Şimdi Ara

Yazın Okumayı Düşündüğünüz Kitaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Dijital Kale'yi bitirdim bugün. Yarın Empati'ye başlamayı düşünüyorum. Daha sonra Kar Kurdu, İşaret, Açlık Oyunları sırasıyla gidicem bakalım. Sizin okumayı düşündüğünüz kitaplar hangileri ?

• ben şuan kiraze diye bir kitap okuyorum.bu bitince brave new world(cesur yeni dünya) e başlayacağım.
  • Bende bu sabah Empati'yi bitirdim gerçekten çok güzel bir kitap.Eğer okumadıysan Olasılıksız'ı öneririm oda Adam Fawer'ın.
    Sırada Melekler ve Şeytanlar ile Dijital Kale var birazdan okumaya başlayacağım.
  • Sır kitabını tekrar okuyacağım ( The Secret ),sonra başka bir sır kitabı var elimde Hintli "Osho" diye bir yazarın onu okuyacağım.
    Kinyas Ve Kayra'yı tekrar okuyacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: JusTBeST

Bende bu sabah Empati'yi bitirdim gerçekten çok güzel bir kitap.Eğer okumadıysan Olasılıksız'ı öneririm oda Adam Fawer'ın.
    Sırada Melekler ve Şeytanlar ile Dijital Kale var birazdan okumaya başlayacağım.

Olasılıksız'ı okumuştum. Melekler ve Şeytanlar da süper kitap, sonunda şoka uğrucan demedi deme
    Dijital Kale'de Melekler ve Şeytanlar tadında,sıkılmadan okursun.

quote:

Orjinalden alıntı: EdaisY

Sır kitabını tekrar okuyacağım ( The Secret ),sonra başka bir sır kitabı var elimde Hintli "Osho" diye bir yazarın onu okuyacağım.

Kinyas ve Kayra'ya yorumlar olumsuz değil. Empati'den sonra Sır ile Kinyas ve Kayra'yı okurum o zaman.
    The Secret'ı neden tekrar okuyosun Bu kitaba baya bi bağlanmış gördüm seni, geçen başka bi konuda da bahsi geçiyodu.

Yazı niye yeşil çıktı ki şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 14 Haziran 2009; 10:21:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HilFul

quote:

Orjinalden alıntı: JusTBeST

Bende bu sabah Empati'yi bitirdim gerçekten çok güzel bir kitap.Eğer okumadıysan Olasılıksız'ı öneririm oda Adam Fawer'ın.

Olasılıksız'ı okumuştum. Melekler ve Şeytanlar da süper kitap, sonunda şoka uğrucan demedi deme
    Dijital Kale'de Melekler ve Şeytanlar tadında,sıkılmadan okursun.

quote:

Sır kitabını tekrar okuyacağım ( The Secret ),sonra başka bir sır kitabı var elimde Hintli "Osho" diye bir yazarın onu okuyacağım.

Kinyas ve Kayra'ya yorumlar olumsuz değil. Empati'den sonra Sır ile Kinyas ve Kayra'yı okurum o zaman.
    The Secret'ı neden tekrar okuyosun Bu kitaba baya bi bağlanmış gördüm seni, geçen başka bi konuda da bahsi geçiyodu.

Yazı niye yeşil çıktı ki şimdi

Sır kitabını okursanız anlarsınız Hikaye gibi bir kitap dğeil,okumak,tekrarlamak lazım.

Kinyas Ve Kayra'yı da okudum.Tekrar okuyacağım işte.Çok seviyorum,3. kez okumuş olucam,altını çizmediğim yerler var.

• Madam Bovary'yi okuyorum şu an (Gustave Flaubert), korkunç derecede sıkıcı. Biter bitmez daha heyecanlı gözüken Son Tapınak Şövalyesi'ni (Raymond Khoury) okumayı düşünüyorum. Sonra Türlerin Kökeni (Charles Darwin) var. Bir de şu telekinezi falan filan hakkında bir kitap okumak istiyorum, önereceğiniz bir kitap varsa çok yararlı olur

Bu kadar yeter heralde yaz için. Zaten çok fazla okuma şansım olmayacak seneye YGS-LYS var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım Uluslararası Ticaret, Uluslararası Ekonomi ve Ticari İngilizce üzerine kitaplar okuyor olacağım
  • Edgar Allan Poe-Bütün Hikayeleri

Bu kitabı yada yazarın hikayelerini okuyan biri yorum yapabilir mi?
  • şu an tıkanmayı okuyorum (chuck palahniuk).bitmesine az kaldı.daha ne okucağıma karar vermedim aslında ama güncel kitaplardan birini okumayı düşünüyorum mesela alacakaranlık olabilir okumadım onu
  • bu yaz kızıl nehirler-kar kurdu-ruhlar dükkanını okumayı planlıyorum tabi yakın zamanda bi sahafa gitme şansım olursa.
  • Olasılıksıza başlamayı düşünüyorum
  • Geçen yaz Olasılıksız'ı bitirmiştim, yaz sonunda Empati'yi almıştım fakat bu 10 aylık süreçte kitabın 50. sf sını bir türlü geçemedim, sürekli uzun aralar girdi, baştan başlamak zorunda kaldım, ancak bu yaz bitireceğim kesinkikle.

Bir de Simyacı'yı okumak istiyorum, bir arkadaşım çok övmüştü, ben de merak ettim, okuyayım bir onu da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dispiacere

Geçen yaz Olasılıksız'ı bitirmiştim, yaz sonunda Empati'yi almıştım fakat bu 10 aylık süreçte kitabın 50. sf sını bir türlü geçemedim, sürekli uzun aralar girdi, baştan başlamak zorunda kaldım, ancak bu yaz bitireceğim kesinkikle.

Bir de Simyacı'yı okumak istiyorum, bir arkadaşım çok övmüştü, ben de merak ettim, okuyayım bir onu da.

Bana da Simyacı'yı çok övenler oldu aldım okudum,aradığımı bulamadım.

• quote:

quote:

Geçen yaz Olasılıksız'ı bitirmiştim, yaz sonunda Empati'yi almıştım fakat bu 10 aylık süreçte kitabın 50. sf sını bir türlü geçemedim, sürekli uzun aralar girdi, baştan başlamak zorunda kaldım, ancak bu yaz bitireceğim kesinkikle.

Vakit kaybı mıydı sana göre yoksa idare eder cinsten miydi?

• BU yazı yakın tarih kitapları okuyarak geçirmeyi planlıyorum. Mustafa Armağanın yakın tarihin perdesini aralayan kitaplarını satın aldım. onlar bitincede Sevket Sureyya Aydemiien Tek Adam, İkinci Adam ve Enver Paşa yı anlatan 3'er ciltlik serilerine başlayacam.
  • Bn şu an Empati'ye başladım Adam Fawer ın ve şimdilik sıkılmıyorum daha sonra yine aynı yazarın Olasılıksız'ını okumayı daha sonra da sırasıyla Vittorio,Yerim Seni ÖSS(ne de olsa 1 sene kaldı),Çifte Tehlike,BirCinayetin Psikanalizi,Kiralık Nişanlı,Göz,Orient Express,Latife Hanım,Anna Karanina,Melekler ve Şeytanlar...Ve daha bi sürü ne de olsa bütün yaz boşum sadece test çözücem
  • Bir seriyi daha bitirmenin ağırlığı çöktü üzerime zaten, ne okusam kararsızım. Sanırım Yerdeniz serisini bitircem bu yaz, araya Kara Kuleyi'de kaynatabilirim.
  • ' Özgüven geliştirmenin yolları '
  • quote:

quote:

Ne arıyordun *

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.