Şimdi Ara

YAZIKLAR OLSUN BANA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bana yazıklar olsun bir arkadaşım yok benim için kendini ateşe atıcak kavga edicek bişi yapıcak çk yazık neden böyle hata bendemi sizce ama rakdaşlarımdan hepsi hiç bir arkadşaı için yapmaz bunu gerçekden çok üzgünüm birazcık boş boğazım die o kadar çok sevdiğim arkadşalarım yüzüme bakmıo bnede alayanın dedim yeni arkadaşlar edinicem

SİZDEN İSTEĞİM;

BEN NASIL BÖYLE ARKADAŞLAR EDİNİRİM YA DA ARKADAŞLARIMI BÖYLE YAPARIM OFFF LÜTFEN YARDIM

• 1-Türkçen süpermiş.
    2-Smiley kullanım kılavuzunu şiddetle tavsiye ediyorum.
    3-Bayağı saçmalamışsın.
    4-Arkadaş yapmak için ava filan mı çıkıyorsun ? Bir arkadaş , iki arkadaş , üç arkadaş...
  • anlayan biri özet geçebilir mi...
  • Sana 2 yol veriyorum
    1.
     YAZIKLAR OLSUN BANA

2.
     YAZIKLAR OLSUN BANA
  • bir sürü şey yazmıştım vazgeçtim

tek bir şey söyleyebilirim
    yazıklar olmasın sana
  • Az OnceKi Mesajından DoLayı Yazıklar Olsun Sana

Dr nikli Arkadaşımıza Yazdığın Mesaj Hiç Hoş Değildi. Bence Sen İnsan Bile Değilsin.
  • arkadaşı dışarı alalım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözene Helal Olsun!!!
    14 yıl önce açıldı
    Allah aşkına bana akıl verin?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen konuyu açanın fake olmalısın veya o fake sen asılsın. ne farkeder ikinizde aynı
  • Şöyleki arkadaş bulmak kolay değil o yüzden yenisi bulacağına eskilerini tamir et daha mantıklı alıştığın düzeni bozma insanlara güvenmek ve inanmak çok zordur eğer birine yada birilerine güvenip inanıyorsan o kişileri asla bırakma ne olursa olsun güven ve inanç çok önemlidir sakın unutma ne olursa olsun güvensizlik olmasın
  • ulan(yanlış anlama ha) bu devirde kim kim için dayak yer ha en fazla senin dövemediğin kişiyi arkadalşın dövcek güçteyse gider döver.değilse firarrr

• biri yazıklar olsun şarkısını koysun

dipçik:işim var koyamıyorum
  • Arkadaşlarına Kurtlar Vadisi ni izlet ve onlara birer silah al
  • şahitlerin varmı ?
  • arkadaşlarına adam gibi davran bundan sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

arkadaşlarına adam gibi davran bundan sonra

çok doğru
  • quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

arkadaşlarına adam gibi davran bundan sonra

kesinlikle +1
    ayrıca bu tarz bi arayışa girmen bile yanlış diye düşünüyorum,arkadaşlık öyle pazara çıkıp elmanın iyisini aramaya benzemez tecrübelerle,birlikteliklerle kazanılır,ve sen neysen arkadaşın da odur bundan emin ol...
  • İntihar etmeyi denedin mi? Kesin çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitashi -- 10 Haziran 2009; 19:06:58 >
  • Güzel fikir...

Veya kasanı yan yatır...

• Karşındaki kişiye sana verdiği kadar ver.Hep sen veriyorsan onlar hiç vermıyorsa bırak sende onları.Yazık etme kendıne genç yaşta.
  • arkadaş yapmak

arkadaş nasıl yapılır,
    genellıkle arkadaşlar,yapılcak duruma göre boy boy seçilir,tavsiyem orta boy bir arkadaş olsun
    sade veya katkılı yapılabilir,ama biz sade yapalım

Sade arkadaş yapmak:
    arkadaş hamuru, işin çeşidine göre kâfi miktarda iyi cins özlü undan alınıp, hamur tahtası mermer üzerine elenir. Ortası açılıp çukur yapılır. İçerisine tuz, çok az yağ, yumurtalı ya da yumurtasız olarak ılık su katılır. Lüzumuna göre yoğurt da katılır. Bunlarla un harmanlanır, iyice karıştırılır. Yapılacak şeye göre ya sert, ya orta sert veya yumuşak olarak yoğrulur.
    En iyi yoğurma şekli, unu su ile karıştırdıktan sonra iki elin parmakları ile hamuru çekerek ve el ayalarını sürterek yoğurmaktır. Bir de ev hanımlarının yaptıkları gibi yumruklamak suretiyle yoğrulur. Hamur ne kadar çok yoğrulursa yapılacak börek o kadar iyi olur. Yoğurma işi bitince hamurun üzerine ıslatıp suyu sıkılmış bir bez örtmek hamurun kabuk bağlamasını önler.
    Eskiler hamura sâde su yerine durultulmuş küllü su ilave ederek yoğururlardı. Böylece yoğrulan hamurlardan yapılması icap eden arkadaşlar daha gevrek olur,

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.