Şimdi Ara

YEDEK SUBAYLIK SINAVI İLE İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
27.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Tuzla Piyade Okulu yedek subaylık sınavına giren arkadaşlar var mı bilemiyorum ama bir soru sormak istiyorum. İçeri girdikten sonraki işlemler kaç saat sürüyor? Tahminen sabah ilk giren kişi içeriden kaç gibi çıkar?

• Kardeş ben Nisan ayında İzmir Gaziemirde girmiştim. Tam bi işkence !! Sabah 5 gibi sınavın yapılacağı birliğin önünde oldum öğleden sonra 1:30 gibi bitti. Sınav bir saat ama işlemler feci şekilde uzun sürüyo. Habire sıraya giriyosun. Sabahın köründe orda ol yoksa daha kötü oluyo haberin olsun...
  • bende tuzlada sınava girmiştim. sana tavsiyem saat 5 gibi git. içeri 100 kişilik gruplarla alıyolar. ilk 200-300 yüz içinde olusan öğlen gibi çıkarsın. yoksa akşama kadar takılırsın orda. kalın giyin sınav saatine kadar dışarda bekletiyolar.
  • Bende yarın Tuzlaya gideceğim 5.30 ideal gibi geliyor bana. İnşallah öğlenden önce bitiririz işlemleri
  • bende birşey sormak istiyorum
    bu sınavı kazananmı yedek subay oluyor kazanamayanmı?
  • Arkadaşlar her dönem aynı mevzu.. Sınavda ne yaptığın önemli değil, bölümüne göre adam alıyorlar.. Zaten yarısı istemiyor uzun dönem yapmak isteyenlerinde 10/1 i seçiliyor...

Bu konu için özel bölüm bile açıldı oraya bakın. Detaylı bilgi alabilirsiniz. 3. günü kimse olmuyor herkes ne varsa ilk gün gidiyor
  • sözde kazanan yedeksubay oluyor ama aslında sınavla çok fazla alakası yok. herşey ordunun ihtiyaçlarına göre belli oluyor. yani mesela sınavda full doğru yapsan bile yedeksubay olacağının garantisi yok. senden daha az doğru yapan adam yedeksubay olabilir. sen kısa dönem yaparsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman01

bende birşey sormak istiyorum
    bu sınavı kazananmı yedek subay oluyor kazanamayanmı?

formalite
  • bir soruda ben sorayım 500es yada 500t numaralı halkotobüsüne bindigim zaman hangi durakta inmem gerek piyade okuluna gitmek için
  • Arkadaşlar sınava hikaye tamamen ihtiyaca göre alım yapıyorlar bu dönem daha az alım yapılıyor genelde yedek subay olarak öünkü bu dönemde çok başvuru oluyor ve askerliğiniz kağıt üzerinde başladığı bu ilk günde askerliğin en önemli yanlarından birisini öğreniyırsubuz o da sıralarda beklemek
  • bu arada umarım yedek subay olmazsınız
    hiç sevmiyorum yedeksubayları
    askerde ilk zamanlarda gelir herşeyi bize sorarlardı
    elimizden geldiğince yardım ederdik
    hatta ben gec gittim askere bana abi diyordu bitanesi ama böyle başbaşa kaldığımız zamanlarda
    sonradan biryerleri kalktı
    yok esas duruşmuş yok güzel selam vermiyormuşum
    az çektirmemişti bana
  • ben kısa dönem yaptım. size de tavsiye ederim. aynı dönemde askere gittiğimiz kişiler biz terhis olduğumuzda arkamızdan bakıp bizim yerimizde olmak için can atıyorlardı.

birde gittiğin yer ile alakalı. benim askerlik yaptığım yerde kısa dönemlere gözleri gibi bakarlardı. heryer kısa dönemlerin yönetimindeydi. astsubaylar bize güvenirdi. işleri biz yönetirdik. zor gibi gelse de değil inanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman01

bu arada umarım yedek subay olmazsınız
    hiç sevmiyorum yedeksubayları
    askerde ilk zamanlarda gelir herşeyi bize sorarlardı
    elimizden geldiğince yardım ederdik
    hatta ben gec gittim askere bana abi diyordu bitanesi ama böyle başbaşa kaldığımız zamanlarda
    sonradan biryerleri kalktı
    yok esas duruşmuş yok güzel selam vermiyormuşum
    az çektirmemişti bana

Ayıp etmiş
  • arkadaşlar sonuçlar ne zaman açıklanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: acımalı

arkadaşlar sonuçlar ne zaman açıklanıyor

ben telefon edip sordum pazartesi açıklanacak dediler
  • arkadaşlar bu yedek subaylık kazanınca ast.teğmen olarak mı askerlik yapılıyor?ve askerlik sonunda subay olarak kalma diye birşey duydum bu nasıl oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: refqref

quote:

Orjinalden alıntı: acımalı

arkadaşlar sonuçlar ne zaman açıklanıyor

ben telefon edip sordum pazartesi açıklanacak dediler

bu nası iş ya p.tesi açıklanıor salı çarş. askere alıolar .böle sisteme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acımalı -- 9 Aralık 2007; 13:28:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.