Şimdi Ara

YAZICIOGLU SYD BLGSYR (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
12.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/0-XBOX360-ORJINAL-KUTUSUNDA-FULL-FULL_W0QQidZZ10202189

böyle bir ilan var gittigidiyorda sizce fiyatı iyi ve güvenilir mi? fiyat iyi geldi ama ilk defa gg den alışveriş yapıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

http://urun.gittigidiyor.com/0-XBOX360-ORJINAL-KUTUSUNDA-FULL-FULL_W0QQidZZ10202189

böyle bir ilan var gittigidiyorda sizce fiyatı iyi ve güvenilir mi? fiyat iyi geldi ama ilk defa gg den alışveriş yapıcam

dostum bu fıyatlara dukkan garantısı veren yerler var bıldıgım kadarıyla...garantı yok dıyor bence daha ıyı bı secenek bulabılırsın

• peki ben izmirde yaşıyorum ve vade farkı olmadan taksitle xbox almak istiyorum izmirdekiler zaten istanbuldan geliyor o nedenle hiç gitmediğim yüzünü dahi göremeyeceğim bir yerden internetten almak zorunda kalacağım ama makinanın bi müddet sonra arıza yapıp da elimde patlamasını istemiyorum muhattap satıcının da iyi olması lazım sonuçta bozulunca kargoya vercem ona gitcek bi sürü para
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

http://urun.gittigidiyor.com/0-XBOX360-ORJINAL-KUTUSUNDA-FULL-FULL_W0QQidZZ10202189

Bence al fiyat iyi ben onlardan oyun aldım bi sorun yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: Syd.Bilgisayar

öncelikle herkeze merhaba. böyle bir ortamda tartışılmak eleştirilmek ve hatalararımızı görmemizi sağladığınız için teşekkür ederiz.

ben Syd bilgisayar yetkilisim. bu iki arkadaşımızdan olanlardan ötürü özür dilerim ve telafi etmek isterim.

elbi01 ve TheManchurian arkadaşımızın bazı sıkıntıları olmus. keşke olmasaydı.

ikinizide aldığınız cihazlar hayırlı olsun.

iyi günlerde kullanın ve iyi eğlenceler.

nasıl telafi edilecegini cok merak ettim
  • Adamları takdir ettim bazı firmalar gibi elestirileri kaldırmak için tehditler savurmamıslar.Fakat en basında stabil davranıslar gösterip kisiye ozel muamele yapmasalar hic sorunları cıkmazdı
  • Ben pzartesi gittim 2008 uretimi xbox360 elite aldim cok ilgilendiler takdir ettim cok memnun kaldim. Ne yaptigini ve sattigini
    bilen insanlar en azindan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elbi01

500 ytl tek cekim xbox360 arcade 700 ytl tek cekim elite ikiside pal cihazlar ve firmwareli 1 ay dukyan garantili bisey oldugu takdirde birebir degisim yaparız dıyorlar artı 3 kırmızıya karsı tamir garantisi veriyorlar fakat hic bilmedigim bir yer bileniniz veya daha once alısveris yapmıs olanınız ? varmı yada guvenilirmi sizce ? yardımlarınız icin simdiden tesekkurler ...

Ben oradan nintendo ds almıştım çok iyi bir yer gönül rahatlığı ile alınabilir
  • dün 2 arkadaşım 40 gb ps3 aldı , çok memnun kalmışlar ilgi alaka çok iyiymiş
  • ne kadara aldılar ps3 u ?
  • syd de hangi kartlar var acaba bilgisi olan var mı mesela bankasya ?
  • Ben Bonus la alışveriş yapmıştım(Amaç reklam değil)
  • ben arkadaşımla beraber 2 tane arcade pack aldım hiçbir sorun yok + her zaman çok ilgililerdir senelerdir oyun alırım ps2 içinde.. bonusa,finansa yapıolar taksit diğer kartları bilmiyorum..
  • bugun gittim sordum asyakart a da taksit yapiyolarlarmis ellerinde sadece elite kalmis..arcade istersen getirtebiliriz dedi...ilgili davrandilar saolsunlar oradan atik elektronik e gittim yeni adiyla konsolium orada da gayet ilgili davrandilar oradada istedigim karta taksit imkani buldum simdi aklimda bir kac soru var..

syd bilgisayar eliteyi 6 ay taksitle 770 ytl ye veriyor..

atik(konsolium)ise 620-630 civari 6 ay taksitle arcade veriyor ne yapsam acaba...

yorumlarsiniz sevinirim...
  • Syd'den elite falcon cihazımı almadan önce Atik'e fiyat sormuştum.
    6 ay taksitle 860 ytl diyiyorlardı.
    Herhalde gene aynı seviyede ki fiyatını yazmamışsınız?
    Bu arada bende bir ay önce syd'den 770 ytl 6 ay taksit ile almıştım.
  • Geçen hafta Atik elektronike gittim 1-2 hafta sonra tatilden gelceğimde alıcağımı belirttim,muhabbete bi başladık 1-2 saat oturduk.
    -Avrupa yakasındaki Atik elk.-15 yaşında bu işe girmiş şuanda 22-23 yaşında edinilen bilgi oldukça yüksek olsa gerek. Sohbetimiz sırasında 2dakikada bir müşteri siparişi alıyordu sipariş almasa dahi bilgi için arayanlara güzel bir dille bilgilendiriyordu. Tek eksikleri kendi reklamlarını yapmıyorlar.

Önümüzdeki hafta için istanbula dönünce atikten alıcam büyük ihtimal elite 2008falcon 700lira dedi pazarlık olur mu bilmiyorum.Hizmet anlayışı hat safada.
  • Biraz önce bende syd bilgisayardan 2 adet falcon elite aldım. Gerçekten gösterdikleri ilgiden çok memnun kaldım.
    Test ettiler, garanti verdiler. Konsol konusunda çok ilgililer ve fiyatlarıda piyasaya göre çok uygun.
    Bence konsol alıcaksanız ilk önce buraya bakmanızı tavsiye ederim.
  • bencede Atik elektroniğin tek eksisi paltin vb.. yerler gibi reklam yapmıyorlar;
    daha çok işin teknik servis boyutuyla ilgileniyorlar gibime geliyor ve bu işide gerçekten hakkıyla yapıyorlar,
  • quote:

Orjinalden alıntı: blckhm

Biraz önce bende syd bilgisayardan 2 adet falcon elite aldım. Gerçekten gösterdikleri ilgiden çok memnun kaldım.
    Test ettiler, garanti verdiler. Konsol konusunda çok ilgililer ve fiyatlarıda piyasaya göre çok uygun.

dostum kaça aldın acaba, bende pazartesi bir aksilik çıkmazsa almayı düşünüyorumda. fiyatları uygunsa syd den alabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysfxx

quote:

Orjinalden alıntı: blckhm

Biraz önce bende syd bilgisayardan 2 adet falcon elite aldım. Gerçekten gösterdikleri ilgiden çok memnun kaldım.

dostum kaça aldın acaba, bende pazartesi bir aksilik çıkmazsa almayı düşünüyorumda. fiyatları uygunsa syd den alabilirim.

eliteleri 770 e aldım. 10 ay taksitli gayet uyguna geldi bana.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.