Şimdi Ara

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
15.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: hoppala 2

quote:

Orijinalden alıntı: berktd

Burs kac sene kesilmiyor ? Kesin bir bilgisi olan var mi ?

2 sene hazırlık 7 sene lisans toplam 9 sene

nasıl yani sınıfta kalsam da bursum devam mı ediyor ? bunu açabilir misiniz ?

Kesilmiyor.Ancak 9 senede bitiremezsen kesiliyor onuda yapan olur mu bilmiyorum
  • Burslu kontenjanla yerleştirilecek öğrencilere verilecek burslar
    karşılıksız olup sadece öğretim ücretini kapsamaktadır. Burslar,
    Yabancı Dil Hazırlık Programlarında geçirilebilecek süreyi de
    kapsamakta olup öğrencinin yerleştirildiği programdaki normal
    öğrenimi süresince (4 yıllık programlarda 8, 5 yıllık programlarda
    10, 6 yıllık programlarda 12 yarıyıl) akademik başarıya bakılmaksızın
    devam eder
    . Tam Burslu kontenjanlara yerleştirilecek öğrencilere
    verilecek burslar, öðretim ücretinin tamamını, %50 Burslu
    programlara yerleştirilen öğrencilere sağlanan burslar, öğretim
    ücretinin %50’sini kapsamaktadır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

(4 yıllık programlarda 8, 5 yıllık programlarda
    10, 6 yıllık programlarda 12 yarıyıl

4 yıllık program 8 yarıyıl sürer ve 4 yıl eder bu ... orada açık bir şekide 4 yıl vereceğiz demişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 15 Ağustos 2010; 19:09:46 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

4 yıllık program 8 yarıyıl sürer ve 4 yıl eder bu ... orada açık bir şekide 4 yıl vereceğiz demişler.

Yeditepe üniversitesini aradım bana öyle bişey olmadığını söylediler.Burs kesilme işi yokmuş.Sınıfta kalırsan ne olur bilmiyorum ama belli bi not sınırı yok sınıfı geçmen yeterli sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yeditepe üniversitesini aradım bana öyle bişey olmadığını söylediler.Burs kesilme işi yokmuş.Sınıfta kalırsan ne olur bilmiyorum ama belli bi not sınırı yok sınıfı geçmen yeterli sanırım.

hangi numarayı aradın bende arayı orayı .

• www.yeditepe.edu.tr den girdim baktım herhangi bi numarayı çevirebilirsin
  • kadiköyden üniversiteye ulaşım ne kadar sürer? birde üniversite civarında bildiğiniz devlet yurtları varmı?
  • Gençler burs olayını kafanıza takmayın gitmez öyle kolay burs. Devamsızlıktan 2 dönem kalmadığınız kadarı ile. Yaz okulu bedava burslulara. Yurtta yaşam zordur gelin bir sene yurtta kalın sonra eve çıkın. Yeditepe de yurt otel gibi değil. Yurt parasına yemek ve çamaşır dahil değil. Yurtta sadece yatıyorsun:)

Kadiköyden en hızlı ulaşım 19 hatlı otobüstür. Yeditepeye bostancı köprüsü üstünden. 3 farklı minibüs. 4 farklı belediye otobüsü ile gidebilirsiniz.
  • Yeditepe yurtlarinda camasir yok mu gercekten , yemek olmadigini biliyordum ama camasir vardir diye dusundum . Bende en azindan ilk seneyi okulun yurdunda kalirim diye dusunmustum .
  • quote:

Yeditepe yurtlarinda camasir yok mu gercekten , yemek olmadigini biliyordum ama camasir vardir diye dusundum . Bende en azindan ilk seneyi okulun yurdunda kalirim diye dusunmustum .

Yok ama kalman avantaj ilk sene için. Bol üst getir tatillerde eve götürüp yıkarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Gençler burs olayını kafanıza takmayın gitmez öyle kolay burs. Devamsızlıktan 2 dönem kalmadığınız kadarı ile. Yaz okulu bedava burslulara. Yurtta yaşam zordur gelin bir sene yurtta kalın sonra eve çıkın. Yeditepe de yurt otel gibi değil. Yurt parasına yemek ve çamaşır dahil değil. Yurtta sadece yatıyorsun:)

Kadiköyden en hızlı ulaşım 19 hatlı otobüstür. Yeditepeye bostancı köprüsü üstünden. 3 farklı minibüs. 4 farklı belediye otobüsü ile gidebilirsiniz.

walla ben ev tutmayı düşünüyorum kadıköy veya üsküdardan... ulaşım uzun sürer mi ? bide devlet yurdu çıktı 1 ay sonra ev tutup ayrılcam daha sonraki yıllarda yurt hakkım ölürmü veya yurt çıkınca hiç gitmesem?

• Bilmem öyle şeyleri. Yeditepe yurtta çamaşır var bu arada yanlış anlattım çamaşır yıkatmak para ile.
  • pis kapitalistler.

ayda 600 tl verdiğin yurtta çamaşır makinasını kullanamamak da varmış vay be ...

peki hocam yurt odaları hakkında ne düşünüyorsun ?

yani odalar böyle mi ?
    http://www.yeditepe.edu.tr/home/foto-galeri.dot?galeriId=72885

eh her hafta sonu eve gidip yıkatıp geri dönerim ...

19 veya 19 f caddebostan taraflarına ne kadar sürede geliyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 16 Ağustos 2010; 18:09:22 >
  • Minübüs yolundan gelen 19f var. Kadiköyden kalkıyor. Sık bir otobüstür. Her 10 dk var sanırım.
  • okul ne zaman açılıyor ? hazırlıkta boş günler oluyor mu ?
  • Eylul de iki sinav varmis ing tespit sinavi , hazirlik ise 4 ekim de basliyormus , haftaici hergun sabah 9 aksam 4 bnim bilgim bu yonde , camasir olayi ise , her haftasonu eve gitcem o konu pek sorun olmaz herhalde
  • 17 Eylül'de yeterlilik sınavı var eğer geçersen direk 1.sınıftan başlarsın.Geçemezsen 23 Eylül ve 27 Eylül ( yanlış hatırlıyo olabilirim tarihleri ) de iki tane sınava gircez.Seviyemiz test edildikten sonra 4 Ekim saat 9'da hazırlık dersleri başlıyor.
  • prof sınavı var. Herkes essay yazmaya çalışsın. Profu geçmek zor geçemezseniz .sonra bir sınav olacak kalırsanız c kurundan başlarsınız geçerseniz bir sınav daha 2. aşama sınavı kalırsanız b geçerseniz a dan.
  • Proficiency zor falan değil milleti kandırmayın. 45 dakikada millet sınavı terk etmeye başlıyor. Zannedersin ki millet TOEFL sınavına giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

Proficiency zor falan değil milleti kandırmayın. 45 dakikada millet sınavı terk etmeye başlıyor. Zannedersin ki millet TOEFL sınavına giriyor.

2000 kişi keyfi hazırlık okuyor da değil. Milleti kandırıyor değiliz hazır olmaları gerektiğini söylüyorz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.