Şimdi Ara

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
15.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makroeknomist -- 1 Ağustos 2012; 2:02:37 >
  • Hukuk Fakültesi
  • eee bu gün ki sınava girenler var mı arkadaşlar ? bence zordu ... o kadar çoktu ki sorular dikkatimi dağıldı.essayda da okul çağındakilerin çalışması hakkında ne düşünüyorsunuzu seçtim ama 300 cümle istiyormuş o kadarını Türkçe bile yazamam ki ben ... bu arada yurtta kalan da var mı şu an ?yurdun interneti 75 megabit.
  • Yurtta suan kalinabiliyor mu ? Kura cekilcekti ama ?
  • yurtta şu an kalınabiliyor.sınav nedeni ile kalacağını söylersen hemen oda veriyorlar.şu an yurttayım ve 27 sine kadar kalma hakkım var.
    ve şu an yurt çok ıssız,eğer aciliyetin yok ise tavsiye etmem.ben de yarın gitmeyi düşünüyorum.yurtta herkes gitti sınava girdikten sonra ve ben de sıkılmaya başladım.eğer gelir isen benim odaya beklerim,gerçekten arkadaşa ihtiyacım var.
  • Suan dusunmuyorum :):) yurt ile ilgili kurallari bilio musun ? Aksam kacta giriliyomus okul zamani ? Birde okul cevresinde ulasim nasil ? Bildigim kadariyla direk taksime giden bi otobus var , baska ne var bilmiyorum ama okula gittigimde bir suru minibus gormustum kapida
  • quote:

Orijinalden alıntı: berktd

Suan dusunmuyorum :):) yurt ile ilgili kurallari bilio musun ? Aksam kacta giriliyomus okul zamani ? Birde okul cevresinde ulasim nasil ? Bildigim kadariyla direk taksime giden bi otobus var , baska ne var bilmiyorum ama okula gittigimde bir suru minibus gormustum kapida

minibüsler aylık ücret ile çalışıyor,yani yurtta kalıp ben bilmemneye gitcem gideyim yapma imkanın yok (okulun sarı servislerinden bahsediyorum) kampüs içinde ring hattı var,sürekli çalışıyor ...

yurtta sigara içmen çok zor,odalarda yangın alarmı var . hafta sonları giriş gece 1 de hafta içi de 12 de .geldiğinde tabi ki seni kapıda bırakmazlar geç kalırsanda ama bunu tekrarlar ise rektörlüğe veriyorlar ismini.

doğrudan taksime giden otobüs var,numarası 256.kadıköye giden otobüs var 15 dk de bir numarası da 19 . ancak ulaşım çok zor adı üstüme kayışdağı dağ başı resmen...

okul etrafında bol bol yemek yapan yerler var yeni yeni keşfediyorum.tam karşıda pilav dünyası var,ancak pek gidilmiyor oraya,çok da harika bir yer gibi değil ortalama .ana kapıdan karşıya geçmeden sola dönünce biraz ileride bir alan var orada pideci,pilavcı,ızgara yemekleri yapan bir yer var.oranın tam karşısında da nargile içilen bir yer var.

başka soruların olur ise seve seve yanıtlarım .

• Hmm, son sorum sinav kac saat surdu ? Ben 23 tekine gircem bide gecemezsem 27 . Acaba cok uzun mu suruyor ?
  • evet uzun sürüyor.2.5 saatti yanlış hatırlamıyorsam.esas sorun dikkatini yoğunlaştırmada ... sorular çok uzun ve native ingilizce... o yüzden dikkat çok kolay gidiyor.

bu arada 23 ündekini geçemezsen 27 sindekine girmiyorsun.23 ünde başarısız isen c kurunda okuyacaksın.başarılı olursa 27 sinde b den a ya sınavına gireceksin.
  • Prof sınavı hariç diğer sınavlar çok basittir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: berktd

Suan dusunmuyorum :):) yurt ile ilgili kurallari bilio musun ? Aksam kacta giriliyomus okul zamani ? Birde okul cevresinde ulasim nasil ? Bildigim kadariyla direk taksime giden bi otobus var , baska ne var bilmiyorum ama okula gittigimde bir suru minibus gormustum kapida

minibüsler aylık ücret ile çalışıyor,yani yurtta kalıp ben bilmemneye gitcem gideyim yapma imkanın yok (okulun sarı servislerinden bahsediyorum) kampüs içinde ring hattı var,sürekli çalışıyor ...

yurtta sigara içmen çok zor,odalarda yangın alarmı var . hafta sonları giriş gece 1 de hafta içi de 12 de .geldiğinde tabi ki seni kapıda bırakmazlar geç kalırsanda ama bunu tekrarlar ise rektörlüğe veriyorlar ismini.

doğrudan taksime giden otobüs var,numarası 256.kadıköye giden otobüs var 15 dk de bir numarası da 19 . ancak ulaşım çok zor adı üstüme kayışdağı dağ başı resmen...

okul etrafında bol bol yemek yapan yerler var yeni yeni keşfediyorum.tam karşıda pilav dünyası var,ancak pek gidilmiyor oraya,çok da harika bir yer gibi değil ortalama .ana kapıdan karşıya geçmeden sola dönünce biraz ileride bir alan var orada pideci,pilavcı,ızgara yemekleri yapan bir yer var.oranın tam karşısında da nargile içilen bir yer var.

başka soruların olur ise seve seve yanıtlarım .

yurt giriş saati erkek yurdu için temsili bir saat denilebilir. zira 5yıldır hiç kimsenin geç geldiği için isminin herhangi bir yere gittiğini görmedim. Arkadaşlar bu konudan dolayı gelen uyarı kağıtlarını uçak yapıp atıyorlardı : ) Gerçi yurt müdürü yeni değişti bu konuda ne kadar katı davranır bilemeyceğim. Odalarda çok rahat sigara içersin. oda arkadaşın rahatsız olmuyorsa tabi. o yangın alarmları sigara dumanına duyarlı değil.
    Aklıma gelmişken şunu da ekleyim, not ortalamasından ya da disiplin cezası dışında herhangi birşeyden dolayı burs kesilmiyor artık. Bunu bizzat rektör yardımız Melih Boral beyden teyit ettim. Fakat benim tavsiyem burs kesilmiyor diye rahata alışmayın : ) özellikle mühendislik zordur ve okulun ders sistemi biraz ters olduğu için (mesela kaldığın dersi alttan alamıyorsun, tekrar alıyorsun) her an okulu uzatmış olabilirsiniz kendimden biliyorum : )
    herhangi bir sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

• Gamlı Baykuş okul hakkında bilgi verirsen çok iyi olur... Bir aday olarak...
  • okul güzel ve tikiler oldukça fazla olsa da okulda bayağı kişi yarım yada tam burslu o tipler de hep iyi alanlara gidiyorlar.tikicanlar ikoncanlar hep kıytırık alanlara gidiyorlar ...

şu an için okula sınirim bozuk genede .10 yıldır ingilizce görüyorum ve sınava da girdim .sınıfım sınava girmeyenlerden oluşuyor .

şu an hazırlık okulunda sayı saymayı öğreniyorum,reported speech leri vs okumuş bir adam olarak sayı saymayı what is your name demeyi öğreniyorum ve şu an sinirim gerçekten çok bozuk 2 gün oldu ve muhattap da bulamıyorum .1 hafta daha sabredeceğim ya bana adam gibi bir açıklama yapacaklar : yani sınava girdin seviyen bu değil ama başka sınıf kalmadı yarı döneme kadar burada devam etmelisin derse devam ederim ancak derdimi ingilizce olarak anlattığım hocanın bana ingilizce olarak senin seviyen burasıymış derse ben burada devam etmem .
  • quote:

okul güzel ve tikiler oldukça fazla olsa da okulda bayağı kişi yarım yada tam burslu o tipler de hep iyi alanlara gidiyorlar.tikicanlar ikoncanlar hep kıytırık alanlara gidiyorlar ...

şu an için okula sınirim bozuk genede .10 yıldır ingilizce görüyorum ve sınava da girdim .sınıfım sınava girmeyenlerden oluşuyor .

şu an hazırlık okulunda sayı saymayı öğreniyorum,reported speech leri vs okumuş bir adam olarak sayı saymayı what is your name demeyi öğreniyorum ve şu an sinirim gerçekten çok bozuk 2 gün oldu ve muhattap da bulamıyorum .1 hafta daha sabredeceğim ya bana adam gibi bir açıklama yapacaklar : yani sınava girdin seviyen bu değil ama başka sınıf kalmadı yarı döneme kadar burada devam etmelisin derse devam ederim ancak derdimi ingilizce olarak anlattığım hocanın bana ingilizce olarak senin seviyen burasıymış derse ben burada devam etmem .

Ben ilk girişimde 58 ile kaldım ve 0 writingim vardı. proftan C kuru sınavını hızlı bir şekilde yaptım çıktım ve kaldım :) Şans işi ve benim ingilizcem çok iyi idi. İng edebiyatı bile görmüştüm. Hazırlık iyidir keyfini sür. En iyi arkadaşlıklar orada kuruluyor. Aktif ol milleti topla yemeklere gidin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 5 Ekim 2010; 17:34:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

okul güzel ve tikiler oldukça fazla olsa da okulda bayağı kişi yarım yada tam burslu o tipler de hep iyi alanlara gidiyorlar.tikicanlar ikoncanlar hep kıytırık alanlara gidiyorlar ...

Ben ilk girişimde 58 ile kaldım ve 0 writingim vardı. proftan C kuru sınavını hızlı bir şekilde yaptım çıktım ve kaldım :) Şans işi ve benim ingilizcem çok iyi idi. İng edebiyatı bile görmüştüm. Hazırlık iyidir keyfini sür. En iyi arkadaşlıklar orada kuruluyor. Aktif ol milleti topla yemeklere gidin.

peki hocam sen c nin en kötü sınıfı mıydın ? yani sana what is your nameyi öğretiyorlar mıydı ? bana dokunan bu oldu c de olmam değil .

biizm sınıf pek aktif değil zaten 2 gün oldu şurada,kızın biri ile muhabbetim var o kadar.

• Herkes şimdi balık gibi bakıyordur etrafa:) Sonra düzelir haftaya gör milleti sen. Şuan fakultede hazırlık taki gibi arkadaşlar bulunmuyor. Evet c de what is your name ile başlıyor ama s.et kimse takmıyordu ama hocaların işide bu malesef. bu arada c kaçtasın.
  • quote:

Herkes şimdi balık gibi bakıyordur etrafa:) Sonra düzelir haftaya gör milleti sen. Şuan fakultede hazırlık taki gibi arkadaşlar bulunmuyor. Evet c de what is your name ile başlıyor ama s.et kimse takmıyordu ama hocaların işide bu malesef. bu arada c kaçtasın.

c-67 what is your name dese tamam ama sınıf da what is your name seviyesinde
  • Harbi öyle kaydırmamı yaptın ne sınavına itiraz et bence ama geçti sanırım itiraz süresi. Az puanla kaçıranalar genelde c 1 den c8 kadar oluyorduç Ben c4 idim
  • quote:

Sen bile o kadar ingilizce görmene rağmen geçememişsen ben ne yaparım acaba? Bende eyer ygs de yüksek tuturursam direk ingilizce kursuna gitmeyi planlıyorum. Sınavı geçmem için ne tavsiye edersin _
    bu arada senin puan kaçtı ?

• quote:

Harbi öyle kaydırmamı yaptın ne sınavına itiraz et bence ama geçti sanırım itiraz süresi. Az puanla kaçıranalar genelde c 1 den c8 kadar oluyorduç Ben c4 idim

ne yaptım ne oldu hiç bilmiyorum ama çok üzüldüm...

internetten puanlar açıklanmıştı orada puanım sıfır olarak göründü .ben de aradığımda orada yazanın yanlış olduğu,benim gerçek puanımı yansıtmadığını söylediler.güncellemediler demek ki
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.