Şimdi Ara

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
15.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hazırlığı okuyun en güzel arkadaşlıklar hazırlıkta.
  • Hala var mi 7tepeli?
  • Arkadaşlar ortalamam 1,98 (ilk dönemin) ticari bilimler öğrencisiyim ben sınamalı öğrenci mi oldum şimdi? 2. dönem 15 kredi mi almak zorundayım (f gelen 2 dersimle) ? Yoksa bu durum 1.sınıfı bitirip ortalamam hesaplandığında oluşacak tablo mu ? Gecem allak bullak oldu bir Allah'ın kulu uyarmaz mı ya çocuklar dikkat edin ortalamanıza diye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

vay benim okul mühendislik fakültesi 2005 / 801.mezun geldi yüzde98burslu

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ

• quote:

Orijinalden alıntı: damir12

Arkadaşlar ortalamam 1,98 (ilk dönemin) ticari bilimler öğrencisiyim ben sınamalı öğrenci mi oldum şimdi? 2. dönem 15 kredi mi almak zorundayım (f gelen 2 dersimle) ? Yoksa bu durum 1.sınıfı bitirip ortalamam hesaplandığında oluşacak tablo mu ? Gecem allak bullak oldu bir Allah'ın kulu uyarmaz mı ya çocuklar dikkat edin ortalamanıza diye ?

ortalama sene sonunda mezun olurken başına bela olcak ilk dönem için 1,98 iyidir (zaten 2,00) yada ff dersini cc yapsan ordan gelcek kredi 2,00 x 2saatlik dersse x2 al 4saatlik dersse x4 ile çarp 2,00 olur ve mezun olursun..

yada 2.dönem 2,02 yap yada üstünü 2si eşitler birbirini... mesela benim 1.dönem 1,22di 4.dönem 2,97

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 27 Ocak 2012; 2:06:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: damir12

Arkadaşlar ortalamam 1,98 (ilk dönemin) ticari bilimler öğrencisiyim ben sınamalı öğrenci mi oldum şimdi? 2. dönem 15 kredi mi almak zorundayım (f gelen 2 dersimle) ? Yoksa bu durum 1.sınıfı bitirip ortalamam hesaplandığında oluşacak tablo mu ? Gecem allak bullak oldu bir Allah'ın kulu uyarmaz mı ya çocuklar dikkat edin ortalamanıza diye ?

ortalama sene sonunda mezun olurken başına bela olcak ilk dönem için 1,98 iyidir (zaten 2,00) yada ff dersini cc yapsan ordan gelcek kredi 2,00 x 2saatlik dersse x2 al 4saatlik dersse x4 ile çarp 2,00 olur ve mezun olursun..

yada 2.dönem 2,02 yap yada üstünü 2si eşitler birbirini... mesela benim 1.dönem 1,22di 4.dönem 2,97

@demircibu öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin için . Ya sen benim soruma doğru cevap verdin ben telaşla anlamıyorum ya da farklı bir şey söyledin :))) ben şunu öğrenmek istiyorum ben şuan 1.sınıf 1.dönemi 6 kredi eksikle ve 1.98 ortalamayla tamamladım, 1.sınıfın 2.dönemine geçerken ben şimdi sınamalı öğrenci mi oldum ? Şu durum bile ortalamamı 2 nin üstüne almam için itici güç oluşturmuş durumda o düzeltilir Allah'ın izniyle de ben bu dönem 15 kredi mi alıcam onu merak ediyorum.

• benim dönem 2002-2006dı bu dönem içinde sınamalı öğrenci diye bişey yokdu sadece ortalamadan 2,00den geçme vardı altı olanlar yükseltme sınavına girerdi... sorumluluk sınavı bir üst sınıfda olurdu kaldığın dönemin dersinden bir üst sınavda 1sınav hakkın olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 27 Ocak 2012; 21:24:46 >
  • Grafik Tasarım okuyan var mı arkadaşlar?
  • hazırlık bu kadar zor mu yahu
  • Hukuk okuyan varsa,ingilizce çok mu etkin? Hadi hazırlığı geçeriz ama fakülte derslerinin de yüzde 30-40ı ingilizce mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Hukuk okuyan varsa,ingilizce çok mu etkin? Hadi hazırlığı geçeriz ama fakülte derslerinin de yüzde 30-40ı ingilizce mi?

geçen dönem 7 ders aldım, 5 dersin sınavını ingilizce olarak verdim. ve hukuk en zoru derler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Hukuk okuyan varsa,ingilizce çok mu etkin? Hadi hazırlığı geçeriz ama fakülte derslerinin de yüzde 30-40ı ingilizce mi?

geçen dönem 7 ders aldım, 5 dersin sınavını ingilizce olarak verdim. ve hukuk en zoru derler.

Bi geçmiş olsun diyelim öyleyse
    Hocam yurtları arastırmıstım ama yurtta kalıyorsanız eğer memnun musunuz? Ve aylık olarak normal bir öğrencinin ne kadar masrafı oluyor?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam yurtları arastırmıstım ama yurtta kalıyorsanız eğer memnun musunuz? Ve aylık olarak normal bir öğrencinin ne kadar masrafı oluyor?

yurt vaad ettiği her şeyi veriyor sayılır, bir yatak, odada duş, 24 saat sıcak su ve ısınma. ama duvarları alçıpan olduğu için yan odadakilerin sesi geliyor. bir de internet kötü malesef, ama interneti hızlı yurt da duymadım. yemek masrafı dışında pek bir şey olmuyor, tost makinesi sokarsan daha da ucuzluyor. yemekhanede de 4 liraya öğrenci menüsü yiyebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yurt vaad ettiği her şeyi veriyor sayılır, bir yatak, odada duş, 24 saat sıcak su ve ısınma. ama duvarları alçıpan olduğu için yan odadakilerin sesi geliyor. bir de internet kötü malesef, ama interneti hızlı yurt da duymadım. yemek masrafı dışında pek bir şey olmuyor, tost makinesi sokarsan daha da ucuzluyor. yemekhanede de 4 liraya öğrenci menüsü yiyebilirsin.

Anladım hocam teşekkürler :)
    Siz hangi bölümdensiniz ki? Peki okul anadolu yakasının baya uzağındaydı ulaşım olarak sorun oluyor mu önemli yerlere giderken?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım hocam teşekkürler :)
    Siz hangi bölümdensiniz ki? Peki okul anadolu yakasının baya uzağındaydı ulaşım olarak sorun oluyor mu önemli yerlere giderken?

gazetecilik. valla okul konum olarak merkezin dibi değil, ama aslında merkezden de o kadar uzak değil, istanbuldaki vakıflar arasında da en merkezi olanlardan bir tanesi denebilir. okul kayışdağında. kadıköye 40-45 dk. ama 17 ağustosta kadıköy-kartal hattı açılacak, bu süre sanıyorum 25 dk ye iner o zaman.

araba ile de caddebostana 10 dk falan.

• Küçük şehirden gelen için azımsanmayacak bir süre :D
    Anlaşılan iş dönüp dolaşıp ingilizceye dönüyor Ama kampüsü vs yeter.
    Tekrar teşekkürler hocam
  • Hazırlıkta b kuruna girmek kolay mı? Arkadaşım girecek ing seviyesi bence iyi ama sınav zormuş c'ye kalırsam yazın okursam napcam diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragonborn

Hazırlıkta b kuruna girmek kolay mı? Arkadaşım girecek ing seviyesi bence iyi ama sınav zormuş c'ye kalırsam yazın okursam napcam diyor

hazırlık atlama sınavı zor (profiency) ama c den b ye geçme sınavı gayet kolay, internet ingilizcesi olan dahi rahatçana geçer c yi. bu arada arkadaşın yaz okuluna kalmaya da alıştırsın kendini azar azar, dersler kolay değil.
  • 2016 dönemi itibariyle ders programında değişikliğe gidilecektir.

Şöyle ki

Bahar dönemindeyseniz bahar döneminin dersini almak durumundasınız.

Üst dönem veya alt dönem ders almak artık yoktur.

Ancak böyle bir durum ile ilk defa karşılaşılmaktadır ve herkesi etkilemektedir

Çünkü, öğrenciye taahhüt edildiği için ders seçim konusunda herkes esnek davrandı.

Bu durum öğrenciyi maddi açıdan ve zaman bakımından olumsuz etkileyecek

Zaten 2015 güz dönemi itibariyle

yarı zamanlı çalışan hocaların görevine son verildi yada bazı dersleri kapatıldı
    Dersler kapatıldı. Kontenjanlar arttırıldı
    Kontenjanların artması hocalarıda olumsuz etkiledi
    Fiziki olarak 25-30 kişiye müsade eden sınıflar 50 kişiye çıkartıldı

daha fazla bilgi için

Not: Tercih yaparken bu durumuda göz önünde bulundurmanız sizlerin yararınadır.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.