Şimdi Ara

yedek astsubay çıkar mı sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 yıllık ziraat ön lisans mezunuyum

4 üzerinden 3.46 ile bitirdim.100 üzerinden hesaplayınca 86.5 yapıyor

bisikletçiyim, koşu var ama şınav ve barfikste zorlanıyorum.

spora yatkınım.

kusur olarak kıl dönmesi ameliyatı oldum, elimin üstünde 1 parmak boyutunda yanık ütü izi var ( bebeklikten gelme )

başvururken fobi olarak silah fobisi seçtim ( en büyük derdim bu, keşke seçmeseydim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lusura -- 8 Haziran 2024; 1:29:27 >

• Ben bu sorulara diğer konu altında cevap vermeye çalışmıştım zaten:

Alıntı

metni:
    Hiç silah fobisi falan işaretlemediğim için bilemedim. Acemi birliğinde sorulsaydı da bunu işaretleseydin, çağırıp sorabilirlerdi. Ancak önceden işaretleri ne kadar takıyorlar bilmiyorum. Ancak temel "bölüm" gibi seçenekler dışındakileri çok ağır incelemiyorlar gibi.Yanık temel işlevleri uygulamada engel oluşturmuyorsa olmaz. Bende çok küçük, belli belirsiz soba yanığı izi vardı, kimse görüp sormadı. Arkadaşımda daha belirgin vardı, o da yedek subay yaptı. Bir devremin kolunda izler vardı, onu da dert eden olmadı.

Diğerlerini de yazayım:

Ortalama ilgisiz. Bölüm ile alım daha önceki celplerde olduysa, sana da çıkabilir. Tek bağlayan şey bölüm ve sağlıkla ilgili konular.

Ütü izi sorun olmaz. Onu muvazzaf subay/astsubay olma aşamasında dert ederlerse ediyorlar.

Fobin varsa bile aşardın aslında. Hiç olmadı orada deneyip öyle karar verseydin. Bu bilgiler çok da önemli değil bence, bekleyip görmekten başka şansın yok artık gerçi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.