvendiğiniz yerse herhangi bir sorun yok...

• 0 216 347 07 53 syd nın nosu arkadaslar ahmet serhat yada bahrı abı var cok ılgılı ıyı ınsanlar dıgerlerı gıbı ac gozlu deıller
  • Ben hemen size SYD ile ilgili goruşlerimi belirteyim

ben oncelikle syd den oyun almaya başladım ps3'üm icin cunku sattıkları oyunların %90 ı kitapçıklı ve orjinal kutusunda dvd kutusunda degil. Ayrıca suana kadar 6 tane oyun aldım ordan hem fiyatlardan hemde oyunlardan çok memnunum.

Ayrıca bu oyunlardaki memnuiyetim ve orda olan Yücel ve Ahmet abinin çok sıcak ve ilgili davranmalarından dolayı arkadaşımla ordan iki tane psp slim almaya gittik. Arkadasımın aldıgı PSP de kucuk bir iz gibi birşey vardı ahmet abi daha biz degistirebilirmiyiz demeden kendisi degiştirelim içiniz rahat etsin dedi ve değiştirdi. Yani ben ordan fazlasıyla alışveriş yaptım ve hiçbir seferinde beni pişman etmediler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gscanh

Ben hemen size SYD ile ilgili goruşlerimi belirteyim

ben oncelikle syd den oyun almaya başladım ps3'üm icin cunku sattıkları oyunların %90 ı kitapçıklı ve orjinal kutusunda dvd kutusunda degil. Ayrıca suana kadar 6 tane oyun aldım ordan hem fiyatlardan hemde oyunlardan çok memnunum.

Ayrıca bu oyunlardaki memnuiyetim ve orda olan Yücel ve Ahmet abinin çok sıcak ve ilgili davranmalarından dolayı arkadaşımla ordan iki tane psp slim almaya gittik. Arkadasımın aldıgı PSP de kucuk bir iz gibi birşey vardı ahmet abi daha biz degistirebilirmiyiz demeden kendisi degiştirelim içiniz rahat etsin dedi ve değiştirdi. Yani ben ordan fazlasıyla alışveriş yaptım ve hiçbir seferinde beni pişman etmediler.

yukarıdaki ark. a katılıyorum. iyi insanlar ne yaptığını bilen esnaf adamlar.
    y.oglu ve cevresinde genelde bulunan cakallarla zerre alakalari yok

• hort syd iyidir arkadaşlar platinden daah önce psp aldım ölü piksel garantisi verdiler.evde baktım 5 tane ölü piksel var.tabi dükkanda aydınlıkta görünmüyordu.gittim değiştirmeye adamlar ısrarla ölü pikselleri görmüyor.biraz çirkeflik yaptım zor bela değiştirttim,hele platinde ihtiyar var birtane tam laf cambazı satarken çok iyi tabi,birde bayan var sakın saf sanmayın ne anasının gözüdür o
  • Ben konsolumu SYD'den aldım (360 Elite) bir yıl 3K garantili. Şu anda başıma bişi gelmedi henüz umarım da gelmez hiç. Çok ilgililerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darthskywalker -- 22 Şubat 2009; 15:24:06 >
  • Bende SYD'den Guitar hero World Tour Gitar Paketi Aldım Anında Kargolandı Hızlı Bir Biçimde 24 saat Geçmeden Elimdeydi Alet.....
  • SYD'den alan arkadaşlar; aldığınız XBOX'lar 3k verdi mi (Allah korusun da ) 1 senelik 3k garantisini deneyen var mı diye merak ettim.
  • ben sadece telefon araciligiyla 12+1 gold uyelik aldim cok memnunum tavsiye ederim.
  • Ben iki ay once SYD bilgisayardan XBOX 360 ELITE aldim ve gayet memnunum hic sorunsuz calisiyor ve anadolu yakasinda xbox ile ilgili herseyi bulabileceginiz bir yer ben kesinlikle tavsiye ederim...
  • Xbox'ın tamiri konusunda da çok iyi işler çıkarttığını duydum syd'nin...
  • vallaha ben oyunlari genelde syd bilgisayardan aliyorum . bugune kadar problem cikmadi adamalr az cok makina ve oyun konusunda bilgi sahibi soleki adamlara hangisi dediginizde su daha iyi diyebiliyolar benim icin yeterli kaldiki makinada 3k alan tamamen sans isi anladigim kadariyla o yuzden yapabilicek biseyimiz yok
  • Anladığım kadarıyla syd'nin işler kesat.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.