< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yazılım Mühendisiyim, İş bulamıyorum (Eylül 2021 de bulundu) (10. sayfa)
-
-
benim alanda ee ama yazılımcıların farkı onlar internetten kurslarla orta seviyelere gelebiliyorlar alanlarında. biz napcaz :(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsini bilse bile garanti degil iş bulman :D zaten hepsini bilsen yurt dışında çalışırsın ama güzel öneriler teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
alan nedir senin
Yapay zeka veri bilimi gibi alanlarda çok usta olan ama mezun olduğu için alınmayan adam dolu :Dquote:
Orijinalden alıntı: scientiaBelki de alt alan seçmediğin için böyledir. Etrafımda işe giren geliştirici arkadaşları düşünüyorum da hepsi belli bir uzmanlığa yoğunlaştılar. Biri front end, biri iOS diğeri network automation ve iş buldular. Çok iyi okuldan da mezun değiller üstelik. İş ilanlarına baktığımda da genel yazılım geliştiriciden ziyade spesifik bir konuya yönelik uzman arıyorlar. Android developer için gidip de iOS tecrübesi istemiyorlar ama en azından bir tane mağazada yayınlanmış uygulama istiyorlar. Bunun gibi belli bir portfolyo sunabilmek lazım diye düşünüyorum. Ayrıca LinkedIn ve GitHub profillerini güçlendirebilirsin. Özellikle de LinkedIn'i tavsiye ediyorum. Oradan iş bulmak daha kolay oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: waleur5
Açınca da bisey olduğu yok bura ABD değilDolu GitHub hesabı mutlaka iş teklifi alır.
-
2020de bilgisayar mühendisi mezunu 12bine ulaştı bile 2-3 seneye de iş buldular ama kontenjan çok hızlı artıyor ve denetlenmesi gerek yoksa işsizlik gibi şeyler artabilir
-
Ekmek eskiden aslanın ağzındaymış, Anap döneminde mideye, AKP döneminde bağırsaklara indi. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
Yok malesef biliyoruz da konuşuyoruz ne pırlanta arkadaşlarım telef oldu 2 kişi yurt dışına attı kendini biri bir tek 9 etapli bir yerlestirmede zar zor başarılı oldu kalan sürünüyor , bunlar gerçekler... Hepsinin de güncel ve iyi githublari vardı artık o işler gecti
quote:
Yok malesef biliyoruz da konuşuyoruz ne pırlanta arkadaşlarım telef oldu 2 kişi yurt dışına attı kendini biri bir tek 9 etapli bir yerlestirmede zar zor başarılı oldu kalan sürünüyor , bunlar gerçekler... Hepsinin de güncel ve iyi githublari vardı artık o işler gectiAt o zaman bir inceleyelim.
-
Hahahaha ben yalan söylüyorum kanıt istiyor , o güzel çocukları sana madara etmem
quote:
Hahahaha ben yalan söylüyorum kanıt istiyor , o güzel çocukları sana madara etmemKonuşmak bedava. İyi günler.
-
Sizin gibi insanlar yüzünden ne hale geldik sana iyi günler millete değil hadi görüşürüzquote:
Orijinalden alıntı: benimkucukbebegimKonuşmak bedava. İyi günler.
Alıntıları Göster
illüstrasyon
-
Durumuna üzüldüm umarım iş bulabilirsin. Bahsi geçen üniversiteyi ilk defa duydum.
Ortalama bir devlet üniversitesi hocam. Çanakkale, Trakya, Muğla...
-
tebrikler o zaman.sektorde bu kadar ihtiyac oldugunu bilmiyordum cidden.
ben 98 mezunuyum. o zaman isi biz secerdik.banka mi baska sektor mu.maaslar dolardi ve baslangic 1000-1500$ idi.
2 satır köpek-coin yaz da alalım sen de köşe olursun panpa
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X