Şimdi Ara

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
15.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Camasir yikama olayi nasil olmaz ya? Aklim mantigim almiyor ucretli olarak bile mi yikama yok?
  • ----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 26 Ekim 2010; 12:25:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

b8 e geçtim hayırlısı

Gözün aydın. Güzel. 2 dönem hazırlık oku keyfini çıkar Aman uzatma
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

b8 e geçtim hayırlısı

Gözün aydın. Güzel. 2 dönem hazırlık oku keyfini çıkar Aman uzatma

biraz kötü oldu ama 3 günde kaynaşmışlar bayağı .neyse sınıf 2. katta ya ona bakıyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

Camasir yikama olayi nasil olmaz ya? Aklim mantigim almiyor ucretli olarak bile mi yikama yok?

Sorumu yanitlarsaniz sevinicem buyuk ihtimal ekten yeditepeye yerlesecem
  • quote:

quote:

Camasir yikama olayi nasil olmaz ya? Aklim mantigim almiyor ucretli olarak bile mi yikama yok?

Sorumu yanitlarsaniz sevinicem buyuk ihtimal ekten yeditepeye yerlesecem

Var dostum olmaz mı para varsa herşey var yeditepede rahat ol
  • yurtta çamaşır yıkama olayı var yahu,kim dedi sana... ütü bile veriyorlar .sadece bedava değil .
  • Ne kadar ucreti?

Gamli dun pm atmistim sana ama okumamisin herhal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorerAA -- 6 Ekim 2010; 19:03:27 >
  • valla ne kadar bilmiyorum hocam ,hiç merak etmedim ama sorarım senin için .

şimdi gördüm pm ini sorabilirsib tabi ki .
  • Merhaba arkadaşlar,

Yorumların hepsini okudum belki bu yazıyı yazmakta geç bile kaldım.İşte benim gözümden Yeditepe :

Hazırlık atlama sınavına girmedim kur belirleme sınavına girdim ve yaptığım en iyi ingilizce sınavıydı diyebilirim.Sorular bildiğin çerez gibiydi,bu arada bende Anadolu çocuğuyum fakat ingilizcem okul hayatımın her döneminde iyi olmuştur.Peki sonuç ne geldi? Ben A kurundan başlamayı düşünüyorken C kurunda başladım.Neyse koy rahvan gitsin dedim.Okulun başladığı gün tiplere bakıyorum inanılır gibi değil..İnsanların geneli 20-30 yaşlarında bir baltaya sap olamayan tiplerden.Sınıfıma girdim derslerime başladım o kadar itici geliyorki insanlar saçma sapan şeylere gülünüyor,yeni tanışmış insanlar kardeş ayağına yatıyor,samimiyetsizlik dizboyu..
    Okulda rahat edemedim henüz başlayalı 1 ay olmasına rağmen 54 devamsızlığımın hepsinide kullandım.Neden mi ?
    Çünkü o ortam beni itiyor,o samimiyetsiz herifler benimle aynı amacı taşımıyor.
    Bugün öğrenci işlerinden sınıfta kaldığımın haberini aldım ve okula gittim.Sınıfımda ders veren hocadan kapıyı tıklatıp görüşmek için izin istedim.Yanıma geldi ve dedimki hocam son iki dersinizede giriyim girmediğim bir ders için beni sınıfta yazın yoksa sınıfta kalıyorum.Adamın dediği cevap : Beni ilgilendirmez.

Adamda haklı,kimseye muhtaç olmaman gerek bunu tekrar anladım.Ordan çıkıp öğrenci işlerine gittim ve ne yapmam gerek diye sordum.Heyet raporu almam gerekiyormuş,hiç tanımadığın bir şehirde hangi hastaneye gidip heyet raporu istiyorum desem bana gülerler.

Artık ümidim kesilmişti ordaki banklara oturdum babama durumu izah edip memleketime döncem.Dizlerim fena halde titriyormuş farkında değilim.Ordan sevimli yaşlı bir bayan geldi gel evladım konuşalım biraz seninle dedi.Odasına geçtik.

Durumu izah ettim,buraya ait olmadığımı söyledim.Allah razı olsun benimle ilgilendi ve dediki şimdi sana bir dilekçe yazcaz seni son 3 saat benim yanımda olduğunu söyleyeceğiz.Dilekçeyi yazdı ve sınıfla ilgili problemlerin olduğunu bildiği için sınıfını değiştirebiliriz dedi.Sınıfımı değiştirdim C kurunun en iyi sınıflarındayken C kurunun en kötü sınıfına geçtim.En azından kafamı bozacak çok insan olacağına kafamı bozacak az insan olsun.Sınıf 10 kişilikmiş,yarın yeni sınıfa başlıyorum.

Hazırlığı bitirip defolup gitmek istiyorum.Bursunada ortamınada lanet olsun böyle okulun.

Tercih yapacak adaylar için söylüyorum :

Eğer samimiyetsiz,yapmacık insanlardan nefret ediyorsanız ve para sıkıntısı çekeceğinizi biliyorsanız bu okula gelmeyin.

• kardeşim;
    ben de malesef okulumdan memnun değilim,ortamının da seni nasıl zora soktuğunu tahmin edebiliyorum,en azından ben alışığım ve biliyorum 12 yıl boyunca kolejde okudum .çevremde bana kafa dengi olabilen insnalar da pek mutlu değiller okulundan.

ancak okulu böyle bırakıp gidersen hemen pes edersen hiç bir şey kazanamazsın.okulla ilgili olarak şunu kabullenmen lazım :iyi bir ingilizce eğitimi veriyorlar .ve sadece devlet ingilizcesi ile b de idare etmen gerçekten zor,b de dersler kolay değil,daha bu gün 3 tane kompozisyon yazdık .

tam burslu olduğunu tahmin ediyorum başarılı bir öğrenci olduğunu tahmin ediyorum,en azından bu sene sık dişini,seneye geçiş yap ortalama bir devlet üniversitesine .

ve şunu söylemek istiyorum:

bu tip insnalar hayatının her döneminde olacak,hele ki yüksek hedeflerin var ise.o yüzden onları şimdiden tanımaya gayret et,idare etmeyi öğren .

ve inan ki senden kötü durumda olanlar var mesela ben ,ama ben ona rağmen genede böyle koyvermedim .

• Gençler bu kadar karamsar olmayın iyi insanlar çok yeditepede keyfinize bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Gençler bu kadar karamsar olmayın iyi insanlar çok yeditepede keyfinize bakın.

güzel insanlar çok kesinlikle,ancak çoğunluğun içinde az kalıyorlar.
  • sabretmek gerek... insanları anlamaya çalışın o zaman gelir arkası...
  • Error 404. Post not found.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lillymunster -- 23 Aralık 2011; 20:53:26 >
  • sana bir pm attım,özel mesajlarından bakabilirsin.
  • İyi insanlarda var elbette ama çoğunluğun içerisinde az kalıyor.Yeni sınıfım güzel herkesle kaynaştık hoş bir ortam var,hazırlık binasının en üst katında sınıf,harika bir manzarası var aşağı inip sigara içeceğime balkona çıkıyorum.Para versen bulamazsın öyle bir manzara :) Neyse şu an herşey gayet güzel gidiyor derslerin sıkıcı geçmesi haricinde tabi..Ha bu arada bu seneyi atlatıp memlekete döncem diyodum ya vazgeçtim o karardan.Ben niye gidiyim be onlar gitsin :) Bu arada canı sıkılan olursa beklerim hazırlık binasının en üst katının balkonundayım her tenefüs.Benden bir tavsiye arkadaş bulcam diye kasmayın kendinizi adam gibi adam bulmak bazı sınıflarda zor oluyor.Sohbet muhabbet olsa bile adamın cebinde marlboro paketi varken gelip senden sigara isteyebiliyor.Ayık olmak lazım burda :)
  • Zaten c nin üst sınıfları ile b de dediğin tipler daha bol. Yoksa benim eski c sınıfım çok güzeldi. C kaçtasin
  • Biraz daha geçsin iyice alışırsınız rahat olun gençler:) ben birazdan hazırlıkta tanıştığım makine inşaat bilgisayar ve birkaç mühendis arkadaşımla halı saha maçına gideceğim:)
  • eee arkadaşlar sustunuz şimdiye kadar bayağ bir bilgi sahibi olmuşunuzdur. Bizleri de bu bilgilerden mahrum bırakmayınız Okul nasıl gidiyor?. 12 yıllk öğrencilik hayatının onca zahmetine (şöyle gönül rahatlılığı ile) kesinlikle değiyor mu ?.... gibi biraz bilgi verseniz mutlu oluruz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.