Şimdi Ara

Yazılar Bulanık [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar hp 2311gt monitörüm, 6970 ekran kartım ve 650w psu var.Oyunlarda yazılar bulanık oluyor ve kayma oluyor hafif.Bu arada oyuna girmeden önce Windows 7 Basic Görüntü Ayarına Geçildi bilgilendirilmesi veriyor sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi ?.Aynı zamanda msn'dede aynı sorun var.Monitörü hdmi kablosuyla kullanıyorum hdtv olarak.Sanırım bu olaya multisampling gibi birşey deniyor fakat tam emin değilim..

Çok teşekkürler herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 23 Şubat 2012; 17:26:00 >

• bu 3d monıtor mu
  • sankı sız oyunu 3d oynuyormussunuzda haberınız yokmus gıbı bır hıs olustu bende ama ..yazdıklarınızdan ınanın ılk aklıma gelen bu oldu ..degılse buraya o bulanıklık hakkında bır ıkı foto koyarsanız durum daha ıyı anlasılır ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

sankı sız oyunu 3d oynuyormussunuzda haberınız yokmus gıbı bır hıs olustu bende ama ..yazdıklarınızdan ınanın ılk aklıma gelen bu oldu ..degılse buraya o bulanıklık hakkında bır ıkı foto koyarsanız durum daha ıyı anlasılır ...

Evet monitör 3d, 3d oyun oynadım fakat bu oynadıklarım 3d değil.Normal programlarda ve internette falan bir problem yok msn ve oyunlarda oluyor.Msn'den bir görüntü

Tabi oyunlarda bu kadar sorun yok, yani sadece yazılarda kayma ve bulanıklık oluyor.Sanki font değişiyor gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 23 Şubat 2012; 14:14:06 >

• hocam durum farklı sanırım .. bılgım yok yanılmıyım senı .. cok ılgınc .. sagıda baska bır markanın 3d tv topıkı var ..bu lınke aynı fotoyu paylasıp bır msj bırakın ..topık guncel.. 3d kullanıcıları daha net bırsey soyler bu durum ıcın ..

http://forum.donanimhaber.com/m_44778887/mpage_119/key_/tm.htm

...sonradan mı oldu ? boylemıydı bıraz da ayrıntı yzarsanız emınım sorununuz cozulur...
  • quote:

hocam durum farklı sanırım .. bılgım yok yanılmıyım senı .. cok ılgınc .. sagıda baska bır markanın 3d tv topıkı var ..bu lınke aynı fotoyu paylasıp bır msj bırakın ..topık guncel.. 3d kullanıcıları daha net bırsey soyler bu durum ıcın ..

http://forum.donanimhaber.com/m_44778887/mpage_119/key_/tm.htm

...sonradan mı oldu ? boylemıydı bıraz da ayrıntı yzarsanız emınım sorununuz cozulur...

İlginiz için teşekkür ederim,
    İlk aldığımdada vardı bu sorun, fakat sorunun monitörden veya ekran kartından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.Monitör ve ekran kartı arasında ayarlar yapılmalı bence.Bu arada yolladığınız konu samsung içinmiş kullandığım monitörün konusuna bir mesaj bıraktım şimdi.

• anladım hocam .. sanmsung oldugunu farkettım fakat olay 3d olmasına belkı goruntu ayarları cozunurluk hz gıbı durumlar ortak olabılecegınden bılen bırısı cıkar dıye dusundum ...

madem ole farklı bır kasada yada laptopda monıtoru denersenız daha da emın olursunuz ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan 197

quote:

sankı sız oyunu 3d oynuyormussunuzda haberınız yokmus gıbı bır hıs olustu bende ama ..yazdıklarınızdan ınanın ılk aklıma gelen bu oldu ..degılse buraya o bulanıklık hakkında bır ıkı foto koyarsanız durum daha ıyı anlasılır ...

Evet monitör 3d, 3d oyun oynadım fakat bu oynadıklarım 3d değil.Normal programlarda ve internette falan bir problem yok msn ve oyunlarda oluyor.Msn'den bir görüntü

Tabi oyunlarda bu kadar sorun yok, yani sadece yazılarda kayma ve bulanıklık oluyor.Sanki font değişiyor gibi..

Morfolojik filtreyi kapat sen hocam.

• 1. ekran kartı programı ayarlarını sıfırla
    2.Programı güncelle
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: berkan 197

quote:

Morfolojik filtreyi kapat sen hocam.

Dediğinizi yaptım sorun çözüldü.

Herkese çok teşekkürler.

• Geçmiş olsun, çözüm bu kadar basit işte
  • aynı sorun bende de var fakat benim kart nvidia ne yapmam gerek . msn bulanık uyuz oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinpurcek -- 5 Ağustos 2012; 13:05:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.