Şimdi Ara

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
15.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

Proficiency zor falan değil milleti kandırmayın. 45 dakikada millet sınavı terk etmeye başlıyor. Zannedersin ki millet TOEFL sınavına giriyor.

2000 kişi keyfi hazırlık okuyor da değil. Milleti kandırıyor değiliz hazır olmaları gerektiğini söylüyorz.

2000 kişinin çoğu zaten bir baltaya sap olamamış olamayacak fakülteye giremeden okuldan kayıtlarını sildirecek adamlar ya da Anadolu'dan gelip de haliyle ingilizceye hakim olmayan insanlar. O 2000 dediğini sayının sadece 300-400'ü (Anadolu'daki öğrencileri saymazsak) ciddi anlamda ingilizce öğrenmek isteyip de hazırlık okuyan öğrenciler. Senin herkesten daha iyi bilmen gerek hazırlık tenefüslerinde kaç kere görmüşsündür 25 yaşına dayanmış hayattan hiçbir beklentisi olmayan baba parasıyla yaşayan tonla tip var orada.

Anlatmak istediğim hazırlık sınavı korkutmasın sizi denildiği kadar zor değil eğer olur da kalsanız bile hemen üniversite havasına girip de asarsanız dersleri sizi uzun hazırlık yılları bekler. Hazırlığa üniversite değil lisenin devamı gibi bakmakta yarar var.

• Baktım sorulara, ilkokul düzeyinde yemin ederim.
  • 12 yıl boyunca ingilizce okudum.ama hala gramere tam hakim olmadığımı düşünüyorum.ciddi ciddi çalışacağım hazırlıkta.yani ingilizce kitap falan okuyorum rahatça anlıyorum da ama cümle kuramıyorum .bunu çözmem lazım
  • Herkesin ingilizcesi iyi olsa zaten hazırlık olmaz.Anadoludan gelenleri neden küçümsüyorsun onu anlamıyorum??
  • ya bu okula gidiş işini nasıl yapıcaz :) ilk sene sorun benim için. Metrobüsle gitmek mümkün mü acaba yani inilicek sanırım bi duraktada nerde inicez bide hangi otobüse binicez o indiğimiz metrobüs durağının ordan var mı bilen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoppala 2

Herkesin ingilizcesi iyi olsa zaten hazırlık olmaz.Anadoludan gelenleri neden küçümsüyorsun onu anlamıyorum??

bak küçümsemiş miyim tekrar oku
  • quote:

Orijinalden alıntı: damir12

ya bu okula gidiş işini nasıl yapıcaz :) ilk sene sorun benim için. Metrobüsle gitmek mümkün mü acaba yani inilicek sanırım bi duraktada nerde inicez bide hangi otobüse binicez o indiğimiz metrobüs durağının ordan var mı bilen ?

metrobüs oraya gitmez kadiköyden 19 numaralı otobüslerden birine bineceksin ayrıca minibüslerde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfrz

quote:

ya bu okula gidiş işini nasıl yapıcaz :) ilk sene sorun benim için. Metrobüsle gitmek mümkün mü acaba yani inilicek sanırım bi duraktada nerde inicez bide hangi otobüse binicez o indiğimiz metrobüs durağının ordan var mı bilen ?

metrobüs oraya gitmez kadiköyden 19 numaralı otobüslerden birine bineceksin ayrıca minibüslerde var

yok biliyorum oraya gitmediğinide acaba diyorum metrobüsle bi yere kadar gidip ordan otobüsle okula ulaşma şansımız var mı acaba ?Yoksa dediğin gibi kadıköy sahilden binicez otobüse.
  • quote:

quote:

quote:

yok biliyorum oraya gitmediğinide acaba diyorum metrobüsle bi yere kadar gidip ordan otobüsle okula ulaşma şansımız var mı acaba ?Yoksa dediğin gibi kadıköy sahilden binicez otobüse.

Metrobüsle gelip uzun çayırda inip aşagıdan 16f yada 19 arabasına binip gidersin okula. 16f alt kapıda 19 ana kapıda bırakır. Metrobüs çıktı çıkalı herkes metrobüsle geliyor.

• Ortalamanız 2.00'ın altına düşmesin. Burslu öğrenciler için konuşuyorum. Eğer 2.00'ın altına düşerse uyarı gelir. Bir sonraki dönem yine 2.00'ın altında kalırsa bursunuz kesilir. Eğer takip eden dönemlerde 2.00'ın üstüne çıkarırsanız bursunuz tekrar bağlanır. Bazı bölümlerde yaz okulu yoktur ( Bilgisayar Mühendisliği )
  • 2.0 zor bir ortalama mıdır ? hazırlıkta da var mı öyle bir ortalama ?
  • yurt başvurusu için ne gerekiyo?bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

Ortalamanız 2.00'ın altına düşmesin. Burslu öğrenciler için konuşuyorum. Eğer 2.00'ın altına düşerse uyarı gelir. Bir sonraki dönem yine 2.00'ın altında kalırsa bursunuz kesilir. Eğer takip eden dönemlerde 2.00'ın üstüne çıkarırsanız bursunuz tekrar bağlanır. Bazı bölümlerde yaz okulu yoktur ( Bilgisayar Mühendisliği )

burslu olanlara yaz okulu ücretlimi ? birde harç ödeniyormu,
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

quote:

quote:

Metrobüsle gelip uzun çayırda inip aşagıdan 16f yada 19 arabasına binip gidersin okula. 16f alt kapıda 19 ana kapıda bırakır. Metrobüs çıktı çıkalı herkes metrobüsle geliyor.

çok sağol valla bunu öğrenmek istiyordum kaç gündür.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoppala 2

yurt başvurusu için ne gerekiyo?bilgisi olan var mı?
  • Hadi hayırlısı bakalım ben de Yakın Doğu Üniversitesinden Yeditepeye yatay geçiş için başvuru yapacağım..Eczacılıkta okuyorum bu arada..o bölümde okuyan arkadaşlar pm ile ulaşabilirlerse çok sevinirim
  • Elektrik-Elektronik Mühendisliği benim Tam Burslu
  • Yaz okulu burslu öğrencilere bursu kadar indirimlidir. 2.00 ortalama zor bir ortalama değil. Bursunuzu okurkende haketmeniz gerekir sadece girerken değil. Yan gelip yatmazsanız gereken önemi verirseniz ( orta halli bir çalışma ) 2.5 ortalamaya sahip olabilirsiniz.
  • hazırlık sınıfını geçmek kolay mı ?yani ben ingilizce kitap falan bile okuyorum sorunsuz ama gramer de sorunum var .geçmem zor mu olur ?

bri de hazırlıkların boş günleri var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 19 Ağustos 2010; 16:31:38 >
  • 2 gün önce kaydımı yaptırdım,yurtta da odamı ayırdım .hayırlısı olsun :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.