Şimdi Ara

YAZICIOGLU SYD BLGSYR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
12.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ah be zildjian nerden gordum nickini davul caldıgım zamanları hatırlattın kotu oldum bak simdi bıraktgma pismanım
  • Bende 2 hafta önce SYD den aldım onların tek dezavantajı bu forumda isimlerinin fazla bilinmemesi oysaki çok güvenilir ve ilgililer gittigidiyordaki sanal mağazasından aldım bir sorun çıkmadı çıkacağınıda sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Orjinalden alıntı: ocularis

quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Orjinalden alıntı: ocularis

Negatif düşüncelere maalesef katılmadığımı belirtmek isterim.
    Ben uzun bir süredir konsol gibi konularda şans eseri rastladığım syd'i seçiyorum.
    Hatta elite falcon cihazımıda 2 hafta önce onlardan satın aldım.
    Syd'nin tek negatif yanı belki sürekli verilen yanıtlardan dolayı insanların başka noktalardan alışveriş yapmaları ve syd'i bilmemeleri olsa gerek diye düşünüyorum.
    Bugüne kadar ne beni ne de tanıdıklarımı her hangi bir durumda ortada bıraktılar.
    Adı sürekli telafuz edilen firmalarıda cihazımı almadan önce araştırsamda nakitte 760 ytl ve 6 ay taksitli 860 ytl (atik),900 ytl + 6 ay taksit için %7 faiz + fw için 50 ytl + 1 yıl 3 k için 100 ytl (platin) gibi adı sürekli söylenen yerlerden cihazı almaktansa en önemlisi konuşurken yüzüme bakan daha uygun fiyatlı bir yer olan syd'i seçtim.
    Cihazımıda 770 ytl / 6 taksit şeklinde aldığımı bunun içine ilk 20 günde bir arıza olursa değiştirme garantisi + ücretsiz fw ve + ücretsiz 1 yıl 3 k garantisi aldım.
    Beni ortada bırakacaklarınıda zannetmiyorum çünkü bugüne kadar hiç böyle birşeyle karşılaşmadım.
    Benim syd ile müşteri - satış yapan yer dışında bir ilişkim olmadığınıda üzerine basa basa belirtmek istiyorum.
    Bana sorarsanız syd güvenip,paranızı vereceğiniz yerlerden bir tanesi.

Walla ben hiç duymadım SYD diye biyer ama Xbox'ıma çöp alacak olsam Özkan Elektronik 'ten başka yerden almam.

Elbette o sizin seçiminizdir.
    Aynı şeylerde benim için tek adres syd'dir.

Atik 770 ytl'i bırakın 800 ytl'e taksitli elite falcon verdide biz mi almadık ? :) Sözüm size değildir elbette.
    Sakın yanlış anlaşılmayayım asla tanımadığım birisine laf söylemek değil benimkisi.
    Sadece bende tanınmış bir markada satış&pazarlama departmanındayım ve az çok amatör bile olsa karşınızdakini kolaylıkla ölçüp tartabiliyorsunuz.Ben benim yüzüme bakıp konuşmaya veya bir müşteri olarak bana istediğim ilgi,alakayı sağlamayan birisinden çöp dahi almam;istediği kadar pahalı veya ucuz satsın.

yok özkan elektronikte babamın oğlu değil ama bu camiada zor bulunan dürüst insan olduklarını belirtiyorum o yüzden 3-5 kuruşunda değilim yani mesela SYD satsa bana 700 'e Fatih abi gelse bana walla 750 den aşşağıya kurtarmaz dese yine ondan alırım.

Yok canım öyle birşey demek istemedim zaten ki zaten cümlemin sonunada sakın yanlış anlamayın diye not düşmüştüm.
    Adınıza seviniyorum.
    Ne mutlu ki güvendiğiniz bir bayi bulmuşsunuz.

• kadıkoy atıkten fıyatları bıraz daha makul 2 adet 360 aldım guvenerek alısverış yaparım herkezede tavsıye ederım alırken pazarlık yapabılırsınız
  • SYD Bilgisayarı tek geçerim arkadaş muthiş bir yer herkeze tavsiye edilir.
  • ben syd de serhat var cok ıyı cocuk ıyı tanırım bende urunlerımı hep ordan alırım bozuldumu felan her turlu yardım edıyolar bıde adamların teknık servıs olayı cıdden asmıs konsolun ıcınden adam cıkarıcaklar nerdeyse yahu bızım dukkandan kac tane konsol verdık canavar gıbı yaptılar ve hıc de sorun cıkmadı kafanız agrımıyo yanı hıc dusunmeden alısverıs yapabılırınız
  • bende psp aldım oradan. memnunum ... yanında hediyeler flan vermişlerdi. memnun ettiler beni.
  • ya bundan 2 hafta önce bu forumları iyice okuyup araştırdıktan sonra gittim kadıköye xbox 360 almaya daha önce gittigidiyordan uygun olarak gördüğüm sys bilgisayarın sattığı makinayı almak için

önce telefon ettim 577 ytl 10 taksit vade farksız +2 oyun + fw için konuştum ama birde atik elektroniğin şubesine gideyim dedim şimdi yalan olmasın tam fiyatı hatırlamıyorum ama syd den aldığım fiyattan biraz fazla fiyat söylendi bende syd bilgisayarda daha ucuz aynı özellikler farkı ne dedim neden sizde pahalı atik den aldığım cevap git o zaman ordan al oldu daha doğrusu tam olarak (o zaman ordan al abi oldu)

adamlar 1 yıl dükkan garantisi veriyorlar birde aynı hatadan 3 kere gelirse cihaz değişim sözü veriyorlar va gayet ilgililer

kesinlikle atik elektroniği kötülemek ve syd bilgisayarı övemek için yazmadım ama başımdan böyle bir olay geçti arkadaşlar
  • Kadıky atikte kapıya genelde yakup yakın olur.iyi insan olmasına ragmen samima olana kadar cok soguk dawranıyolar sonra adamı çlfürseler ses cıkarmazlar

Syd ise kötü bir yer diil fakat teknik bilgileri zayıf ps3 ün samsung lcd monitor de calışmanayacagı konusında iddia da bulunmuslardı ve de terbiyesiz bir sekilde siz ne anlarsınız en iyi biz biliriz cahil havalarında soylemislerdi ondan beri sogudum onlardan
  • syd dediğiniz yer yazıcıoğlu iş hanı içerisinde giriş kattaki yer mi?

hani uygar elektroniğin diğer şubesi olan yer.
  • giris kat degil bi kat altta kosede kalıyor giriyosun bi kat iniyosun tam arkanda kalıyor
  • arkadaşlar tık 1150 YTL peşin paraya ps3 40 gb + Xbox360 Elite alabileceğim bir yer var mı? sıcak para iyidir misali
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar tık 1150 YTL peşin paraya ps3 40 gb + Xbox360 Elite alabileceğim bir yer var mı? sıcak para iyidir misali

650 ytl ps3 40gb
    650 ytl xbox elite

total 1300 yapar. peşin fiyatları. iyi bir pazarlıkçıysan 1250 ye düşersin ama dediğin zor gibi
  • syd denilen yeri memory card(xbox360) için aradım
    aramışken fiyatlarıda sordum ellerinde pal arcade yokmuş,
    elitede 700 ytl dediler
    bilginiz olsun
  • sonunda atikden aldım syd de bana telefonda konustugumda kredi kartı tek cekim 525 dediler gittigimde 550 dediler ayrıca kol 80 milyondu ve ayrıyeten hdmı kablo vermediler daha sora atike gittim basda biraz soguk davranıldı sora konstkca ısındım cay falan getirdiler :) arcade artı 2.kol artı hdmı kablo artı 2 oyun 600 mlyona verdler tek cekim bu arada atikin verdigi altın uclu 30 mlyonluk saglam bi kablo aynı seyleri sydden almaya kalksaydm 680 ytl civarı bsey tutuyordu
  • atik elektronigi tavsiye ederim cok ilgili insanlar
  • Hayırlı olsun iyi seçim.
  • xbox360 arkadaşta oynadım vuruldum makinaya hemn almam lazım,herkese aşırı öneriyorum yeneyin içmeyin xbox alın
  • konuştum syd ile. güncel fiyatlar : 2008 üretim PAL xbox 360 Elite 700 ytl

aynı şekilde Arcade 500 ytl. vee Bunların yanında 1 yıllık dükkan garantisi cabası
  • atik iyidir işi biliyor hele orda bir abi var kendini öyle kaptırmışki tamire bıraksan yeni bir konsol bile üretebilecek kapasitedede isim vermiyim..sayarım kendini...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.