Şimdi Ara

Yazılım geliştirmek için Laptop önerisi verir misiniz ACİLL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
4
Favori
12.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    HQ olsa termal darboğaz olurdu. Yine U iyidir. Olmazsa işlemi ayıklayarak deneyin daha rahat olur sizin için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mahoni_38 kullanıcısına yanıt

Sağlam konfigürasyon yaptığında Windows terminal oldukça kullanışlı olabiliyor. Java kodunu Eclipse'teki gibi kod tamamlama, otomatik sınıf & metod bulma ve yazım vurgulama / syntax highligting özelliği ve Java kodunu deneme gibi şeyler CMD.exe ile yapılabiliyor :)
    Yazılım geliştirmek için Laptop önerisi verir misiniz ACİLL
  • seyidkutub kullanıcısına yanıt
    şu aralar model takip etmiyorum fiyatlara baktım uçmuşlar. i3 bilgisayarlar var 2k civarına. ama onlar da u serisi yani düşük voltaj düşük güç. iş yapar mı bilmiyorum. ben 3 sene önce i7 6700hq aldım 950m 2.5k idi. model tavsiye edemem ama freedos alman en az 200 lira bırakır cebine. windows almana gerek yok linux kullanabilirsin ya da direk kms crack windows çakabilirsin. i3 de idare eder ama ağır programlar kullanırsan kurtarır mı emin değilim. ben basit düzeyde yazılım kullandım. kullandığım en ağır yazılım microsoft studio 2015 di onda da sıkıntı yaşamadım benim spec ile. önemli olan ssd ve işlemcidir yazılımda. alırken bunlara dikkat et. ram düşük olsa da olur eğer ekstra slot varsa bi tane alır takarsın.
  • akakce.com
    Dell Inspiron 3580 FHDB26F41C i5 8265U 4 GB 1 TB Radeon 520 15.6" Full HD Notebook Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/notebook/en-ucuz-dell-inspiron-3580-fhdb26f41c-i5-8265u-4-gb-1-tb-radeon-520-15-6-full-hd-fiyati,448725563.html

Bu notebookda ayruca m2 ssd yuva mevcut.
    akakce.com
    "2280 ssd" > SSD > 240 GB, 250 GB, 256 GB - akakce.com | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/arama/?q=2280+ssd&c=17961&f=24439,24440,24441&s=2

Ram için
    akakce.com
    Kingston 8 GB DDR4 2666 MHz SODIMM KVR26S19S8/8 Bellek Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/bellek/en-ucuz-kingston-8-gb-ddr4-2666-mhz-sodimm-kvr26s19s8-8-fiyati,429535814.html

Çanta
    akakce.com
    Dell Essential 460-BBYU 15.6" Notebook S�rt �antas� Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/notebook-cantasi/en-ucuz-dell-essential-460-bbyu-15-6-notebook-sirt-cantasi-fiyati,243417063.html

Umarım işinize yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: seyidkutub

Yurt dışından getirmek için ne yapmak lazım
    Yanına alman yeterli. gelirken direk getirirsin hatta gelmeden önce alırsan havaalanından vergi iadesi de alırsın. detaylı bilgi google.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW

xcode nedir hocam
    android stduio gibi bi sey mi

Alıntıları Göster
    xcode = ios development tool (or ide)
    android studio = Android development tool (or ide)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Sağlam konfigürasyon yaptığında Windows terminal oldukça kullanışlı olabiliyor. Java kodunu Eclipse'teki gibi kod tamamlama, otomatik sınıf & metod bulma ve yazım vurgulama / syntax highligting özelliği ve Java kodunu deneme gibi şeyler CMD.exe ile yapılabiliyor :)
    git bash + hyper Js veya kullansan da bi oh my sh + zsh + iterm2 gibi olmuyor. Artık tüm development env cli kullanıyor. Windows da bunun farkında yeni bir terminal cıkarıyor. O umut verici. Bakalım ne olacak. (diğer caseleri de windows da denedim genelde çok yavaş acılıyor)

• Kalite istiyorsan Thinkpad al, başka bir laptop düşünme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci ellerde gtx 1060li laptoplara bakmani oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahoni_38 kullanıcısına yanıt
    Yukardaki Windows XP'de dahi calışan temel bir örnekti. Windows 7 'de ConEmu (64bit) + MSYS2 (64bit) ikilisi ile Mac'teki terminal ve shell'lerden farksız çalışma ortamı sağlamak mümkün. Buradaki olay, konfigürasyon. Onu yaptın mı herşeyi yapabilirsin. Tabi ki iTerm2 cok iyi fakat şu anda Mac 'teki iTerm2 de yapabildiğim hemen herşeyi o ikili ile Windows 7 'de yapabiliyorum.
  • endoplazmik bir kulum kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkür ederim .

• Acer in başka modellerini kıyasta listeme ekledim alınca kesin kararı vereceğim sağolun hocam.

• SHADOW kullanıcısına yanıt
    Türkçe anlatabilen yeterli kalifiye eleman yok. Olan da kendi işinde gücünde. Ücretsiz demek sadece siz para vermiyorsunuz anlamına geliyor. O adam para almıyor değil. Türkiye’de kim ücretsiz eğitim için fon oluşturacak?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.