Şimdi Ara

Yeditepe bilgisayar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıldır sizce arkadaşlar yazılımı eğitimi olsun kampüsü olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırdığım kadarıyla akademik kadrosu o sıralamalardaki okullara göre gayet kaliteli, kampüsü ise zaten en iyi kampüsler arasınfa gösterilir ki birçok ödül almışlığı da vardır. Ne yazık ki her ne kadar eğitimi ve akademik kadrosu iyi olsa da öğrenci kalitesi çok düşük gelecektir gözüne belki de tek eksi yanı bu olabilir. Sitesine de girmeni öneririm. Mezunlarının nerelerde çalıştığını, ne iş yaptıklarını vb hakkında birçok bilgi bulunuyor. Son olarak bana kalırsa tam burslusu daha yüksek bir sıralamayı hak ediyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up
  • Casablancas kullanıcısına yanıt
    Hocam sence bahcesehirle kıyaslarsak hangisi daha iyidir bilgisayar müh acısından

• Hocam ben yeditepe bilgisayarda okuyorum.1. sınıfı bitirdim henüz. Okulu daha önce anlatmıştım birine, o konudan kopyalayıp yapıştırıyorum tekrar buraya.

Öncelikle güzel bir kampüsümüz var. Yeşillik alan fazlasıyla var. İçinde güzel kafeler, takılabileceğiniz sosyal yerlerde var. Beklentiyi oldukça karşılar. Eğitim olarak tabii ki top okullarla(Boğaziçi, bilkent vb.) aynı seviyede değil fakat birçok okuldan da üstün. Hocalarımızın hepsi ya Türkiye'de ki top okullardan ya da yurt dışından mezunlar. İlk dönem hocamız ABD'de apple da çalışmıştı. ABD yüksek lisanslı çoğu. Ders anlatımları da gayet iyiydi. Her türlü sorununuzla birebir ilgileniyorlar. Size iyi referans olabilecek insanlar. Okulun imkanları da özel olduğundan dolayı oldukça iyi. Bilgisayarlarımız yeni mesela. Apple prolar falan da var.

Onun dışında yemekler maalesef biraz pahalı. Yemekhanede öğrenci menüsü alırsanız 8-10 TL, öğrenci menüsünün dışına çıkarsanız 15 TL'yi buluyor ki yemeklerde çok güzel değil. Okulun çevresinde de birsürü restorant , kafe tarzı yerler var. Güzel mekanlar hepsi ancak pahallılar yine.

Kulüplerin birçoğu etkin, süreklide etkinlik falan düzenliyolar. Birine katılmıştım mesela, Türkiye'de ki şirketlerden önemli insanlar gelip konferans verdi 3 gün boyunca ve o günlerin gecesinde de çok güzel eğlenceler oldu.(gece kulübüne gidildi okulca , diğer günde teknede rakı sofrası falan kuruldu) Bu tarz etkinlikler çokça oluyor.

Ortamdan bahsetmek gerekirse tiki denilen insanlar tabii ki oluyor ama okul nüfusunun azınlığını oluşturuyorlar(ilk sorulan bu oluyor genlde özel olduğu için). Benim takıldığım insanlar gayet düzgün insanlardı. Çok güzel dostlar edindim , çok güzel de anılarımız oldu beraber ilk yılda. Hangi tür insanla takılmak istediğiniz size kalmış yani. Kendinize göre biri bulabilirsiniz illa.

• Straight Edge Messiah kullanıcısına yanıt
    Hocam ulaşımı sorun oluyormu peki mesela kadıköye kaç dakikada ulaşırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avcı Bekılayv kullanıcısına yanıt
    Hocam kadıköyden 19F'ye binip son durakta iniyorsun, direkt alt kapıda bırakıyor. 55 dakika sürüyor. Ulaşım sorunu pek yok.
  • Avcı Bekılayv kullanıcısına yanıt
    Ben yeditepe'de karar kılmıştım. Bahçeşehir'in sıralamasının yüksek olma sebebi biraz kampüs konumu ve oldukça yüksek reklamcılık becerileri.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hacettepe ve YTÜ senin faydana olur. Bir de burs, yurt imkanı yoksa öğle yemeğine 20 TL, yurda 1500 TL bayılabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artyom A. C. kullanıcısına yanıt
    İlk 20 bin için aylık ₺300 ve ücretsiz konaklama imkanı veriyor.

• Guest-1h062019 kullanıcısına yanıt
    Hocam kalma vb durumda kesiliyor mu onlar ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.