< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna222 -- 4 Şubat 2021; 22:6:1 > |
Yediklerim sadece göbeğe gidiyor
-
-
Kaliteli gıda tüketmen gerek
-
Düzgün antrenman yaptığın takdirde böyle bir durum olmaması lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sikörtıl_Kaliteli gıda tüketmen gerek
Kaliteli gıda-kalitesiz gıda pek farketmiyor dostum, kaliteli gıdanın da fazlası yağlandırır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu yağlanmak değil, kas yapamayıp sadece yağlandığını belirtmiş
-
hocam resimden anladığım kadarıyla yeni sünnet olmuşsun. hayırlı olsun.
-
kaliteli yiyorum abur cubur yemiyorum.
sabah 4 yumurtalı omlet + yulaf
öğlen pilav + tavuk
akşam pilav + tavuk
-
zayıf antreman yapıyor olabilirsin. haftada 1 kardiyo yap.
-
Aynı beslenmeye sahiptim 2 gün önce kan tahlili yaptırdım iyi kolesterol düşük çıktı kötü kolesterol aşırı yüksek çıktı haberin olsun. Pis gıda ağzıma girmez ve haftanın 3-4 günü cardio haftanın 3 günü de ağırlık antrenmanım var günde 4 litre su içerim. Haberin olsun yani.
-
aynı sorun bende de var ben de geçen hafta yaptırmıştım kötü kolestrol bende de yüksek.
-
İşlenmiş gıdalardan uzak durmak lazım, haftada 150 dakika spor kardiyo olur yüzme olur sadece yürüyüş olur koşu olur aerobik olur. Yeterki hareket olsun. Diğer bir problem ise visceral fat olabilir yani organ içi yağlanma. Vücut analizi yapan bir yere gidip visceral fat oranına baktırman iyi olur.
edit : beslenme programını şimdi gördüm biraz yeşilliğe yer vermek lazım. Full karbs + protein odaklı olmaman lazım. Ayrıca visceral fat verilmesi en zor yağ türüdür. Kısa sürede etki bekleme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesbihcekenhoroz -- 22 Şubat 2021; 14:50:2 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tuna222kaliteli yiyorum abur cubur yemiyorum.
sabah 4 yumurtalı omlet + yulaf
öğlen pilav + tavuk
akşam pilav + tavuk
Protein'in fazlası vücutta yağ yapar o yüzden protein alıyorsan onu yakacaksın birde karbonhidratı düşürmen lazım her zaman dediğim gibi şekerden ve şeker içerikli her ama her üründen uzak duracaksın birde tavuk protein ama pilav karbonhidrat kaynağı kardeşim demek ki yaktığından fazla yükleme yapıyorsun yediğinin içtiğinin kalori hesabını yaparsan düzelirsin birde basmati pirinç kullanmaya özen göster
-
pilavı kes
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X