Şimdi Ara

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
15.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eee sustunuz üniversite çok mu zorladı ne
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuluk -- 27 Haziran 2012; 23:22:22 >
  • c2 olarak ve hazırlık okulunun müdavimi olarak bütün sorulara açığım buyrunuz gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: garez34

c2 olarak ve hazırlık okulunun müdavimi olarak bütün sorulara açığım buyrunuz gençler

selam hocam yeditepe üniversitesinde okuyorsun sanırım sana birkaç sorum var :D

Bu sene Yeditepe üniversitesi Bilgisayar öğretmenliği(BÖTE) bölümünü tercih edicem tam burslu olarak.

1.Hazırlık sınıfında burs geçerlimi?. hazırlık sınıfında kalırsak burs kesilirmi?-en fazla 2 keremi kalma hakkımız var?

2.Hazırlığı geçtik ama normal lisans eğitiminde notlarımız düşük geldi sınıfta kaldık. yaz okulu paraylamı?, burs kesilirmi sınıfta kalırsak? kesiliyorsa kaç kere kalma hakkımız var?

birde not ortalamasını 2.0 yapmak veya 2.0 ın üstünde tutmak nasıl zormu? yani çalışkanmı olmak lazım 2.0 ı geçmek için

• quote:

Orijinalden alıntı: utku-k

quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

Ortalamanız 2.00'ın altına düşmesin. Burslu öğrenciler için konuşuyorum. Eğer 2.00'ın altına düşerse uyarı gelir. Bir sonraki dönem yine 2.00'ın altında kalırsa bursunuz kesilir. Eğer takip eden dönemlerde 2.00'ın üstüne çıkarırsanız bursunuz tekrar bağlanır. Bazı bölümlerde yaz okulu yoktur ( Bilgisayar Mühendisliği )

KARDEŞİM, işleri karıştırmayın, ÖSYM'nin verdiği bursları akademik başarısızlık bahanesiyle kesilemez, o bursun süreyle alakası var. Senin dediğin üniye girdikten sonra kazanılan burstur. Böyle şeyleri yazarken belirtin bunları, milletin kafasını karıştırmayın.

-----

Bu arada yurtta sigara içmenin "imkansız" olduğuyla alakalı bir şey söylemiş bir arkadaş, yangın sensörü müdür nedir falan bir şeyler demiş, o traş, rahat rahat sigara içiliyor.

İşleri karıştırdığım falan yok. Bunu aynen tanıtım günlerinde profesörler yüzüme karşı söyledi. Sonradan değişmiş olabilir bunu bilemem. Bana kızmayın gidin Sistem Mühendisliği hocalarınıza kızın.

• Hazırlık sınavındaki arkadaşlar haftanın kaç günü ders görüyorlar acaba? 9-16 arasımı dersler?

Anladığım kadarıyla, Sene başında yeterlilik sınavı oluyor onu geçen fakülteye devam, eğer geçemezse seviye tespit sınavı olup A,B,C sınıflarına yerleştiriliyor. Doğrumudur?
    C kurundan başlayanlar mecburen başarılıda dahi olsa 1 akademik yılda 2 kurs alabildikleri için A kuru için yazamı kalması lazım?
  • saat 09:15 ile 15:45 arası. geri dediklerin doğru.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k4n44t -- 1 Mayıs 2011; 18:16:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

saat 09:15 ile 15:45 arası. geri dediklerin doğru.

2 tane seviye tespit sınavının nedenı nedir acaba?
  • ilk seviye tespit sınavı hazırlık atlama, girmek zorunda değilsin girmez isen, ya da girip de başarılı olmaz isen 2. sınava giriyorsun. yok 1. sınava girip başarılı olmuş isen 2. sınava girmiyorsun ve fakülteye geçiyorsun. ilk seviye tespit sınavında başarısız olanların 2. sınava girmesi zorunlu. o sınav ile de seni hangi kura yerleştireceklerine karar veriyorlar. eğer 2. sınava girmezsen seni en kötü c seviyesi sınıfına yerleştiriyorlar.
  • Merhaba benim abim Yeditepe'ye gidiyor cok memnun.Ben de 2 sene sonra sınava giricem en azından %50 burs kazanmam gerek.Bilgisayar müh veya Elektrik-Elektronik müh. istiyorum.Ortalama kaç puan yapmam gerekir?
  • quote:

ilk seviye tespit sınavı hazırlık atlama, girmek zorunda değilsin girmez isen, ya da girip de başarılı olmaz isen 2. sınava giriyorsun. yok 1. sınava girip başarılı olmuş isen 2. sınava girmiyorsun ve fakülteye geçiyorsun. ilk seviye tespit sınavında başarısız olanların 2. sınava girmesi zorunlu. o sınav ile de seni hangi kura yerleştireceklerine karar veriyorlar. eğer 2. sınava girmezsen seni en kötü c seviyesi sınıfına yerleştiriyorlar.

cok teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Merhaba benim abim Yeditepe'ye gidiyor cok memnun.Ben de 2 sene sonra sınava giricem en azından %50 burs kazanmam gerek.Bilgisayar müh veya Elektrik-Elektronik müh. istiyorum.Ortalama kaç puan yapmam gerekir?

bu site süper burdan bakabilirsin her bölüme.
    http://www.bolumtomografisi.net/

• %50 bursluyum yaz okulu için geçerli mi bu ? verilen formlarda tam burslulara yönelik bir bilgi var sadece.eğer bursluysan bunu belirt ve sadece bu formu getir yeterli diyor banko dekontu istemiyor.%50 için de geçerli mi ki bu yoksa normal ücreti mi ödüyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harryup

%50 bursluyum yaz okulu için geçerli mi bu ? verilen formlarda tam burslulara yönelik bir bilgi var sadece.eğer bursluysan bunu belirt ve sadece bu formu getir yeterli diyor banko dekontu istemiyor.%50 için de geçerli mi ki bu yoksa normal ücreti mi ödüyorum ?

daha dün okula gidip kaydımı yaptırdım. ben de %50 bursluyum. sana yapacağını anlatayım. merkez binaya gidiyorsun, mali işlere gidip kayıt yaptırmak istediğini ve %50 burslu olduğunu söylüyorsun. sana ücretin tam yarısını yatırmanı söylüyorlar (1450 mi neydi) sonra o parayı yatırıyorsun bilgisayardan bakıyorlar yatmış ise o kağıdın burslu kısmını %50 diye dolduruyorlar ve şu şu şu tarihlerinde bu kadar para yatırdı falan deyip kaşeyi basıyorlar, o kağıdı alıp hazırlık öğrenci işlerine gidiyorsun ve veriyorsun onlar tamam deyince de işini halletmiş oluyorsun. tabi bunları hazırlıkta okuduğunu var sayıp yazdım.

• Yedıtepe de ogrenım bedelı taksıtlerı nasıl beyler? Okul kendı taksıt yapıyor mu? yapıyorsa ne kadar?

Gecen sene Garantı bankasına yonlendırıyolarmıs oyleyse ne gıbı belgeler ıstıyolar?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: harryup

%50 bursluyum yaz okulu için geçerli mi bu ? verilen formlarda tam burslulara yönelik bir bilgi var sadece.eğer bursluysan bunu belirt ve sadece bu formu getir yeterli diyor banko dekontu istemiyor.%50 için de geçerli mi ki bu yoksa normal ücreti mi ödüyorum ?

daha dün okula gidip kaydımı yaptırdım. ben de %50 bursluyum. sana yapacağını anlatayım. merkez binaya gidiyorsun, mali işlere gidip kayıt yaptırmak istediğini ve %50 burslu olduğunu söylüyorsun. sana ücretin tam yarısını yatırmanı söylüyorlar (1450 mi neydi) sonra o parayı yatırıyorsun bilgisayardan bakıyorlar yatmış ise o kağıdın burslu kısmını %50 diye dolduruyorlar ve şu şu şu tarihlerinde bu kadar para yatırdı falan deyip kaşeyi basıyorlar, o kağıdı alıp hazırlık öğrenci işlerine gidiyorsun ve veriyorsun onlar tamam deyince de işini halletmiş oluyorsun. tabi bunları hazırlıkta okuduğunu var sayıp yazdım.

hazırlıktayım evet.teşekkürler bilgi için.

• vay benim okul mühendislik fakültesi 2005 / 801.mezun geldi yüzde98burslu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 7 Haziran 2011; 6:37:43 >
  • hazırlık zormu yaz okuluna gıden arkadaslar?
  • beyler peyzaj mim. için bi fikri olan varmı %50 burslu istiyorum
  • hazırlık profecieny iiçin bildiginiz veya gittiginiz kurs var mı?? veya gecen bir arkadasınız
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.