Şimdi Ara

Yazılım Ödevi Yapabilecek Olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bütünleme yazılım ödevi için kendisine güvenen, ödevi tam anlamıyla yapabilecek birini arıyorum. Para pek fazla problem değil yeter ki program "tasarım + kodlama + test" aşamalarında tam anlamıyla verimli olsun. 100'e yakın bir puan almam lazım, acil!!!

Not: Henüz tam belli olmamakla beraber ödevin dili büyük ihtimalle C olacak, Veri Yapıları(Data Structures) konusuna hakim olunması gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simple_plann -- 21 Ocak 2014; 20:48:07 >

• Pm in kapalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4kalan -- 21 Ocak 2014; 21:06:40 >
  • Sinav notlari 10 20 proje odevi 100. Bunu yiyen hocalar var mi kaldi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4kalan

Pm in kapalı...

Açık olması lazım Hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Sinav notlari 10 20 proje odevi 100. Bunu yiyen hocalar var mi kaldi mi?

Sınav yok, ders notu ödev üzerinden değerlendirilecek. Önemli o yüzden.
  • simple_plann S kullanıcısına yanıt
    Yok kapalı, gönderilmiyor. Sen bana gönder ya da e-mail adresine mail adresimi yolluyorum. Hangisi uygunsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4kalan

Yok kapalı, gönderilmiyor. Sen bana gönder ya da e-mail adresine mail adresimi yolluyorum. Hangisi uygunsa.

mesaj attım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: simple_plann

Merhaba arkadaşlar,
    Bütünleme yazılım ödevi için kendisine güvenen, ödevi tam anlamıyla yapabilecek birini arıyorum. Para pek fazla problem değil yeter ki program "tasarım + kodlama + test" aşamalarında tam anlamıyla verimli olsun. 100'e yakın bir puan almam lazım, acil!!!

Not: Henüz tam belli olmamakla beraber ödevin dili büyük ihtimalle C olacak, Veri Yapıları(Data Structures) konusuna hakim olunması gerekmektedir.

Yaparım. Forumda konumda var bu tip ödev/projeleri yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

quote:

Orijinalden alıntı: simple_plann

Merhaba arkadaşlar,

Yaparım. Forumda konumda var bu tip ödev/projeleri yapıyorum.

Özel mesaj atamadım. Bana ulaşabilir misiniz?

• simple_plann S kullanıcısına yanıt
    mailinizi bekliyorum,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.