Şimdi Ara

ye7600sky şifre nasıl giriliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Key menüsüne ulaşabildim. Fakat verilen keylerin nasıl girileceğini bilmiyorum.
    Viaccess menüsündeyim. Burada ilk 6 haneye ve sonraki iki haneye ve diğer haneye nasıl bir key gireceğim. Açıklarsanız memnun olurum. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caddacan -- 19 Eylül 2005, 1:19:16 >

• 7600ler üretilmiyor bayadır onun yerine 2005 sky lar çıktı, nerden buldunda aldın onu. cihazına yazılım yüklüyse key girebilirsin genelde keyler son 16 hane olarak verilir baştakilerde id numaraları falan uygun bölümde uygun yere girilir. bu cihazlara yazılım atmak kolaydır key girmekle falan uğraşılmaz öyle tek tek ama senin cihaz için artık yazılım çıkmıyor cihazın 2005e dönüştürme yazılımını yükleyip ondan sonra 2005 sky yazılımlarını kullanabiliyorsun aldığın yer bunu yapmamış anlaşılan cünkü yeni cihaza key girmeye çalışıyorsun, git aldığın yer bu dönüşümü yapıp fullx yazılımını ve son güncel yazılımı yüklesin daha sonra kendi yazılımlarını kendin yüklersin
  • wpl
    elimde rs232 kablom var iki ucuda dişi
    Fakat daha önce seriport dan hiç uydu yazılımı yüklemedim.pm e tam anlamıyla yükleyeceğim yazılımı ve nasıl yükleyeceğimi atarsan sevinirim.
    Elektronik bilgim çok iyi. Fakat uydularla hiç uğraşmadım. Daha çok plc ve pic ile ugraştım.
  • daha önce hiç yazılım yüklemediysen bu dönüştürmeyi next bayisinde yaptırmanı tavsiye ederim onlar hem dönüşümü yapar hemde son yazılımı yüklerler ikisinde değişik programlar kullanılacak ve biraz karışık gelebilir daha sonraki yazılımları kendin yüklersin sana yazılım yükleme ile gerekli bilgileri pmden yolluyom
  • teşekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.