Şimdi Ara

YAZICIOGLU SYD BLGSYR (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
12.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Syd kötü bir firma değil
  • Bunu bir çok kez dile getirdim ama bir kez daha "Syd" hakkında ki düşüncelerimi söylemek isterim.
    Seneler öncesinde şans eseri "Syd'e" uğramamla haklarında fikir sahibi oldum.
    Sonrasında bana güven hissi verdikleri için konsollarımla alakalı hep onlarla iletişime geçtim.
    Xbox 360 elite alırken en iyi fiyatı ve ilgiyi kendilerinden aldığımı söylemek isterim.
    Şuan bir çok firma ki özellikle "Platin" fm'e ayrı ücret,3k garantisi için bile ayrı ücret isterken ve cihazı bile piyasada en pahalıya satarken ben syd'den yaklaşık 200.00 TL'e hem daha ucuza aldım hemde fm ve 3k için 1 yıl garanti verip kuruş para istemediler.
    Cihazın seri numaralarını zaten müşteri bilgisi olarak alıyorlar ve ben misal 1 ay sonra fm'e götürdüm cihazımı,hiç sorgu sual olmadan beni diğer dükkanlarına davet ederken,gözümün önünde fm işlemini yaptılar.
    Zaten seri numarası sistemlerinde kayıtlı olduğundan dolayıda 3k için 1 yıl garantide sorun çıkartmayacaklarına inanıyorum.
    Belki burada adı duyulmuş bir çok nokta daha çok tavsiye edilebilir ama benim için tek adres "Syd".

• Ggdeki mağazalarına baktım çok pahalı herşey arcade falcon 670 lira daa ucuza pre aldım atikten .. Kazık gibi geldi
  • İnsanların ne düşündüğünü bilemem ama Atik varken başka bir kapıyıda çalmam konsol zaten sorunlu,
    böyle sorunlu bir konsolu ancak çok iyi teknik hizmet veren bir yerden alırım,
    belki SYD'nin fiyatları dönem dönem iyide olabilir ama Atik kadar teknik srvislerinin iyi olduğunu düşünmüyorum...
  • Kolsolda Atik bencede 1 numaralı yerdir en azından güvenebileceğiniz bir teknik servisi olduğunu %100 söyleyebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 24 Şubat 2009; 1:48:35 >
  • arkadaşlar elektronik piyasasında ürün fiyatları zaman, zaman değişir. Hem ürü bedeli, hem de kur nedeni ile fiyatların oynamasında bi anormallik yok. ayrıca GG üzerinden bir ürün alındığı zaman site %10 komisyon almaktadır. yani orda gördüğünüz fiyatları dükkanımızdan %10 daha ucuza alabilirsiniz.
  • Ben Atikden 4-5 kere ürün aldım hiç sıkıntı yaşamadım... Platin denen bir yer var Kadıköyde ordan uzak durun sadece. Hem kazık hemde insanla doğrudüzgün ilgilenmiyorlar...
  • Bir dükkandan ürünü almak sorun değildir. Dükkan zaten ürünü satmak için orada bulunmakta Önemli olan SATIŞTAN SONRASIDIR...........
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr.marvel

Bir dükkandan ürünü almak sorun değildir. Dükkan zaten ürünü satmak için orada bulunmakta Önemli olan SATIŞTAN SONRASIDIR...........

+101
  • Atik Elektronik'ten bugüne kadar arkadaşlarıma aldırdıklarımla beraber toplamda 4 XBOX360 ve 2 PS3 aldım ve satış sonrası teknik destekte hiçbir sorun yaşamadım.Gerek Kadıköy şubesindeki Mete Abi gerek Sirkeci şubesindeki Yunus son derece güvenilir insalar gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz
  • GG de bir ürününüzü gördüm,kredi katı ile satın alıcam ama finansbank geçmiyo herhalde GG de o yüzden kredi kartı ile alamadım.ne yapmalıyım?
  • SYD bilgisayar FW atacak X360'a. Sizce güvenilir mi?
  • syd ye 3 k tamiri için yollamıştım konsolu..90 lira verdim...

tamirden "ALDIĞIM GÜN" tekrar bozuldu...geri götürdüm...gayet pişkin tavırlarla hiç bişey olmamış gibi davrandılar...orda biraz yaygara çıkardım,daha sonra konsolu tekrar tamire aldılar mecburen...1 haftadır bişeyi yok...artık kararı siz verin...

daha fazla yorum yapmak istemiyorum...ben sadece başımdan geçen olayı anlattım..kimseyi lekelemek ya da (diğerlerini) yüceltmek gibi bi durum söz konusu değil....
  • Yaklaşık 3-4 yıldır alışveriş yaparım. Herhangi bir en ufak problemlerini görmedim, ne aldıysam hiçbir sorun çıkmadı.

E74 hatası gördüm bende verdikten 2 gün sonra aldım ve 3 aydır kullanıyorum herhangi bir problem yok.
  • Ben de sixaxis ve birkaç ps3 oyunu aldım,gayet güzeldi.Teknik olayım olmadığı için bilemeyeceğim,ama Atik 1. tercihim olur her zaman:)
  • Ürün çeşidi ve taksitlendirme iyi bir firma ama teknik servis hele ki xbox için Atikten daha iyisi yok
  • arkadaşlar hazır konusu varken sorayım şu an en ucuz ve en güvenli peşin para Elite jasper board lu nerden bulurum?Muğladayım.cvplarınızı bekliyorum.
  • ozkan elektronik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

ozkan elektronik

cvp için sağol listeye aldım.
  • valla ben aksubilgisayar dan aldım çok memnunum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.