Mrb arkadaşlar ben yazılım eğitimi almak istiyorum özelliklede c# üzerine eğitim almak istiyorum biraz araştırdım tabi tam olarak bi fikre sahip değilim yardımlarınızı bekliyorum bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
Birkaç kurs araştırdım bunlar
*Bilgeadam Yazılım ve Veritabanı Uzmanlığı *Netron
bunları bulabıldım bunlar hakkındakü düşüncelerinizi ve eğer farklı bi kurs varsa önerebileceğiniz bekliyorum teşekkürler
Valla ben 2 yıl netronda eğitim aldım ve memnun kaldım. Ama hocalar kimbilir kaçkere değişti. Önemli olan burada kurum değilde, eğitmen. Eğitmen iyi olmadığı sürece kurum iyi olsa ne olur.
Hiçbir eşkilde programlama ile ilgili bilginiz yok ise gidin. Ama azda olsa altyapınız var ise bol bol makale okuyun ve proje yazın, daha sonra test kingler var çalışır sınavlara girersiniz.
bu test kingler dediğin bildiğimiz test mi yoksa başka bişey mi ?
microsoftun test kingleri var, mcpd olmak için bunlara çalışmanız gerek, kpss sınavları için kitaplar varya, onun gibi.
Altyapın ya da merakın var mı ? Hobi olarak mı yapıyorsun yoksa ben bu işten para kazanırım diyormusun ?
ek olarak, test king'ler Microsoft'un belge vermek için yaptıgı sınavlarda çıkabilecek muhtemel ya da çıkmış sorulardır..Bu sınavlara girmek isteyenlerin hazırlanması için internette paylasılan kaynaklar olarak bilinir.
Genelde herkes soruları ezberler sınava öyle girer :) Adım başı ms belgesinin olma nedeni de budur zaten,artık anlayan anlamayan soruyu ezberleyen sınava giriyor :)
Önemli olan eğitmendir her zaman Bilginc IT Academy deki eğitmenlerin CV sini inceleyebilirsin. Başarı değerlendirme raporu alabilirsin ben çok memnun kaldım inşallah sende kalırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: software55
Önemli olan eğitmendir her zaman Bilginc IT Academy deki eğitmenlerin CV sini inceleyebilirsin. Başarı değerlendirme raporu alabilirsin ben çok memnun kaldım inşallah sende kalırsın.
selamlar, söylediğiniz firma eğitim almadan eğitmen CVsini paylaşıyormu? daha önceden BAdan eğitim almak için eğitmen CVsini istedim yollayamayız eğitmenimiz iyi merak etmeyin diyip kapattılar konuyu, ondan dolayı sordum meraktan.
Evet hocam istediğiniz eğitmenin CV sini yolluyorlar ve de gidip Bilginc IT Academy 'e hocalarla tanışıp fikir de alabilirsiniz. faydasını göreceğinize eminim.
software55S
kullanıcısına yanıt
java egitimi için fiyat ve cv talep ettim ama cvde neye dikkat etmeliyim? iyi bir java egitmeninin hangi özelliklere sahip olmasi gerek?
quote:
Orijinalden alıntı: sdt2495
java egitimi için fiyat ve cv talep ettim ama cvde neye dikkat etmeliyim? iyi bir java egitmeninin hangi özelliklere sahip olmasi gerek?
Hocam java eğitmeninin daha önce kimlere eğitim verdiği kaç yılından beri bu işle uğraştığı java developer olarak çalışmış mı ? Eğitmenin ismi ile araştırdığınızda belirli bir bilgi çıkacaktır. Bunlar sizin için yeterli seviyede olacaktır. Bunlara bakmanızı öneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme