Şimdi Ara

Yazın Ygs bitirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sayısal 11.sınıfım az bi zaman kaldı mayısın 2. Haftası dedin mi sınavlar biter ee malum önümüzde ygs lys var tecrübeli arkadaşlar sınava hazırlanırken o yaz ne yaptılar nasıl bi yol izlediler 3 ayda ygs bitirmek mümkünmüdür?yazın sadece ygs mi çalışmalıyım lys ne olucak ?
    Edit: ygs mat1 temelim var.11. Sınıf mat kimya biyoloji konularını filanda biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5 hamlede ygsyi adam akilli sekilde cozmeni oneririrm faydasi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: .kingstone.

5 hamlede ygsyi adam akilli sekilde cozmeni oneririrm faydasi olur

Hangi yayın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sarsilmaz0721

quote:

Orijinalden alıntı: .kingstone.

5 hamlede ygsyi adam akilli sekilde cozmeni oneririrm faydasi olur

Hangi yayın ?

Fem
  • Kardeş yazin cidden otur rahat rahat günde 3 adaat çalış sonra gez. Eğlen ztn okul başlayınca bu 6 7 saate çıkacak sana onerim yaza kadar 11 i tekrar et yazın yavaşça başla konu kas yazın full simetri vs al not ala ala. Çalış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su an 100 yapiyorum senin zamanlar 70 kusur yapiyordum . Keske senin zamanindayken Lys Mat calissaymisim ve yazin Ygs Mati bitirseymissim .

• quote:

Orijinalden alıntı: GeoHırs

Kardeş yazin cidden otur rahat rahat günde 3 adaat çalış sonra gez. Eğlen ztn okul başlayınca bu 6 7 saate çıkacak sana onerim yaza kadar 11 i tekrar et yazın yavaşça başla konu kas yazın full simetri vs al not ala ala. Çalış

Eyvallah hocam önerinlerin için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Selam arkadaşlar;
    Sayısal 11.sınıfım az bi zaman kaldı mayısın 2. Haftası dedin mi sınavlar biter ee malum önümüzde ygs lys var tecrübeli arkadaşlar sınava hazırlanırken o yaz ne yaptılar nasıl bi yol izlediler 3 ayda ygs bitirmek mümkünmüdür?yazın sadece ygs mi çalışmalıyım lys ne olucak ?
    Edit: ygs mat1 temelim var.11. Sınıf mat kimya biyoloji konularını filanda biliyorum.

Yazın çalış ama çok fazla abanma.Günluk 3 saat yeterli olur.Git dinlendir kendini.Kışın günde 6 saat çalısacak biçimde gir seneye.2 senelik tecrubeyle sabittir.

• İyi bir ogrencilik gecirdiysen gecmis lise hayatin boyunca insanlarin dedigi gibi yok o kişin 6 saate cikar falan dediklerine bakma dostum.
    Ben bu haftasonu giricem sinava ve netlerim 135-145 arasi degisiyor denemelerde.

Yazin adam akilli gunde 1-2 saatten matematigi adam akilli hallet ygs-lys.
    Fen icinde konu okuyup 5 adim gibi kitaplara girebilirsin.

Ben turkceye ekim gibi baslamistim. Bir ay icerisinde tamamini halledip brans denemeleri cozdum hep. Eger disiplinliysen zaten gunde 3 saat dahi calissan verimli olur senin icin. Ben gunde ortalama 250 soru falan anca cozuyodum fen agirlikli. Ocaktan sonra ise sadece deneme cozdum gerek brans gerek tam.

Sonucu merakla bekliyorum acikcasi. Cevremde iki kitap bitirip kontrol etmemis adamlar da var. Deli gibi calisanlar dolu ama bu sinavi gozunde buyutme lys ye calis eger gunde 6 saat calismayi goze alicaksan.

• ygs hic bir zaman bitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: cynestraaaa

İyi bir ogrencilik gecirdiysen gecmis lise hayatin boyunca insanlarin dedigi gibi yok o kişin 6 saate cikar falan dediklerine bakma dostum.
    Ben bu haftasonu giricem sinava ve netlerim 135-145 arasi degisiyor denemelerde.

Ben turkceye ekim gibi baslamistim. Bir ay icerisinde tamamini halledip brans denemeleri cozdum hep. Eger disiplinliysen zaten gunde 3 saat dahi calissan verimli olur senin icin. Ben gunde ortalama 250 soru falan anca cozuyodum fen agirlikli. Ocaktan sonra ise sadece deneme cozdum gerek brans gerek tam.

Sonucu merakla bekliyorum acikcasi. Cevremde iki kitap bitirip kontrol etmemis adamlar da var. Deli gibi calisanlar dolu ama bu sinavi gozunde buyutme lys ye calis eger gunde 6 saat calismayi goze alicaksan.

Yazın türev integral gibi konularada başla diyosun o zaman .
    Eyvallah hocam bilgiler için .
    Başarılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Amansızdost

quote:

Selam arkadaşlar;

Yazın çalış ama çok fazla abanma.Günluk 3 saat yeterli olur.Git dinlendir kendini.Kışın günde 6 saat çalısacak biçimde gir seneye.2 senelik tecrubeyle sabittir.

Tecrübeler daima değerlidir eyvallah hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cynestraaaa

İyi bir ogrencilik gecirdiysen gecmis lise hayatin boyunca insanlarin dedigi gibi yok o kişin 6 saate cikar falan dediklerine bakma dostum.

Yazın türev integral gibi konularada başla diyosun o zaman .
    Eyvallah hocam bilgiler için .
    Başarılar...

Türev integrali 12 de halledersin sıkıntı cikmaz.
    Yrd mati olabildiğince erken bitirmeye bak. Çoğu kişi caliscam diyordu ben dahil ama çoğumuz calismadik gene ben dahil. İrade ne sahip cikman lazım çünkü yazın o güzellikte yapcak bir sürü şey varken çalışmak istemiyor insan.
    Fizikte özellikle 10. Sınıf. Konularını iyi öğrenmen lazım yazın onlara çalış . Lys için bu seneki konularida unutma
    biyoyada az goz gezdir ama çok çalışmamı önermem bir sene var daha unutursyn bir kısmını soru cozmezsen

• sana tavsiyem derslerin iyiyse 12. sinif matematik bitir. ygs sakin calisma yazin. calisicaksan da fonksiyon falan calis. ygs kolay. yani bos bosuna sayilardan fazladan soru cozmek sana bir sey kazkazandirmayacak. zaten dershanede gorucen onlari.

limit
    fonksifonksiyon/ozel tanimli fonk.
    turev integral
    hatta organik kimyayi bitir derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.