Daha önceden açılmış konu hakkında daha yararlı olacağı düşünüldğü için bir grup oluşturmak istiyorum. Ben hem eğitimden dolayı hemde sektör tecrübemden dolayı bir grup kurup bu gruptaki arkadaşlar ile beraber kendilerini geliştirme amaçlı projelerde yardımcı olmak istiyorum. Bunun için başvurularını, konuyu detaylı okuduktan sonra belirtirseniz konu dışına çıkmamış oluruz. Bu grup arkadaşlarımızla beraber yapabileceğimiz Genel Başlıkları aşağıda belirttim. Bunlardan istenilen sırada ve öncelikte bir yol haritası çıkarabiliriz.
- Programlamaya Giriş ve Kullanılacak ekipman ve programlar, - Web Programlama (Web Tasarım + Web Tabanlı Programlama + Anlık diğer ortamlarda çalışma), - Server - Client ilişkileri, yapıları ve yönetim programları, - Mobil Programlama ortamları ve proje oluşturma (IOS - Android - Microsoft), - Local Yazılım geliştirmeye giriş ve GUI (Grafik Arayuzlu Programlama); (C, C++, "C#"), - Veri Tabanı Eğitimi (MsSQL - MySQL - Access), - Elektiksel Programlama (Mekanik Programlama); (Asseblly - Arduino), - İşletim Sistemleri (Açık Kaynak Kod Programlama), - Cloud (Bulut) Yazılımları Geliştirme,
Yukarıdaki maddeleri belirli sıramlamada inceleyebiliriz. Belirli tecrübe ve seviyelerden sonra freelance programlama seviyesine gelinip sektörel isteklere uygun projeler yaratılabilir.
Meraklı, istekli ve seviyesi ne olursa olsun beraber ekip halinde çalışabilecek arkadaşlar var ise eğitici bir grup kurabiliriz.
İyi Bayramlar olsun herkese...
Ben hu grupta yer almak istiyorum. Python konusunda biraz bilgim var, Java ogreniyorum. Her turlu gorevi ustlenebilirim, bilmesem bile arastirip dahil olmaya calisirim.