Şimdi Ara

yeditepe-beykent ünv.hakkında yorumlarınız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeditepe ve beykentte tarih bölümünü burslu yazabiliyorum.ama vakıf olduğu için kararsız kaldım.sizce ne yapmalıyım.

• bişey deyin ya.
  • bana kalırsa yeditepe daha iyi..vakıf oldugu icin kararsızım demisin ne gibi ?

dipnot;yanılmıyorsam aysun kayacı yeditepe tarih mezunu..
  • o zaman yeditepeye gitmeliyim=P ne diyon arkadaşım ya=) sorun şu burs konusunda bilgim yok şartları neler.başarısız olunca burs kesilmesi vs bunlar gözümü korkutuyo.web sayfalarına baktım bursların başarılı geçen yıl içerisinde geçerliliği devam edecktir yazıyo.başarıdan kasıt ne o yazmıyo
  • selam yeditepe daha iyi onu yazacağını söylemişsin kılavuzdaki özel şartlarda bursun şartları yazar ama devamsızlık yapmadığın sürce kesilmez sitede öyle yazıyor.
  • Ben burs şartlarını yazayım. Eğer hazırlık varsa 2 sene hak veriyorlar sana. Yeditepe'de hazırlık sınıfı 3 kur. İngilizcen çok kötü ise C kurundan başlarsın. Bahar dönemi B kuruna geçersin. Yaz okulunda da A kurunu verirsin. Ama diyelim ki ingilizcen orta halli o zaman A kurundan başlarsın bahar döneminde de verdikleri dersleri alırsın ve bölümüne başlarsın.
    Burs kesilme olayıda şöyle : 4 yıllık bölümde 8 yarıyıl hak veriyorlar. Bu demek oluyor ki kalmadan geçeceksin sınıfını. Bilgisayar mühendisliği için yazıyorum. Bölümde kalma yok, büt yok , yaz okulu yok. Dersin altta kalırsa bir sonraki sene alttan alıyorsun. Not ortalaman 2.0'ın altına düşerse uyarı geliyor. Bir sonraki dönem yine 2.0'ın altında kalırsan bursun kesiliyor. Ama daha sonra 2.0'ın üstüne çıkarsan bursunu tekrar bağlıyorlar. Merak ettiğin başka sorular olursa yanıtlayabilirim. Mühendislik hakkında bazı bilgilere sahibim.

Saygılar...

• pekala bursun kesiliyor demişsin o ara napıyosun paşa paşa para mı ödüyosun devam etmek için.ve başarılı olursan daha sonra tekrar bağlanıyo öyle mi??
    yaz okulu yok demişsin ben olduğunu duymuştum ve burslu öğrencilerin ücretsiz gidebildiğini.ben fen-edebiyat okumak istiyorum.bu konuda bilgin var mı??
  • Evet o ara paşa paşa ödüyorsun. Yaz okulu bilgisayar mühendisliği için yok. Dikkat edersen bilgisayar mühendisliği için söylediğimi belirttim yazımda. Ben bizzat gidip o bölümdeki hocayla konuştum. Yaz okuluna kalırsan para ödeyeceksin demedim ayrıca. Burslu öğrencilere yaz okuluda burslu.
  • peki yurtta mı kalıyosun? o yere uzaklığım oldukça fazla.yurtlar hakkında bilgin var mı
  • Bulaşma kardeşim bulaşma sonuçta öncelikli amaç her zaman ticaridir unutma... Öğrenciye müşteri gözüyle bakılır... Yeditepe'ye puanın yetiyorsa çoğu güzel devlet okuluna da yeter... Devlet varken düşünme bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CelLaTh -- 28 Temmuz 2010; 21:23:49 >
  • öğrencisi misin?
  • Evet ben de tercih aşamasındayım... Hocalar,birçok kişi böyle söylüyor...
  • bikaç dersaneye gittim.vakıflarla ilgili kaçamak cevaplar veriyolar.düzgün bi cevap alamadım.galiba vazgeçicem yazmaktan
  • Riske atmaya değmez...
  • Öğrencisi değilim. 5 dk. mesafesinde oturuyorum. Birçok arkadaşım var giden. Bizzat gittim kendimde görüştüm. Yurtları var ama biraz tuzlu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.