Bildirim
Yedek pil/batarya
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Merhaba Piyasada iki farklı pil tipi bulunmakta bunlardan zayıf olanı ucuz ve daha az kullanım ömrü sunan modeller, diğeride hyperlife marka orjinal bataryaya en yakın olanı tavsiyem bunu alman tabi cihazını uzun süre kullanmayı planlıyorsan -
evet uzun süre kullanmayı düşünüyorum ama nerden bulabilceğim konusunda bi bilgi verirseniz sevinirim -
Ne alırsanız alın Li-İon bataryaların kullanım protokollarına mutlaka uymalısınız ,aksi takdirde bataryanın ömrü kısa olur . -
quote:
Orijinalden alıntı: Selkad1
evet uzun süre kullanmayı düşünüyorum ama nerden bulabilceğim konusunda bi bilgi verirseniz sevinirim
Merhaba
Bizim şirket aşağıda linkini verdiğim firmadan notebook tamir, onarım ve yedek parça temini yapmakta 2 yıl evvel HP DV6 cihazıma Hyperlife marka pil almıştım hiçbir sorun yaşamadan 2 yıl kullandım(ortalama 2-3 saat çalışmakta idi) ve sattım sizede tavsiye ederim, ismimi verebilirsiniz yardımcı olurlar, yok dersenizde sahibinden.com veya gittigidiyor üzerinden güvenebileceğiniz satıcılardan alışveriş yapabilirsiniz. Kullanımına gelince yeni aldığınız pili bilgisayara taktıktan sonra tıpkı cep telefonu gibi doldurup şarjdan çıkarıp pili bitene veya azalana kadar kullanıp daha sonra yeniden şarja takarak kullanmalısınız bu şekilde uzun ömürlü olur
http://www.bilgisayartamircim.com/
-
Li-İon ve Li -Po bataryalar bitene kadar kullanılmaz sayın altanbilisim . ideal şarj en az % 30 durumunda tekrar doldurulur .
sııfrlanması Ni .Cd ve Nİ -Mh bataryalar için geçerlidir . -
PC ONARIM VEYA PC PARTNER GİBİ SİTELERDEN DE ALIŞVERİŞ YAPABİLİRSİN. -
SAĞ OL :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X