Şimdi Ara

Yazın otelde çalışmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhaba ben ıspartada yaşıyorum. 17 yaşında lise öğrencisiyim ve yazın antalyada otelde çalışmak istiyorum İngilizcem anlaşıcak kadar var.Bellboy barboy komi-garson gibi işleri yapabileceğimi düşünüyorum sizinde tavaiyelerinizi almak istedim. Maaş nasıl olur , ne kadar zorlanırım , işe alırlarmı , sonuçta burda 3-3.5 liraya amelelik yapacağıma orda yaparım en azından farklı bi tecrübe edinirim . Yorumlarınızı bekliyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turizm sektöründe çalışmak diğer sektörlere göre çok daha farklı ve zordur. Oyunlardan ve müziklerden edindiğin ingilizce turizmde yeteli değildir kesinlikle. Turizm, otelcilik terimlerini bilmen, kekelemeden konuşman gerekir. Misafire bölgeyi tarif edebilecek kadar bölgeyi bilmen gerekir. Sürekli insanlarla muhatap olmak, sana misafir tarafından söylenen hiç birşeyi unutmaman gerekir, tek bir yanlış ile gümleyebilirsin. Hem fiziksel hemde zihinsel yorgunluk yaşarsın yoğun olarak. Misafirle konuşurken sonuna kadar açık fikirli olmak zorundasın, yüzünden o gülümsemeyi bir an olsun eksiltmemelisin.

Maaş olaylarına gelecek olursak, senin yaşında deneyimsiz birini asgari ücret ile çalıştırmayı düşünecektirler, maaşının yanında yaptığın satışlardan komisyon kazabilirsin az çok. Ne kadar kazanacağın yaptığın satışa ve çalıştığın işletmenin nasıl idare edildiğine, komisyondan yüzde kaç payda aldıklarınada bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anormal.insan -- 22 Temmuz 2017; 11:46:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalışmak istemiyorum
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.