Şimdi Ara

YDS botlarını-ayakkabılırını kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hakkında bilgi bulamıyorum internette rastladığım birkaç yorumda mükemmel dayanıklılık ve rahatlıktan bahsedilmiş. fakat toplasan 10 u geçmez.
    kullanan bilen var mı ? 100 liraya pekçok botu var, pek çok ülkenin askeriyelerine üretim yapıyormuş türk malıymış bir denemek istiyorum.
    numaraları nasıldır alacağım intertten denemek için

• Yapay Zekanın Yanıtı

YDS Botlarını ve YDS Ayakkabılarını Kullanma Hakkında Bilgiler

Yabancı Dil Sınavı (YDS) hazırlık sürecinde, iki popüler yardımcı kaynak olan YDS botları ve YDS ayakkabıları sıklıkla gündeme gelmektedir. Her iki kaynağın da kendine göre avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır.

YDS Botları

• YDS botları, YDS sınavına yönelik kelimeleri ve deyimleri ezberlemene yardımcı olan yazılım programlarıdır.
    • Bu botlar genellikle tekrarlama ve aralıklı tekrarlama gibi teknikleri kullanarak kelimeleri hafızanda pekiştirir.
    • YDS botlarını kullanmanın en büyük avantajı, zaman tasarrufu sağlamasıdır.
    • Ancak, YDS botlarının pasif bir öğrenme yöntemi olması ve kelimelerin anlamlarını ve kullanımlarını tam olarak kavrayamamana neden olabileceği unutulmamalıdır.

YDS Ayakkabıları

• YDS ayakkabıları, sınava hazırlanırken kelimelerin telaffuzunu ve anlamını öğrenmene yardımcı olan sesli kitaplardır.
    • Bu ayakkabılar genellikle sınava yönelik konuları kapsayan metinleri, alıştırmaları ve sınav tekniklerini içerir.
    • YDS ayakkabıları kullanmanın en büyük avantajı, aktif bir öğrenme yöntemi olmasıdır.
    • Ancak, YDS ayakkabıların daha fazla zaman ve çaba gerektirebileceği unutulmamalıdır.

Vogel mi YDS mi?

Vogel ve YDS, iki farklı YDS hazırlık kitabıdır. Vogel, daha çok gramer ağırlıklı bir kitapken, YDS ise daha çok kelime ağırlıklı bir kitaptır. Hangi kitabı seçeceğin, öğrenme tarzına ve ihtiyaçlarına bağlıdır.

Sonuç

YDS botları ve YDS ayakkabıları, YDS hazırlık sürecinde faydalı kaynaklar olabilir. Ancak, bu kaynakları kullanırken pasif ve aktif öğrenme yöntemlerinin birbirini tamamlayabileceğini ve en iyi sonucu almak için her iki yöntemi de denemenin faydalı olacağını aklında bulundurmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • işim geregi hem yaz hem kışlık olan botlarini kullaniyorum hayatimda boyle kaliteli bot gormedim test etmek icin suya girdim yakmaya calistim duvara tekme attim sonuclar hakikaten muhtesem askere polise ozel harekat daire baskanliginin birimlerine ihale ile bot uretiyor yds tabi sivil sattigi botlari bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de var ama çok ağır. güçlü bir fiziğinin olması lazım. sokakta yürümek için çok gereksiz neredeyse. Dağ koşullarındakiler askerler itfaiyeler kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaryscreen -- 17 Ocak 2013; 20:20:41 >
  • 100 liraya alabileceğin en kaliteli botları üretiyorlar.
    tek sorunu çok kaba görünmesi.
  • beyler adamlar 35 tlye bile ayakkabı satıyor.
    kullanan bir adidasa göre bir pumaya göre numarasını karşılaştırabilir mi?

bknz:
    http://www.ydsshop.com/?urun-116-ELSP-1090-S2.html

edit: yalnızca fiyat için söyledim. iş ayakkabısı olduğunun farkındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Rind -- 17 Ocak 2013; 20:40:53 >
  • şırnakta askerlik yapıyorum,orda maşallah botlar 110 liradan peynir ekmek gibi satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

Ben de var ama çok ağır. güçlü bir fiziğinin olması lazım. sokakta yürümek için çok gereksiz neredeyse. Dağ koşullarındakiler askerler itfaiyeler kullanıyor

anca bir harley kadardır hocam anca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben kalahari aldım tabanı biraz sert o kadar onun ışında fiyat/performans çok yüksek
  • Kısa dönem askerde devrelerimden 110TL`dik yandan fermuarlı modelini alanlar vardı. Genelde rütbeliler kullanıyordu rahat olduğu için. Kullanan arkadaşlar da oldukça rahat diyordu. Hatta maddi durumu çok çok iyi olup sivilde de bu botlardan vazgeçmem diyen vardı.
  • Askeri ve polis için üretilen modellerinden her yıl birkac cift geliyor oldukça hafif ve kullanışlıdır, geçenlerde bir çiftini giydim sanırım ufak bir sorunu vardı vurdu biraz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam Polis Karakolunda memur . Onada garson tip ayakkabılardan her sene veriyorlar . Babamda bi keresinde benim için 44 numarasından almış . Kösele ayakkabıydı ve 4 sene giydim banamısın demedi. En sonunda üzerindeki küften dolayı giymeyi bıraktım. (1 sene giymedğim için ayakkabı küf olmuş) Botlarındanda kullandım ve içine suyun molekülü bile girmiyor . Antibakteriyel tabanı var . Rahat bir ayakkabı .
  • napak reyizler alakmı? Su geçmiyo diyolar?
  • Konuyu hatırlatıyorum ama yeni konu açmaktansa bu konudan devam etmeyi daha uygun gördüm.
    Sivilde kullanmak için bot lazım.kış gelmeden almak istiyorum.adapazarı hendek de kullanılacak.kullananlar var mı memnunlar mı yorum yaparlarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben üstlerde de yazdığım gibi askerde giymedim ama rahatlığı gerçekten iyiydi neredeyse herkes kullanıyordu. askerde de 110 lira vermek istemedim. bu yazın başında kendi sitesinden 119 tl idi sanırım yazlık olanı aldım. yağmurlu havalarda 2 kere giydim sonrada yağmur yağmadı zaten, ama memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.