@07kubi07 şuan işten ayrılsam kısa sürede bulurum ama o zamanlar için zordu baya. @unforgiven1127 evet biraz yukarıdaki mesajlardan birinde şartlarını da yazdım |
Yazılım Mühendisiyim, İş bulamıyorum (Eylül 2021 de bulundu) (14. sayfa)
-
-
İyi de zaten o bahsettiğin maaşı piyasadan az çok haberi olan myo mezunları da alabiliyor istanbul da.Bu maaşı alacağını tahmin ediyordun niye 4 sene uğraştın diye sormadılar mı sana benim arkadaş 2 senelik myo full stack developer 3 sene tecrübesi var 12.000 tl alıyor o boşluk olan 2 senede kendini geliştirir piyasayla oynardın güzel kardeşim bu kadar çok mühendis var iken aralarından sıyrılmak zor Allah işini rast getirsin kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolasın
Şu anda dediğim gibi maaşa öncelik verirsem zaten akıl sağlığım kalmaz
Son maaşım 10k yattı, bu ay ne kadar yatacak artacak mı yine bilmiyorum.
Ama juniorluğu attıktan sonra güzel maaşlar oluyor.
Bir de meslek liseli adam da benimle aynı maaşı alsın bundan gocunmam, zaten olması gereken o, yazılım mühendisine kimya dersi veriyorlar ünide.
Eğitim durumundan ziyade kim neyi ne kadar kıvırabiliyorsa o kadar maaş alsın sorun yok.
Üniversitenin başka faydaları oldu yine olsa yine okurum, ama iş bulmak için değil ufuk açmak için, erasmus vb yapmak içi.
-
Nasıl gidiyor hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yoğun gidiyor SAP Abap alanındayım, teşekkürler sizin nasıl gidiyor.
-
Maas kac oldu hocam. Ben dw yeni basladim fena zorlaniyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X