Şimdi Ara

YAZICIOGLU SYD BLGSYR (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
128
Cevap
0
Favori
12.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Senelerdir Syd Bilgisayar dan alısverislerim oldu... Güvenilir bir firma ve garanti kapsamında birebir değişim yapıyorlar..
  • Burdan alabilirsin sorun olmaz, sahibini az çok tanırım.(O beni tanımaz ama)
  • bu piyasada kolay kolay kimseye kefil olup güenilirdir demem..ama syd bilgisayara gerçekten kefilim :) yıllardır tanışıyoruz..her konuda dürüst elemanlar..
  • Tavsiye etmem !
    Benim xboxımı açmışları fw atmak için dağıttılar makineyi sonra atamayıp topladılar ben de platinde attırmıştım.
    Platin elbette daha iyi bir yer değil ama SYD böle bi rezillik yapmıştı
  • sanki gazete ilanlarında elite i 700 tl sıfır gordum bir elektronik magazası yada bilgisayar magazası reklamlarında.

bunun dısında kesinlikle Atik ten şasmayın derim .Atik durustluguyle ve guvenilirligiyle konsol dunyasında kalpleri kazanmıştır bi kere . Ozellikle de emin onu ndeki atik i tavsiye ederim , ama ikiside iyidir.
  • Arkadaşlar xbox tamiri için size çok iyi bir arkadaş önerebilirim.Yazıcıoğlu 6 katta OKTAY adında bir arkadaş var.Bu arkadaşa yazıcıoğlu bodrum katta Bilnet elektronik vasıtası ilede ulaşabilirsiniz.Geçen gün bir arkadaştan 3K lı bir makina aldım.arkadaş bu makinayı daha önce ATİK elektronikten yaptırmış.Yine ATİK elektronik'e götürmüş 130 tl istemişler.Kızmış bana 30 tl ye verdi.Bende daha önce PLATİN elektronikten tanıdığım OKTAY arkadaşa götürdüm.İçini açtı baktı abi bu makinada sorun yok daha önce yapanlar somunlarını kalın takmış oda kaydığı için elektrik gelmiyor o yüzden hata veriyor dedi.Yerine oturttu bendende para almadı.Ya ATİK elektronik'e gitseydim 130 tl aynen ...... Birde bana makinayı 30 tl ye satan arkadaşın durumunu düşünün makinası pisi pisine gitti.OKTAY arkadaşıma sonuna kadar kefil olurum yapamıyacağı makinayı yaparım diye alıpta 5 - 10 sonra mağdur olmanıza neden olmaz. O yüzden ATİK elektronik filan hikaye arkadaşlar.Benden size tavsiye.Zaten arkadaşı PLATİN elektronikten tanıyan tanır.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.