Şimdi Ara

YAZICIOGLU SYD BLGSYR (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
12.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıca fiyatı pahalı bende pal arcade falcon fw ücretsiz 490 ytl -- elite pal falcon fw ücretsiz 640 ytl sıfır kutusunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceza_61

konuştum syd ile. güncel fiyatlar : 2008 üretim PAL xbox 360 Elite 700 ytl

2008 üretimi Xbox 360 yok.
  • Özkan Elektroniği tavsiye ederim. Tahtakale'de nadir düzgün esnaflardandır.
  • hakkaten nası yok ya 5 aydır xbox üretilmio o zmn. ve satış rakamları üst düzeylerde. nası bi denklem bu

satıcının bana söylediğini direk yazdım..
  • 2008 üretimli xbox 360 war hatta ben kullanıyorum 2008.01.03 üretim tarihli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regex -- 31 Mayıs 2008; 22:15:19 >
  • The and şuan arcadelerde satışta olan arcadeler 2008 mart üretimli
  • herkez bi firmaya tutturmuş ordan aldiye kafana neresi yattıysa ordan al kardeş
  • quote:

aynı şekilde Arcade 500 ytl. vee Bunların yanında 1 yıllık dükkan garantisi cabası

Kredi kartına 12 taksit olarak bi elite almayı düşünüyorum..ne kadara patlar acaba böyle bi öğrenmek lazım..peşin para bağlamak mantıklı gelmiyor hiç banada bu tür ürünlerde..
  • alla alla o zaman ikimiziden birine yalan soluyorlar bak smdi iyice sogudum oradan
  • quote:

aynı şekilde Arcade 500 ytl. vee Bunların yanında 1 yıllık dükkan garantisi cabası

alla alla o zaman ikimiziden birine yalan soluyorlar bak smdi iyice sogudum oradan
  • quote:

Orjinalden alıntı: elbi01

quote:

alla alla o zaman ikimiziden birine yalan soluyorlar bak smdi iyice sogudum oradan

Esnaf adamlar, ticaret böyledir. Daha sönük durursanız yüksek olan fiyatı alırsınız. Cevval Cabbar Atakan olana indirimli fiyatla açılır direk. Esnaflık böyledir yani... Takmayın fazla...

• bana söylenilen fiyat bu. kredi kartına taksit işini de sorarım
  • ceza_61;
    dün yine aradım adamlar bu defa elite 710 ytl çektiler mubarek borsa gibi kime nasıl tuttururlarsa böyle esnaflıkmı olur
    arıyorum adamları 1 gün önceden elite 700 çekiyorlar arcade ellerinde yokmuş ama olsaymış 500'e verirlermiş
    bi defa elinde olmayan ürüne bende 300 ytl'de derim nasıl olsa yok birde sükse yapıyorlar "milletde 500'e arcade veriyorlar "diyor
    yokki adamın elinde versin ama elit var ve onun fiyatı cuma günü 700 cumartesi akşamı 710 ytl oluyor peki eliti versinler o zaman 640 ytl'e madem arcade o fiyata veriyor elitide bu fiyata rahat verir,
    amacım kimseyi karalamak değil ilk başta hatta olumluda baktım bu firmaya ama adamların bir tutarsızlığı var pembe kol alayım dedim bilenler bilir piyasada pembe olmasından ötürü diğer renklere göre daha ucuzdur ama adamlar önce evet dedikleri fiyatlara sonra biz vermedik siz karıştırıyorsunuz diyorlar,birde beni ve arkadaşımı yalancı çıkarttılar bence bi an önce telefona sabit bakan birini ve fiyatlarıda en azından 1 günde olsa sabitlemeleri gerekiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: bilan

quote:

quote:

Esnaf adamlar, ticaret böyledir. Daha sönük durursanız yüksek olan fiyatı alırsınız. Cevval Cabbar Atakan olana indirimli fiyatla açılır direk. Esnaflık böyledir yani... Takmayın fazla...

dogru soluyosun arkadasım fakat sunuda solemek isterim ben dukyandan iceri girdim aynen konusmaları yazıyorum

ben: merhaba sizi dun arcade icin arayıp fiyat almısdım
    syd: buyrun hosgeldiniz
    ben: nakit 500 ytl kredi kartı tek cekime 525 ytl dendi
    syd: ooo imkansız nasıl olur o eski fiyat makinalar artık zamlandı toptancı stok yapıyor tatil zamanı geldi fiyatları patlatıcak genede ii fiyat 550 ytl
    ben: bakın dedim ben dun sizi aradım ve yakacıkdan gelecegimi soledim nerden baksanız otobus mnbs 1 saat yol fiyat garantiside verdiniz simdi bi andamı zam geldi yada toptancının stok yapacagı simdimi tuttu dedim
    syd: siz kimle konusdunuz telde ?
    ben: nerden bilebilirim ilk defa gelyrm dukyanınıza ve kimseyi tanımıyorum telde konusdugum arkadasınızada ismini sormak aklma gelmedi cunku bole birseyle karsılascagmı ummazdım
    syd: o zaman telde kimle konustugunuzu soleseniz bir daha fiyat verelim
    ben: ya kardesim 1 saatlık yoldan gelyrm bu sıcakda canım burnumda bide yalancı konumuna dusuruysn beni konusdum dedysem konsdm nerden bileym kim aptalmıyım 1 saatlk yoldan geleyim yahu
    5 dakka gecer
    syd: tamam o zaman size son fiyat nakitte 525 e verelim
    ben sinirli bi sekilde tam dukyandan cıkarken ...
    syd: bi dakka ben elite oneririrm icinden hdmı kabloda cıkıyo nakit 700 ytlye bırakırız size

sizce ben bi daha bu dukyana adım atarmıyım

• öncelikle herkeze merhaba. böyle bir ortamda tartışılmak eleştirilmek ve hatalararımızı görmemizi sağladığınız için teşekkür ederiz.

ben Syd bilgisayar yetkilisim. bu iki arkadaşımızdan olanlardan ötürü özür dilerim ve telafi etmek isterim.

elbi01 ve TheManchurian arkadaşımızın bazı sıkıntıları olmus. keşke olmasaydı.

ikinizide aldığınız cihazlar hayırlı olsun.

iyi günlerde kullanın ve iyi eğlenceler.
  • Xbox Elite almayı düşünüyorum.Gittigidiyordan satış yapılıyor mu? Kargoyla gönderirler mi?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bilan

quote:

quote:

dogru soluyosun arkadasım fakat sunuda solemek isterim ben dukyandan iceri girdim aynen konusmaları yazıyorum

ben: merhaba sizi dun arcade icin arayıp fiyat almısdım
    syd: buyrun hosgeldiniz
    ben: nakit 500 ytl kredi kartı tek cekime 525 ytl dendi
    syd: ooo imkansız nasıl olur o eski fiyat makinalar artık zamlandı toptancı stok yapıyor tatil zamanı geldi fiyatları patlatıcak genede ii fiyat 550 ytl
    ben: bakın dedim ben dun sizi aradım ve yakacıkdan gelecegimi soledim nerden baksanız otobus mnbs 1 saat yol fiyat garantiside verdiniz simdi bi andamı zam geldi yada toptancının stok yapacagı simdimi tuttu dedim
    syd: siz kimle konusdunuz telde ?
    ben: nerden bilebilirim ilk defa gelyrm dukyanınıza ve kimseyi tanımıyorum telde konusdugum arkadasınızada ismini sormak aklma gelmedi cunku bole birseyle karsılascagmı ummazdım
    syd: o zaman telde kimle konustugunuzu soleseniz bir daha fiyat verelim
    ben: ya kardesim 1 saatlık yoldan gelyrm bu sıcakda canım burnumda bide yalancı konumuna dusuruysn beni konusdum dedysem konsdm nerden bileym kim aptalmıyım 1 saatlk yoldan geleyim yahu
    5 dakka gecer
    syd: tamam o zaman size son fiyat nakitte 525 e verelim
    ben sinirli bi sekilde tam dukyandan cıkarken ...
    syd: bi dakka ben elite oneririrm icinden hdmı kabloda cıkıyo nakit 700 ytlye bırakırız size

sizce ben bi daha bu dukyana adım atarmıyım

Geçmiş olsun.

• böyle bir ilan var gittigidiyorda sizce fiyatı iyi ve güvenilir mi? fiyat iyi geldi ama ilk defa gg den alışveriş yapıcam
  • Syd böyle yapmazdı aslında ama Allah Allah .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.