Şimdi Ara

Yazılım yükleme mesajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim sorunum şu; belirli aralıklarla bir güvenlik uyarısı mesajı çıkıyor ve bir şirkete ait programı yüklemek için onay vermemi istiyor. Her seferinde hayır demem rağmen bazen çalışmamı zorlaştıracak şekilde ard arda çıkıyor. Bundan nasıl kurtulabilirim. Bir sürü casus programı ad-aware denememe rağmen kurtulamadım. XP kullanıyorum. Sistem geri yüklemede önceden var olan geri yükleme noktaları noktaları silinmiş. 2 ay geriye gidebilsem eminim sorun çözülecek. XP için temiz geri yükleme dosyasını bulma ve kullanma imkanım varmı? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

• yanlış da hatırlıyo olabilirim ama altta biyerlerde bir kutucuk olacak bidaha sorma gibisinden onu işaretlesene belki geçer
  • hayır dostum ne yazık ki yok
  • Sana 180 search assisstan tool bar bulaşmış bu program insanları spy ware almaya zorluyan bi yazılım

www.download.com a gir
    search kısımına ad-award yaz arattır ad award se die bi program çıkıcak onu indir sistemine kur update et çalıştır kaldırıcaktır sisteminden ayrıca 2 ay öncesine dönmen (eğer o aralar elle yedek almadıysan) olanaksızdır kolay gelsin
  • Selamlar
    Yukarıdaki dertlerden muzdarip arkadaşlar önemli duyuru ;
    Hjackthis adlı program tüm bu sorunları ortadan kaldırdı. Ancak tüm bulduklarını kaldırmak ve bir kaç kez aratmak gerekiyor.
    Hajckthis ' den sonra görebildiğim 2 problem var.
    1.Microsoft Office kısayol çubuğu bilgisayar açıldığında kendiliğinden oluşmuyor.
    2.Bir pencere açarak (örneğin oyun için koaka.com) çalışan siteler ikinci pencere açılırken kapanıyor.
    Bu sorunları nasıl ortadan kaldırabileceğimize dair bilgisi olan arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun teşekkürler
  • İkinci pencerenin kapanma olayını biraz daha açarmısın
  • Örnek olarak koaka.com
    Ana sayfada kullanıcı adı ve şifre ekranı var bunları yazdıktan sonra oyun seçme ekranı var oyunu da seçtikten sonra odaya bağlan dendiğinde bunu ayrı bir pencere (pop up gibi) açarak yapıyor oyun bu yeni açılan pencerede oynanıyor. Ama şu anda oyun penceresi açılır açılmaz ana sayfayı da onu da kapatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravesolid -- 18 Ekim 2004, 13:24:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hijack ı bi kaldır sistemden ben hiç kullanmadım hijack belki pop up bloğu wardır engelliodur seni
  • Hjack sistemde kurulu değil ama çalışırken explorerin bir ayarını mı değiştirdi acaba diye düşünüyorum. var mı explorer de öyle bir ayar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.