Şimdi Ara

Yedek pil/batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 buçuk senedir lenovo g500 laptop kullanıyorum. yavaş yavaş pilimde azalmalar oluyo doğal olarak. ve ben sürekli pilde kullanan biriyim. yeni pil nasıl edinebilirim yardımcı olursanız sevinirim. lenovonun sitesine baktım ama bulamadım hiç bir şey bi bakınırsanız sevinirim

• Merhaba Piyasada iki farklı pil tipi bulunmakta bunlardan zayıf olanı ucuz ve daha az kullanım ömrü sunan modeller, diğeride hyperlife marka orjinal bataryaya en yakın olanı tavsiyem bunu alman tabi cihazını uzun süre kullanmayı planlıyorsan
  • altanbilisim kullanıcısına yanıt
    evet uzun süre kullanmayı düşünüyorum ama nerden bulabilceğim konusunda bi bilgi verirseniz sevinirim
  • Ne alırsanız alın Li-İon bataryaların kullanım protokollarına mutlaka uymalısınız ,aksi takdirde bataryanın ömrü kısa olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selkad1

evet uzun süre kullanmayı düşünüyorum ama nerden bulabilceğim konusunda bi bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba

Bizim şirket aşağıda linkini verdiğim firmadan notebook tamir, onarım ve yedek parça temini yapmakta 2 yıl evvel HP DV6 cihazıma Hyperlife marka pil almıştım hiçbir sorun yaşamadan 2 yıl kullandım(ortalama 2-3 saat çalışmakta idi) ve sattım sizede tavsiye ederim, ismimi verebilirsiniz yardımcı olurlar, yok dersenizde sahibinden.com veya gittigidiyor üzerinden güvenebileceğiniz satıcılardan alışveriş yapabilirsiniz. Kullanımına gelince yeni aldığınız pili bilgisayara taktıktan sonra tıpkı cep telefonu gibi doldurup şarjdan çıkarıp pili bitene veya azalana kadar kullanıp daha sonra yeniden şarja takarak kullanmalısınız bu şekilde uzun ömürlü olur

http://www.bilgisayartamircim.com/

• Li-İon ve Li -Po bataryalar bitene kadar kullanılmaz sayın altanbilisim . ideal şarj en az % 30 durumunda tekrar doldurulur .
    sııfrlanması Ni .Cd ve Nİ -Mh bataryalar için geçerlidir .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pil şarj cihazı önerisi?
    6 yıl önce açıldı
    iPhone Pil Değişimi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PC ONARIM VEYA PC PARTNER GİBİ SİTELERDEN DE ALIŞVERİŞ YAPABİLİRSİN.
  • Computer90 C kullanıcısına yanıt
    SAĞ OL :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.