kendini geliştir,hiçbir şey yapmamışsın diyenlerin evi: |
Yazılım Mühendisiyim, İş bulamıyorum (Eylül 2021 de bulundu) (2. sayfa)
-
-
Üniversiten neydi hocam ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yazılımcı/avukat/bazı mühendisliklere asgari teklif edilen iş:
-
Teknoser veya turcom a başvur..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara’da is ariyorsan CV ni gonderebilirsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Halbuki bu Üniversite mezunlar hükümet tarafından kollanıyor diye duyuyorum. Siz Tusaş'a başvurun Temel Kotil geçenlerde açıkladı binlerce mühendis alıyoruz ve daha da alacağız her yıl iki bin civarı alıyoruz demişti.
-
Csb imiş pardon
En az 150 iş yerine başvurmuşumdur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@The Real Nick Hemen gönderiyorum çok teşekkür ederim.
@.Colibri. Gönderdim, çok teşekkür ederim.
@ozan1910 Gönderdim, şehir farketmez, Hakkari, Şırnak da olsa sorun değil, taşınırım, yeter ki bir alanda uzmanlaşayım.
@ChelseaNy Tusaş'a defalarca başvurdum, girmek imkansız gibi bir şey, senede 500 mezun veriliyorsa ilk 10-20'nin girebileceği yerlerden, hala da başvurmaya devam ediyorum. Üniversite hükumete yakındı evet, ama mezuniyet sonrası bir işlevi yok, sadece üninin gelişmesi için avantaj oluyor o durum.
@illumination031 İstanbul Zaim Üniversitesi, konuya da ekledim şimdi.
-
@DambıIdor Teşekkürler başvuracağım.
@yolyordam35 Ylys'ye girdim ama olmadı malesef, tekrar deneyeceğim.
@scientia Benzer düşünüyorum, uğraşıyorum 2 aydır, ama herhangi bir alanda uzmanlaşmak da bir yıl sürebiliyor, iş bulamama süreci devam ederse mecbur eve kapanıp uğraşacağım.
-
Forumda eskilerden sayılırım, tanıyanlar var, kendimi csb olaylar için paralayacak değilim, sektörden olup konuyu okuyanlar ne kadar çaresizlik içinde kalıp son çare olarak foruma konu açtığımı anlar. Neyse, sizin başınıza gelmesin, ne diyeyim.
-
ee hani bu yazılımcılık en favori önü açık geleceğin mesleği ve iş bulması son derece kolay olan bi meslekti , forumda da işsizlere çokca yazılım öğren diyen tiplerde bolca varken ne bu şimdi ...
-
Sonradan sildiniz ama ben CV'nizi o arada okudum , bence dolu bir gençsiniz kesinlikle ama kesinlikle istihdam edilmeyi hak ediyorsunuz ve edileceksiniz lütfen yılmayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yakup548@DambıIdor Teşekkürler başvuracağım.
@yolyordam35 Ylys'ye girdim ama olmadı malesef, tekrar deneyeceğim.
@scientia Benzer düşünüyorum, uğraşıyorum 2 aydır, ama herhangi bir alanda uzmanlaşmak da bir yıl sürebiliyor, iş bulamama süreci devam ederse mecbur eve kapanıp uğraşacağım.
hocam gerçekten 150 yere başvurdunuz ve hiç dönüş olmadımı ?
şuan şunu anladımki bu ülkede ne kız bulabiliyosun nede doğru düzgün iş herşey şansa kalmış
-
Dönüş olan yerlerin sınav veya mülakatları oldu, onlar da zaten az sayıda alım yapıyorlardı bana olumlu dönüş gelmedi.
@ChelseaNy teşekkür ederim, umarım edilirim. Çok iyi veya kötü değilim ama en azından bir şans arıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup548 -- 30 Mayıs 2021; 11:6:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: yakup548Dönüş olan yerlerin sınav veya mülakatları oldu, onlar da zaten az sayıda alım yapıyorlardı bana olumlu dönüş gelmedi.
@ChelseaNy teşekkür ederim, umarım edilirim. Çok iyi veya kötü değilim ama en azından bir şans arıyorum
iş bulamazsanız napacaksınız hocam farklı sektör düşünceniz varmı
-
Şuan zaten farklı sektörde kendi kurduğum bir işi yapıyorum, getirisi iyi ve giderek artıyor ama ben yazılıma geçmek istiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X